En çok beğenilenler

Görselli Yorumlar

En düşük fiyat

Süper Fırsat Ürünleri

Popüler Ürünler

En Yeniler

Teknoraks

Teknoraks

2006 yılından beri Gaziantep’te teknoloji market olarak hizmet veren Teknoraks, 8 yıl boyunca satışlarını perakende olarak sürdürmeye devam etmiştir. Marka, gelişen teknolojinin getirdiği yenilikleri kullanıcılarına daha profesyonel ve kurumsal olarak sunma hedefiyle 2014 yılından itibaren kendi yerinde hizmet vermeye başlar ve bilişim ürünlerini portföyüne dahil eder. Sınıfının en kaliteli ürünlerini kullanıcılarına sunmayı kendisine misyon edinmiş mağaza, aynı zamanda geniş ürün yelpazesine sahip olmasıyla bilinir. Kullanıcıların beğenisini kazanan ürünlerin başında gelen Teknoraks bilgisayar ve aksesuarları, yenilikçi tasarım ve dizaynlarının yanı sıra her bütçeye uygun olmalarıyla da dikkat çeker. Fiyat ve performans beklentisini tam anlamıyla karşılayan bilgisayarlardan dilediğinizi seçebilir, üst düzey teknolojiyi yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Bilgisayar seçimi yapmadan önce, kullanım amacınızı belirlemek size oldukça yarar sağlar. Teknoraks laptop modellerini tercih ederek transferi kolay olan teknolojiyi dilediğiniz mekana beraberinizde taşıyabilirsiniz. Kullanıcılarına yüksek performans sunan tam donanımlı laptoplar, aynı zamanda sahip oldukları lityum iyon pil teknolojisi sayesinde çevre dostudur. Yeni nesil dizüstü PC’lerde çabuk tükenen ve doğaya zarar veren piller yerine, daha çevreci donanım parçalarına yer verilir. Özel tasarım olan parçalar sayesinde cihazınızı performansından ödün vermeden hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Gelişen teknolojiye paralel olarak artan ihtiyaçlarınıza uygun birbirinden farklı ürünleri Teknoraks’ta bulabilir, Trendyol farkıyla online alışverişin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Birden fazla yerli ve yabancı markayı teknoloji tutkunlarıyla buluşturan Teknoraks, aynı zamanda beğendiğiniz ürünleri fiyat ve performans bakımından karşılaştırabilmenizi sağlar. Örneğin; dizileri, filmleri ultra çözünürlüklü izleyebilmek için Teknoraks monitör alternatiflerini inceleyebilir, size uygun olanını seçebilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan seçeneklerde dizi ve film seyretmenin yanı sıra yüksek çözünürlüklü oyun deneyimi de yaşayabilirsiniz. Bol aksiyonlu, tempolu oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsanız, her anı zevkli kılan Teknoraks mouse çeşitlerinden birini kullanabilirsiniz. Ayrıca, tüm detayları görüntülerken oyunu 4K’ya varan yüksek çözünürlüklerde oynamak isterseniz, 8 GB ve daha yüksek belleğe sahip Teknoraks ekran kartı alternatiflerini tercih edebilirsiniz. Eğer yazı yazmaktan vazgeçemiyorsanız hızlıca yazmanıza olanak veren Teknoraks klavye modellerine göz atabilirsiniz. Bilgisayar donanımının önemli parçalarından biri de hiç kuşkusuz RAM, yani belleklerdir. Teknoraks RAM kullanarak bilgisayarınızda birden fazla sekmeyi aynı anda açabilir ve arka plandaki uygulamaların güç kullanımını düşürerek aynı hızda çalışmaya devam edebilirsiniz. Bellekler 4, 8 ve 16 GB seçenekleriyle her türlü kullanım ihtiyacını karşılamaya yönelik üretilir. Önemli olan ürünü ne amaçla kullanacak olduğunuzdur. Ofis işlerini organize etmek, bilgisayar oyunları oynamak ya da yüksek kapasiteli uygulamalarda çalışmak için farklı belleklere ihtiyacınız olabilir. Yüksek boyutlu programları açabilmeniz için minimum 8 GB kapasiteli RAM almanız önerilir. RAM seçiminizi doğru şekilde yaptıktan sonra dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise,  bilgisayarınızda bulunan işlemcinin RAM kapasite sınırını bilmenizdir. Depolama biriminin tam performansla çalışabilmesi için ona uygun özellikte bir Teknoraks işlemci seçilmelidir. İşlemci, dizüstü PC’lerin hızını ve gücünü belirleyen çok önemli bir birimdir. Mağazada i3, i5, i7 gibi çift çekirdekli yeni nesil işlemci seçeneklerini bulabilirsiniz. Çift çekirdekli işlemciler, evinizde internet kullanımı için uygun olmasının yanı sıra bütçe dostudur. Aynı şekilde her türlü oyun ve multimedya kullanımınız için güçlü ve hızlı bir işlemciye sahip olmak istiyorsanız i5 ve i7 seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. İşlemcilerin özelliklerini kullanıcı yorumları bölümünden inceleyebilir, böylece ihtiyaç duyduğunuz model hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri favori listenize ekleyebilir, Trendyol bildirimleri aracılığıyla indirim ve fırsatlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Teknoraks Ürünleri ve Aksesuarları

