Neko Switch Bebek Beden Kanguru Bold

2.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Neko Switch Bebek Beden Kanguru Bold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuniko İç ve Dış Ticaret Ltd Şti Satıcı Ünvanı: TUNİKO İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867049732700001 Vergi Kimlik Numarası: 8670497327
    Bu ürün Tuniko İç ve Dış Ticaret Ltd Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neko Switch Baby Size Kanguru Neko Switch baby size kanguruyu bebeğiniz 3,5 kg ve üzerine geldiği anda kullanmaya başlayabilirsiniz. Bebeğinizin bacakları boşta kalana dek de kullanmaya devam edebilirsiniz. - Bacak arasındaki çıtçıtlar yardımıyla paneli ayarlayın. Burada dikkat etmeniz gereken, kumaşın her zaman bebeğin bir dizinden diğer dizine dek destekliyor olup olmadığıdır. Kumaş her iki dizin arkasına dek çekili olmalıdır. Bebeğiniz büyüdükçe bu çıt çıtları bir sonraki aşamaya geçirerek paneli genişletmelisiniz. Çıtçıtların her zaman 2sini birden takmalısınız. - Omuz askılarını, bebeğiniz 0-6 ay aralığındaysa kemerdeki tokalara
  • 6 aydan büyükse paneldeki tokalara takmalısınız. Bunun amacı bebeğin sırtına gelecek baskıyı azaltmak ve sırtı her zaman C şeklinde tutmaktır. Kullanmadığınız tokaları kemerdeki tünele ya da paneldeki lastiğe gizleyerek boşta sallanmasını engelleyebilirsiniz. - Bebeğiniz 0-3 ay periyodundaysa ensesine denk gelen lastikten büzüp extra baş desteği sağlayabilirsiniz. - Bel tokasını takmadan önce dişi taraftaki lastikten geçirmeyi unutmayın. - Panel boyunu kısaltmak için omuzdan inen siyah kayışları cekmeniz yeterli olacaktır. Panel boyunu ayarlarken -yenidoğan döneminde-, bebeğin ensesinin 2 parmak daha üstüne dek kumaş gelmesine dikkat edin. - Bebeği kemere oturtmayıp panelin içinde poposu sallanacak şekilde oturtun. (Videodaki 2:44. saniyedeki gibi) - Bebeği kangurudan çıkarırken HER ZAMAN ilk önce sırt kayışını çıkarmalısınız. Bebeği güvenli bir yere koyduktan sonra bel tokasını çıkarmalısınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver