Görselli Yorumlar

Videolar
PRM0557 Siyah
2234
PRM0572 Haki
2370
PRM0568 Kiremit
230
PRM0322 Kahverengi
168
PRM0561 Mavi
114

Dikkat Çeken Ürünler

En Çok Arananlar

Daha fazla ürün

VAGGON

Vaggon, birbirinden şık kadın giyim ürünlerinin ve aksesuarların satışını yapan bir marka. Trendyol Vaggon mağazasında aradığınız ve ihtiyacınız olan tüm giyim ürünlerine ulaşmanız mümkün. Vaggon mağazası modaya ilgi duyan ve iyi giyinmeyi seven her kadının dolabında mutlaka olması gereken seçkin parçaları Trendyol'da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Siz de dilerseniz Vaggon yorumlarını okuyarak almak istediğiniz ürünler hakkında fikir edinebilir, mağazayı takip ederek Vaggon kampanyalarından ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Vaggon Ürünleri ile Stilinize Yeni Bir Yön Verin!

Vaggon Ürünleri ile Stilinize Yeni Bir Yön Verin!

Vaggon ürünleri ile bir yıldız gibi parlayabilir, tarzınızı konuşturabilirsiniz. Birbirinden şık ve seçkin parçaları tüketiciyle buluşturan Vaggon mağazasında aradığınız her ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Stilinize yeni bir yön vereceğiniz ve şıklığınızla akıllarda uzun süre yer edinebileceğiniz birbirinden havalı onlarca alternatif arasından, kendi tarzınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Trendyol Vaggon mağazasında spordan klasiğe her tarzın tamamlayıcısı olabilecek birçok parça mevcut. Aynı zamanda mağaza bünyesinde kombinlerinizi taçlandıracağınız birbirinden şık ve kaliteli aksesuar çeşitleri de bulunuyor. Gardırobunuzu baştan aşağı yenilemek ve birçok şık parça arasından dilediğinizi seçmek için mutlaka Trendyol Vaggon mağazasına bir göz atmalısınız.

Geniş renk ve model seçeneği sayesinde Vaggon bluz modelleri ile harika kombinlere imza atabilirsiniz. Casual bir tarza sahipseniz oversize ve salaş bluzlar tam size göre. Kombinlerinizi şortlarla, eteklerle, pantolonlarla ve taytlarla tamamlayarak cool bir tarza kavuşmanız mümkün. Vaggon, üst giyim konusunda da oldukça zengin bir ürün çeşitliliğine sahip. Birbirinden farklı kumaş seçenekleri ve kesimleri ile Vaggon gömlek, crop top ve hırka çeşitlerini hem günlük hayatınızda hem de özel davetlerinizde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Birbirinden Havalı ve Şık Birçok Kıyafet Vaggon Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Birbirinden Havalı ve Şık Birçok Kıyafet Vaggon Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Trendyol Vaggon mağazasındaki ürünler ile hafızalara kazınacak kombinler oluşturabilirsiniz. Mağaza içinde hem özel davetlerinizde kullanabileceğiniz şık kıyafetler hem de sizi rahatlığı ile pamukların içindeymiş gibi hissettirecek spor parçalar bulunuyor. Birçok alternatif arasından tarzınıza en uygun olan kıyafetler ile oluşturduğunuz kombinlerin içinde kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

Vaggon elbise modelleri hem farklı kumaş seçenekleri hem de farklı kesimleri sayesinde her tarza hitap ediyor. Cıvıl cıvıl renkleri ve uçuş uçuş etekleri ile üzerinizde yokmuş hissi veren şifon elbiselerden vücudunuzu ikinci bir ten gibi saracak dar elbiselere kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Mağazada kombin yapma derdi olmadan çabasız bir şıklıkla tek parçayla da harikalar yaratmak isteyenler için Vaggon tulum ve jile modelleri de bulunuyor. Konforundan taviz vermeden de olağanüstü görünmek isteyenler için Vaggon alt üst ikili takımları oldukça şık alternatifler sunuyor. Pamuklu kumaşları ile sizlere ekstra konfor sunan bu ürünlerin çarpıcı renkleri ve şık kesimleriyle görenleri kendinize hayran bırakabilirsiniz.

Vaggon mağazasında son dönemlerdeki eskiye dönüş modasına ayak uydurmak isteyen kadınlar için de birbirinden şık süveter modelleri bulunuyor. Havalı ve retro bir görüntü yakalayabileceğiniz, postallarla ve deri ceketlerle kombinleyerek kullanabileceğiniz birbirinden şık birçok süveter modeli de mağazada sizlerin beğenisine sunuluyor. Tüm bu ürünler ve çok daha fazlasına ulaşmak için mutlaka Trendyol Vaggon mağazasını ziyaret etmelisiniz.

Siz de dilerseniz Trendyol Vaggon mağazasına hemen şimdi giriş yapabilirsiniz. Evinizin konforunda keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için yapmanız gereken tek şey ürünleri sepetinize eklemek. Daha sonra almak istediğiniz ürünler Trendyol'un hızlı ve güvenilir kargo hizmeti sayesinde adresinize teslim edilir. Aklınıza takılan tüm sorular için Trendyol üzerinden Vaggon iletişim kanalını kullanabilir, mağazayı takip ederek Vaggon indirimlerinden haberdar olabilirsiniz.