Popüler Ürünler

En çok satanlar

Videolar
MONSTER XKH03
966
DT3 Mini
75
Playstation 5 Dualsense Controller
429
LENOVO Hf140
2122
k-98
3733

Daha fazla ürün

Torima

Torima

Torima, kurulduğu 2004 yılından bugüne fotoğrafçılık ve elektronik alanında kaliteli ürünleri kullanıcılarla buluşturur. İstanbul’da başlatılan üç farklı girişimin başarısını takiben daha sonra farklı illerde genişletilen ve Trendyol’a da sıçrayan ağıyla daha büyük bir alıcı kitlesine ulaşma olanağına kavuşur. Kullanıcı memnuniyetine önem veren; bunun yanında kaliteden taviz vermeyen marka, Trendyol sayfalarında geniş alıcı kitlesine ulaşmayı hedefler. Kullanıcıların ilk ve daimi tercihi olma gayesi doğrultusunda, alıcıların beklentilerini karşılamakla kalmayıp bunların da ötesine geçmeyi amaç edinir. Ürün kalitesini gözetir ve yenilikleri takip eder. Kullanıcıların beğenisini kazanan markanın yükselen bir trende sahip olduğu barizdir. Kurumsal ilkelerinin temelinde kullanıcı beklentilerinin sürekli olarak karşılanması ve kurumsal gelişmenin bu çerçevede sağlanması yer alır. Karar, hizmet ve amaçları bu esas üzerinden şekillenir. Marka güvenilirliği, 15 yılı aşan tecrübenin de katkısıyla kullanıcıların takdirini kazanır. Torima seçkileri arasında teknoloji araçları ve fotoğrafçılık ile ilgili seçenekler öne çıkar. Akıllı bilekliklerden Bluetooth kulaklıklara, telefon aksesuarlarından şarj cihazlarına kadar hayatı kolaylaştıran pek çok örnek marka seçkisi içinde bulunabilir. Mağazanın kaliteli seçeneklerine Trendyol’da ulaşabilirsiniz. Çevrimiçi alışveriş kolaylığıyla Trendyol’dan istediğiniz modeli sipariş edebilirsiniz. Zaman darlığı içinde bulunduğunuzda Trendyol’dan alışverişinizi dakikalar içinde tamamlayabilirsiniz. Fotoğraf albümünden şarj kablosuna, taşınabilir şarj cihazından Bluetooth hoparlöre kadar pek çok araç gerece markanın üstün kalitesi ve Trendyol ayrıcalığıyla hızlı ve rahatça sahip olabilirsiniz.

Fotoğrafçılık gereçlerinin yanı sıra teknoloji harikası cihazlarla ilgileniyorsanız, kalite ve estetik arayışı içindeyseniz ve son yenilikleri görmek istiyorsanız, mağazanın geniş koleksiyonu içinde ihtiyacınıza uygun modeli kolayca bulursunuz. Trendyol’un filtreleme olanağıyla saniyeler içinde seçenekleriniz ekranınıza gelir. Mağazanın kaliteli ürünleri hızla karşınıza çıkar. Torima kulaklık seçenekleri içinde Bluetooth ürünler kullanım kolaylığı ve şık tasarımlarıyla dikkati çeker. Tüm Bluetooth cihazlarla uyumlu bu örnekler, TF ve SD kart desteği sunar ve MP3 çalma avantajına sahiptir. Modeller, AUX girişi sayesinde ortam araçlarıyla dışarıdan bağlanabilir. Yaklaşık 10 metre Bluetooth alanıyla etkili ve albenili örnekler kullanıcının beğenisine sunulur. Torima Airpods, canlı ve cazip renkleri, göz alıcı tasarımı ve Bluetooth özelliğiyle öne çıkar. Yaklaşık 2-3 saat kesintisiz müzik dinleme keyfi sunan bu şık ve kullanışlı model, ayrıca yaklaşık 4 saat konuşma ve yaklaşık 6 saat bekleme süresine sahiptir. 40 dakikada kolayca şarj olan cihazın tam olarak şarj edilerek kullanılması yüksek performanstan en iyi şekilde fayda sağlanması için özellikle tavsiye edilir. HD ses kalitesiyle son teknoloji tasarımıdır ve etkileyici performansıyla kullanıcılardan tam puan alır. Benzer bir şekilde Bluetooth özelliğine sahip Torimo Airdots, kablosuz kulaklık çifti kablo derdi olmaksızın rahatlıkla müzik dinlemek veya telefon görüşmesi yapmak için idealdir. Bir şarj kutusu, kullanım kılavuzu ve bir yedek kulaklık ucuyla birlikte gelen cihazın iletişim mesafesi 10 metredir. Yaklaşık bir saatte şarj olan gerecin müzik dinleme süresi yaklaşık 4 saattir. iOS ve Android uyumlu cihaz, estetik tasarımıyla beğeni toplar. Şarj cihazlarının da öne çıktığı mağazanın seçkisinde yer alan; siyah, beyaz ve metalik renk alternatifleriyle göz dolduran Torima Powerbank modelleri, hafif yapısı ve kullanım kolaylığıyla bataryanızı istediğiniz yerde doldurma şansını sunar. Pil durum göstergesine sahip olanlarda hızlı ve güvenli şarj dolum işlemi için akıllı koruma sisteminin bulunması bir avantajdır. Bir mikro-USB kabloyla birlikte gelen gereçlerin pil gücü 11500 – 20000’dir. Mağazanın sunduğu kaliteli malzemenin estetik tasarımla buluştuğu bu teknoloji harikası seçeneklere Trendyol sayfalarından kolayca erişebilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Yapılarıyla Torima Ürünleri

