MAXİ Çengel Bulmaca

119,90 TL

Ürün Bilgileri

MAXİ Çengel Bulmaca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKSPRES DÜKKAN Satıcı Ünvanı: MAXI YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613156440000001 Vergi Kimlik Numarası: 6131564400
    Bu ürün EKSPRES DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxi Çengel Bulmaca çözün hafızanızı güçlendirin! Çengel Bulmaca sayesinde ciddi anlamda beyin jimnastiği yapacaksınız. Amacımız seyahatte dinlenirken veya sıkıldığınızda hafızanıza yeni kelimeler katmak... Takıldığınız bölümlerde ise çözümlerimiz de var. 1-Dikkat becerilerinizi güçlendirin. 2- Sorun çözücü olun. 3- Okuma hızınızı artırın. 4- El-Göz koordinasyonunuzu geliştirin. 5- Yaşlanmaya bağlı bellek kaybı riskinizi azaltın..

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

MAXİ Çengel Bulmaca 2020/02

Bulmaca, bulunması istenen şeyi düşünsel yol ile buldurmayı amaçlayan bilgi yoklama veya kelime bulma oyunlarıdır. Gazete ve dergilerde yer alan bulmacaların birçok çeşidi bulunmaktadır. Her yaştan bireye hitap etmekte olan bulmacaların yazılı, sözlü ve mekanik formatları vardır. Bulmaca çözen bireylerin dikkat, hafıza ve mantık gibi zihinsel yeteneklerinin kullanılması sonucu bu becerilerin geliştiği gözlenmektedir.

 
  • Zihin geliştirici aktivite
  • Hafıza ve mantık soruları
  • Hobi etkinliği

Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 Özellikleri

Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 Özellikleri

Çengel bulmaca, kare bulmaca, altıgen çengel bulmaca, halka bulmaca, sudoku bulmaca, sözcük avı bulmaca, kelime şifre bulmaca, resimli bulmaca, fark bulma bulmacaları ve daha birçok bulmaca türü mevcuttur. Maxi çengel bulmaca ile ilgi alanı çengel bulmaca olan bireyler zihinsel etkinlik yoluyla kendilerini geliştirebilmektedir. Dikkat, hafıza ve mantık gibi zihinsel yetenekleri aktif olarak çalıştıran bulmacaların öne çıkan türlerinden biri de çengel bulmacadır. Çengel bulmaca dergi ve gazetelerin hafta sonu eklerinde bulunan bir bulmaca çeşididir. Kutu kutu boşlukları bulunan çengel bulmaca bilgi yoklama üzerine kuruludur. İstenilen boyut ve sıklıkta hazırlanabilen bu bulmaca çeşidinin bazı karelerinde bulunması istenilen kelimeyle ilgili kısa bilgiler yazılıdır ve bu bilgiler doğrultusunda kutucuklar doldurulur. Soldan sağa ve yukarıdan aşağıya doğru doldurulan kutucukların yanı sıra resimlerin de verildiği bir bulmaca çeşididir. Çoğunlukla tek başına sürdürülebilen bir oyun olan bulmaca kişilerin ilgi alanına göre değişkenlik göstermekte olup zengin bir çeşitliliğe sahiptir.

 

Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 Kullanımı

Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 Kullanımı

Ünlülerin resimleri verilip doğru kişinin adının yazılması istenir. Düşünmeye yönelik bu etkinliklerin mevcut olduğu Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 sayısında ilgi çekici bulmacalar da bulunmaktadır. Çözerken düşündüren ve aynı zamanda bu düşünmeden zevk duyulan bulmacalar için tercih edilen dergi sayısı olarak öne çıkmaktadır. Beyin jimnastiği yaptıran bulmacalar hobi olmasının yanı sıra sağlık açısından da yarar sağlamaktadır. Bulmaca çözerken yeni kelimeler öğrenilir ve böylelikle konuşma dilinin zenginleşmesine olanak sağlar. Hafızayı güçlendiren bulmacalar Alzheimer riskini de azaltmaktadır. Odaklanmayı sağlayarak stres atmaya yarayan bulmacalar oldukça faydalı bir zihinsel etkinliktir. Analitik düşünceyle beyin aktivitelerini güçlendirirken, sözlü becerileri de artırır. Derginin içeriğinin ilgi çekici olmasının yanı sıra bulundurduğu çengel bulmacalarla da kişinin keyifli vakit geçirmesini sağlamaktadır. Bulmaca çözmek duyguları da geliştirmekte olup kişinin stres yaratan durumdan uzak kalmasına olanak tanıyarak o anın tadını çıkarmasına yardımcı olmaktadır.

 

Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 Fiyatı ve Yorumları

Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 Fiyatı ve Yorumları

Beyni harekete geçiren bulmacalar rahatlatıcı etkisi sayesinde kişiyi günlük hayattaki sıkıntılarından uzaklaştırmaktadır. Zihinsel aktiviteleri devreye sokarak beyin gelişimine yardımcı olan bulmaca çözme keyifli bir hobi olmakla bilinmektedir. Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 yorumları incelendiğinde bireylerin bu bulmacalar sayesinde bireylerin odak kalitesinin arttığı ve stresli durumlar sürecinde rahatlama sağladığı görülmektedir. Güzel bir zaman dilimi sunan çengel bulmacalar yeni kelimelerin öğrenilmesinde etkili olup başka bulmacalarda öğrenilen kelime çıktığından hatırlamaya çalışarak hafızayı güçlendirdiği söylenmektedir. Analitik düşünme yönü sayesinde beyni geliştirerek pratik çözümler üretme yeteneğini kuvvetlendirmektedir. Olaylara olan bakış açısı değişir ve birçok farklı perspektiften bakılmasına fırsat sunmaktadır. Dergide bulunan bulmacaların çözümü sonucunda beyin egzersizi yapıldığı görülmektedir. Çengel bulmacaların mevcut olduğu dergilerin fiyatı da zorluk çıkarmamakta Maxi Çengel Bulmaca 2020/02 fiyatı ile uygunluk göstererek kaliteli aktiviteye yöneltmektedir. Ürün özellikleri, modelleri ve fiyatı Trendyol’da yer alır. Hemen buradan anında satın alabilirsiniz.