En çok beğenilenler

En çok beğenilenler

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Velesbitcim

Geniş ürün gamıyla öne çıkan Velesbitcim, başta bisiklet olmak üzere çeşitli spor aletleri satan bir marka. Velesbitcim ürünleri arasında yüzlerce bisiklet modeli, bisiklet yedek parça ve aksesuarları ve pek çok spor aleti bulunuyor. Velesbitcim Konya, İstanbul, Diyarbakır, Sinop fark etmeksizin Türkiye'nin tüm şehirlerine Trendyol aracılığıyla ürünlerini ulaştırıyor.

Siz de Türkiye'nin hangi şehrinde olursanız olun, Trendyol Velesbitcim mağazasından sipariş verebilirsiniz. Birbirinden kaliteli ürünlere Velesbitcim indirimleriyle sahip olabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında yardıma ihtiyaç duyarsanız Trendyol'un sunduğu Velesbitcim iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Velesbitcim fırsatları ve kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.

Aradığınız Spor Ürünleri Trendyol Velesbitcim Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Aradığınız Spor Ürünleri Trendyol Velesbitcim Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Velesbitcim Altis, Hattrick spor aleti modelleriyle evinizi küçük bir spor salonuna dönüştürmenize yardımcı oluyor. Velesbitcim koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti, mekik sehpası ve çalışma istasyonu gibi spor aletlerini avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor. Siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek Velesbitcim eliptik bisiklet fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Bütçenize uygun spor aleti modellerini kolayca sipariş vererek evinizin konforunda spor yapmaya başlayabilirsiniz.

Velesbitcim dambıl, kapı barı, pilates topu, pilates bandı ve kademeli step tahtası gibi spor malzemelerine de ürün yelpazesinde yer veriyor. Siz de hem ekonomik hem de kaliteli spor malzemelerinden satın alarak düzenli ve verimli bir şekilde spor yapabilirsiniz. Farklı ağırlık ölçülerine sahip dambıllarla ağırlık çalışabilirsiniz. Evinizdeki herhangi bir kapıya kolayca monte edebileceğiniz kapı barlarıyla barfiks çekebilirsiniz. Çeşitli pilates malzemeleriyle de pilates yapabilirsiniz.

Velesbitcim Acura maske modellerine de geniş ürün gamında yer veriyor. Siz de telli yapısıyla konforlu kullanım sağlayan maske modellerini avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Velesbitcim Bisiklet Modelleri Hem Ekonomik Hem de Kaliteli!

Velesbitcim Bisiklet Modelleri Hem Ekonomik Hem de Kaliteli!

Velesbitcim Corelli, Ümit, Bianchi, Ghost, Bisan, Carraro, Mosso, Whistle gibi markaların bisiklet modellerine ürün yelpazesinde yer veriyor. Velesbitcim 14 jant bisiklet, 28 jant bisiklet modelleriyle hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden güzel bisiklet modelleri sunuyor. Yüzlerce bisiklet modeli arasında her zevke ve bütçeye uygun bir model bulunuyor.

Velesbitcim katlanır bisiklet, dağ bisikleti ve şehir bisikleti modelleriyle yetişkinler için birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Siz de bisikletle seyahat etmeyi seviyorsanız kolay taşınabilir yapısıyla öne çıkan katlanır bisikletleri tercih edebilirsiniz. Sadece şehirde değil, doğada da bisiklet sürmek istiyorsanız farklı arazilerde sürülebilen, dayanıklı yapıya sahip dağ bisikletlerini inceleyebilirsiniz. Günlük olarak kullanacağınız şık ve kaliteli bir bisiklete ihtiyacınız varsa şehir bisikleti modelleri arasından kendinize uygun bir model bulabilirsiniz.

Velesbitcim, elektrikli bisiklet modellerini de farklı marka seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor. Birbirinden güzel ve kullanışlı elektrikli bisiklet modelleri avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Siz de elektrikli bisiklet modellerini inceleyerek bütçenize uygun bir model seçebilirsiniz. Böylece daha az güç harcayarak daha uzun süre yol alabilirsiniz.

Velesbitcim Babyhope çocuk bisikleti modellerine de ürün gamında yer veriyor. Rengarenk bisiklet modelleri, her yaştan kız ve erkek çocukların beğenisini kazanıyor. Rüzgargülü ve sepet gibi çeşitli aksesuarlarla süslenen çocuk bisikletleri, bisiklet sürmeyi çocuklar için çok daha keyifli bir hale getiriyor. Çeşit çeşit bisiklet modeliyle göz dolduran Velesbitcim oturaklı scooter modelleriyle de çocukların gönlünü kazanıyor. Sarı, pembe ve yeşil renk seçenekleri bulunan oturaklı scooter modelleri led ışıklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Ayrıca Velesbitcim çocuk bisikleti ve oturaklı scooter modellerinin yanı sıra çocuklar için koruyucu ürünler de sunuyor. Dizlik, dirseklik ve bileklikten oluşan koruyucu setler çocukların güvenli bir şekilde bisiklet ve scooter kullanmasına yardımcı oluyor.

Siz de Velesbitcim yorumlarına göz atarak daha önce markadan alışveriş yapmış kullanıcıların deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol'un güvenli ve hızlı teslimat ayrıcalığı sayesinde ürünlerinize en kısa sürede kavuşma şansını elde edebilirsiniz.