Kaliteli ve Kullanışlı Yapılarıyla Torima Ürünleri

Torima elektronik ürünlerde öne çıkan bir mağazadır. Yenilikleri takip eden marka, son teknoloji harikası cihazları koleksiyonuna dahil ederek alıcıların beğenisine sunar. Torima Bluetooth hoparlör, SD kart girişi ve USB oynatıcıya sahiptir. Gelişmiş bir bas sistemi bulunan cihazda ayrıca FM radyo çalma olanağı mevcuttur. Bluetooth özelliği bulunan her tür cihazla uyumlu çalışan model, telefon görüşmesi yapmanıza da olanak tanır. Gerek iç gerekse dış mekanda kullanıma uygun cihaz son derece avantajlıdır. Yardımcı kablo, mikro USB ve kullanım kılavuzuyla gelen modelin su geçirmez desenli örnekleri ve her zevke hitap eden renk ve tasarım alternatifleri bulunur. Bu taşınabilir kablosuz gereçleri her yere yanınızda götürebilirsiniz. Dilediğiniz zamanda dilediğiniz yerde müzik dinleyebilir, en güzel anları hoşunuza giden melodiler eşliğinde sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Torima telefon aksesuarları yalnızca hoparlörle sınırlı olmayıp adaptörden bataryaya, bileklik ve akıllı saatten kulaklığa kadar geniş bir yelpaze içinde sunulur. Araç içi telefon tutacakları ve şarj kabloları da bu skala içinde bulunabilir. Hayatı kolaylaştıran bu gereçleri cazip renk seçenekleriyle bulabilirsiniz. Audio stereo özelliği bulunan Torima şarj kablosu da bu skala içinde yer alan örneklerden biridir. Bu orijinal ürünler, uzun süreli kullanım olanağı sunan dayanıklı yapıdadır. Ayrıca USB-USB şarj kabloları da hızlı şarj desteğiyle güvenle kullanılır. Uzun ömürlü örgülü tip kablolar dayanıklı malzeme ile yıllarca güvenle kullanım için ideal olabilir. Üstün tasarımıyla çift yönlü kullanım avantajı sağlayan örneklerin farklı renk olanakları gözünüzü kamaştırır. Yüksek hızla veri transferi sağlayan gereç, şarj süresini önemli ölçüde azaltabilir. Bu yönüyle şarj ve veri kablosu olarak belirtilen örnekler kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu mağazanın güvencesiyle sahip olduğunuz gereçleri yıllarca kullanırsınız.

Teknoloji Ürünlerinde Uygun Torima Fiyatları

Teknoloji Ürünlerinde Uygun Torima Fiyatları

Son teknolojiyi kullanıcıyla buluşturan mağazanın geniş seçkisi içinden her zevke uygun model bulmak mümkün olur. Teknolojinin yanı sıra fotoğraf gereçlerinde de öne çıkan markanın farklı seçeneklerine göz atmak isteyebilirsiniz. Kullanışlı elektronik cihazların yanı sıra, ev kullanımına uygun ve nostaljik ürünler arasında Torima fotoğraf albümü, orijinal kapak tasarımları, 100’lük fotoğraf kapasitesi ve uygun çerçeve boyutlarıyla öne çıkar. Bu albümlerle en güzel anılarınıza ait fotoğrafları yıllar boyunca güvenle muhafaza edebilirsiniz. Fotoğraflarınızı düzenlemenin yanı sıra kaliteli özellikleriyle renklerinin ve dokularının zarar görmesini engelleyen bu albümlerde farklı seçenekler içinden beğendiğiniz modeli bulabilirsiniz. Farklı tasarımlarıyla göz dolduran modeller içinde aradığınız konsepte uygun seçeneğe hemen ulaşabilirsiniz. Mağazanın geniş bir skalada sunulan örnekleri içinde her bütçeye uygun olanlara ulaşmak mümkündür. Kaliteli ve yenilikçi modellere uygun fiyatlarla sahip olmak için mağazanın ürünlerini Trendyol sayfalarında inceleyebilir ve kararınızı verdikten sonra kolayca satın alabilirsiniz. Malzeme, ebat ve paket içeriği de dahil olmak üzere tüm ürünlere ait detaylı açıklamaları okuyup inceleyerek modeller hakkında doğru fikirler edinebilir; kararsız kaldığınız anlarda ürün karşılaştırması yapabilirsiniz. Daha sağlıklı ve uzun süreli kullanım için mağaza tarafından ürünlerle ilgili yazılmış olan açıklamaları ve kullanım tavsiyelerini dikkate alabilirsiniz. Daha önce alışveriş yapan kullanıcıların paylaştıkları Torima yorumları da size farklı bir bakış açısı sunabilir. Tüm bu kolaylıklardan yararlanarak sizin için ideal seçimi yapabilirsiniz. Bunlar ışığında, bütçenize ve ihtiyacınıza uygun seçenekler içinden tercihte bulunabilirsiniz. Mağazanın sunduğu yenilikçi ürünlere Trendyol ayrıcalığıyla kolayca sahip olabilir; kaliteli seçenekleri uzun yıllar rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Şık tasarımlı modelleri özel günlerde sevdiklerinize armağan edebilir, onları mutlu edebilirsiniz. Trendyol sayfalarından kolayca ulaşabileceğiniz mağaza ürünlerini beğenerek kullanabilirsiniz.