En yeniler

Videolar
ÖNDEN YARIM DÜĞMELİ TESETTÜR ELBİSE TSD240249
393
ÇİÇEK DESENLİ BELİ KUŞAKLI VOLANLI ELBİSE TSD24025
577
Baskı Desenli Eteği Volanlı Elbise TSD240241
95
AHSEN BOYDAN DÜĞMELİ KAP TSD240103
4323
KOLU BONCUK İŞLEMELİ KUŞAKLI TESETTÜR FERACE TSD24
1826

En Çok Satanlar

En çok beğenilenler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Tesettür Dünyası

Türkiye'de tesettür giyimin öncülerinden biri olan Tesettür Dünyası, tüm ürünlerini bilgi, beceri ve deneyim ile harmanlayarak tüketicinin beğenisine sunuyor. Tesettür Dünyası takım, salopet, abaya, şal modelleri, ceket, eşarp modelleri gibi modellerden oluşan geniş ürün yelpazesiyle kullanıcıyla buluşuyor. Tesettür giyimin en trend modellerini takip eden marka, Trendyol aracılığı ile ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca tüketiciye sunuyor. Siz de mağazanın Trendyol sayfası güvencesiyle Tesettür Dünyası'ndan online alışverişinizi yapabilir, bütçe dostu fiyatlarla tasarruf edebilirsiniz.

Tesettür Dünyası Dış Giyim Ürünleri ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Tesettür Dünyası Dış Giyim Ürünleri ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Dış giyimde birbirinden güzel ürünleri kullanıcı ile buluşturan Tesettür Dünyası, bir kadının dışarı çıkarken ihtiyaç duyabileceği tüm ürünlere sahip. Geniş ürün yelpazesinde tesettüre dair her şeyi bulabileceğiniz Tesettür Dünyası; yağmurluk, panço, uzun kot ceket, deri kap, mont modelleri gibi ürünleriyle dış giyimde şıklığın adresi! Siz de Trendyol Tesettür Dünyası mağazasını ziyaret ederek birbirinden kaliteli ve şık dış giyim ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Bedeninizi nazikçe saran Tesettür Dünyası kap modelleri, ince yapısı ve renkli kumaşıyla sıcak yaz günlerine uyum sağlar. Dizlerin altında biten Tesettür Dünyası yazlık kap modellerini siz de pantolon ve jeanlerle kombinleyebilir, pantolon ve kabın oluşturduğu bütünlükle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Kaplara göre daha bol ve daha uzun bir model tercih ederseniz de Tesettür Dünyası ferace ve pardösü ürünlerini inceleyebilirsiniz. Yazlık ya da kışlık olarak tercih edebileceğiniz ve her tarza hitap eden Tesettür Dünyası pardösü modelleri, ayak bileklerine kadar gelen uzunluğu, geniş kolları ve bedeniyle size büyük bir konfor sağlar.

Tesettür Dünyası mont ve kaban modelleri soğuk kış günlerine karşı koruma sağlar. Tesettür Dünyası şişme mont modelleri ile çok soğuk ve karlı havalarda bedeninizi sıcacık sararak kış aylarının yıpratıcı etkisinden korunabilirsiniz. Eğer dört mevsim kombinlerinizi süsleyecek ürünler isterseniz Tesettür Dünyası yelek, hırka ve kot ceket modelleri tam size göre! Sade bir bluz ya da gömleğin üstüne giyildiğinde dahi bir anda kombine çok şık bir dokunuş yapan Tesettür Dünyası şişme yelek modelleri ile harika görünebilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasına giderek Tesettür Dünyası yorumlarına bakabilir, alacağınız ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol'un Tesettür Dünyası sipariş takip bölümünden de aldığınız ürünlerin kargo durumuna bakabilirsiniz.

Tesettür Dünyası Ürünleri ile Tarzınızda Harikalar Yaratabilirsiniz

Tesettür Dünyası Ürünleri ile Tarzınızda Harikalar Yaratabilirsiniz

Trendyol Tesettür Dünyası mağazası salopetten günlük elbiseye, eşofman takımından kalem eteğe kadar geniş ürün yelpazesiyle her kadının gardırobunda olması gereken kıyafetleri tek bir çatı altında topluyor. Siz de Tesettür Dünyası elbise, ikili takım, triko tunik, etek, pantolon, bluz modelleri gibi günlük kıyafetlere ve daha fazlasına mağazanın Trendyol sayfasından ulaşabilirsiniz.

Resmi bir davete katılırken ya da dışarı çıkarken daha klasik bir görüntü elde etmek isterseniz Tesettür Dünyası kalem etek modelleriyle mutlaka tanışmalısınız. Dilerseniz kalem eteğinizi Tesettür Dünyası gömlek modelleriyle kombinleyebilir, şıklığınızı tamamlayarak girdiğiniz ortamların yıldızı siz olabilirsiniz. Hem tarz hem spor görünmek isterseniz de Tesettür Dünyası eşofman modellerini inceleyebilirsiniz. Önemli bir geceye ya da özel bir davete Tesettür Dünyası abiye modelleriyle hazırlanabilirsiniz. Birbirinden özel tasarımlara sahip Tesettür Dünyası abiye modelleri ile öz güvenli, şık bir duruş sergileyebilirsiniz.

Tesettür Dünyası Büyük Beden Ürünlerini de Kullanıcıyla Buluşturuyor!

Tesettür Dünyası bol paça pantolon, hamile kıyafetleri gibi büyük beden ürünleri de kullanıcıya sunuyor. Siz de büyük kıyafetler bulmak konusunda sıkıntı yaşıyorsanız tarzınıza şıklık katacak Trendyol Tesettür Dünyası mağazasına bakabilirsiniz. Tesettür Dünyası fırsatlarından daha erken haberdar olmak isterseniz markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın. Trendyol üzerinden Tesettür Dünyası hakkında yorumlara bakabilir, ürünler için diğer kullanıcıların görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Gerekli durumlarda Trendyol güvencesi ile Tesettür Dünyası iade hakkınızı kullanarak ürünlerinizi markaya teslim edebilirsiniz.