Teknoraks Ürünleri ve Aksesuarları

Gelişen teknoloji, günlük yaşamda kullanılan ürünlere her geçen gün yepyeni özellikler ekler. Kullanışlılığa önem veren marka, kamerası gelişmiş modellerin yanı sıra yüksek kapasiteli depolama hafızası bulunan yeni nesil Teknoraks telefonları kullanıcılarıyla buluşturur. Kullanıcısına pek çok fayda sunan HD+ ekran çözünürlüğü tasarımlarda öne çıkan bir özelliktir. Telefon modelleri bu özelliği sayesinde renklerin ve diğer detayların net bir şekilde görünmesini sağlar. Telefon modelleri, kablolu çalışma prensibine yeni bir perspektif kazandıran hızlı ve kablosuz şarj edebilme fonksiyonuna sahiptir. Tüm bunların yanı sıra Teknoraks AirPods ile müzik dinlerken ya da oyun oynarken aktivitenize tam anlamıyla konsantre olmanızı sağlayan güçlü bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz. Özel bir tasarıma sahip kulaklık size 5 saat boyunca tek şarj ile mükemmel bir dinleme süresi sunar. Gürültüyü absorbe eden özel mikrofonlar, arama sırasında veya ses kaydı yaparken sadece sizin sesinize odaklanır. Fonksiyonel özellikleri arasında harekete duyarlı sensörleri dikkat çekicidir. Cihazı aktive etmek için kulağınıza takmanız yeterlidir. Ürün seçeneklerini artıran marka, portföyüne dahil ettiği cihazlarla kullanıcıları memnun eder. Teknoraks barkod okuyucu çeşitleri ile envanterinize dahil ettiğiniz ya da çıkardığınız her bir ürünü pratik bir şekilde takip edebilirsiniz. Kablolu, kablosuz, lazer gibi alternatifleri bulunan kod okuyucular, oldukça işlevseldir. Uygun fiyatıyla da işletme sahiplerinin çözüm ortağıdır. Hayatınızda önemli bir yeri olan Teknoraks çanta modelleri ile her yerde sizinle olmasını istediğiniz aksesuarları ve tüm teknolojik cihazlarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Mağazada sırt çantası, askılı notebook çantası ve backpack modellerini farklı dizayn ve renk alternatifleriyle bulabilirsiniz. Siyah, gri ve kırmızı gibi farklı renkler tarzına renk katmak isteyenler için idealdir. Mağazanın portföyünde bulunan tüm aksesuarlar, işlerinizi kolaylaştırmak üzere tasarlanır. Profesyonel şekilde ekibinizle verimli bir işbirliği yapmanıza olanak sağlayan Teknoraks yazılım ürünleri, indirimli fiyatlarla satışa sunulur. Güvenliği ve otokontrol sistemini optimize eden modellerin tüm seçeneklerine Trendyol ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Teknoraks Fiyatları

Avantajlı Teknoraks Fiyatları

Bilgisayar bileşenleri ve aksesuarları farklı bütçelere uygun, geniş bir fiyat aralığında seyreder. Teknolojik ürünlerin kullanım amacı, üretim materyalleri, tasarımları, renkleri ve boyutları fiyatlar üzerinde etkili olan önemli faktörlerin başında gelir. Bilgisayarın omurgası olarak nitelendirilen anakart, software birimlerinin veri akışını sağlayan önemli bir donanımdır. Teknoraks anakart, yazılım ünitelerinin hızlı bir şekilde senkronize olması için idealdir.  Daha iyi bir performans sağlamak için dijital güç tasarımı ile tasarlanan model dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Sipariş vermeden önce ürün bilgileri kısmından bilgisayarınıza uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Seçeceğiniz anakartın kasanız ile uyum içinde olması önemlidir. Son teknolojik gelişmeler çerçevesinde geliştirilen cihazlar, koruyucu ekipmanlarla desteklenir. Bu ekipmanlar arasında soğutma sistemleri önemli bir yere sahiptir. Teknoraks laptop soğutucu, saatler süren çalışmalarınızın devamlılığı için önemlidir. Elektronik cihazlar ısıdan olumsuz etkilenir, bundan dolayı Teknoraks kasa, fazla ısınmalara karşı güvenlik sistemiyle donatılır. Dijital çağın vazgeçilmezi haline gelen Teknoraks tarayıcı çeşitleri, el ile yazdığınız dokümanları güvenli ve korumalı bir biçimde bilgisayar ortamına aktarmanızı sağlar. Mağazada benzer çalışma prensibine sahip lazer optik okuyucular da bulunur. Günün temposunu yakalamanızı sağlayan elektronik cihazlarla hayatınız kolaylaşır. Yürüttüğünüz işlemlerin dijital ortamlarda organize edilmesini ve kayıt altına alınmasını sağlayan teknolojik aygıt ve yardımcı gereçlere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ekonomik anlamda kazanç sağlayan alternatifleri evinizin rahatlığında sipariş verebilirsiniz. Ürün seçiminde kararsızlık yaşıyorsanız, yorum alanlarında yer alan kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak sizin için uygun cihazı kolayca belirleyebilirsiniz.