Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun

1.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL

Ürün Bilgileri

Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAUF STORE Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN RAUF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340781680
    Bu ürün RAUF STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Splatoon 2 Nintendo Switch Game Oyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çocuk ve yetişkinler için birbirinden farklı oyunlar geliştirilir. Bu oyunların bazıları switch tarzı konsollar ile oynanacak şekilde tasarlanır. Nintendo Splatoon 2 switch oyun 45496420437 model oyunu özenle dizayn edilir. 2017’de geliştirilen Splatoon 2, üçüncü şahıs bir nişancı oyunudur. Ürün, çocuk kategorisinde olsa bile yetişkinler için de oldukça ilgi çekicidir. Siz de çocuklarınızla ve boş zamanlarınızda eğlenceli vakit geçirmek isterseniz bu ürüne sahip olabilirsiniz. Gerçekçi görselleri ve diyalogları ile sizi olayların içine çeken bu oyun ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ürün, farklı kamera açıları ile kişiye etkileyici bir deneyim sunar. Oyun sonunu görmek için sıkılmadan devam edebilirsiniz. Bu keyifli ve macera dolu oyuna sahip olabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Macera ve eğlence
  • Renkli karakterler
  • 4’e 4 oynama imkanı

Etkileyici Kurgusuyla Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun

Etkileyici Kurgusuyla Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun

Bazı oyunseverler için kurgu son derece önemlidir. Aksiyon ve macera kategorisinde yer alan Nintendo switch Splatoon 2 kurgusu, konusu ve karakterleri ile oldukça etkileyicidir. Inklings adı verilen mürekkep balığı çocuklar, hikayenin baş kahramanlarıdır. Bu aksiyonda amaç daha fazla mürekkep çıkarmaktır. Çevrimdışı giriş yaptığınızda bireysel oynayabilirsiniz. Ayrıca 4’e 4 oynandığı için çevrim içi olarak arkadaşlarınızla da yarışabilirsiniz. Her iki taraf da farklı renklere sahiptir. Düşmanı yok ettiğiniz esnada etrafı da kendi renginize boyamanız gerekir. Böylece puan toplayabilirsiniz. Bölümün sonunda fazla puan toplayan grup kazanır. Oyun hem aksiyon hem de eğlenceyi bir arada yaşamanıza fırsat verir. Maçların süresi oldukça kısadır. 3 dakika içerisinde tüm alanı kendi renginize boyayıp düşmanı devre dışı bırakabilirsiniz. Her saniyede heyecanı ve gerçekliği hissedebilirsiniz. Bu oyuna avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Eğlenceli Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun

Eğlenceli Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun

Nintendo Splatoon 2 etkileyici efekt ve canlı renkleriyle kişiyi içine çeker. Özellikle renkli kostümler çocukların dikkatini çekecek şekilde tasarlanır. Karakterinizin kostümlerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Her kostüm farklı özelliklere sahiptir. Şapka, tişört ve ayakkabılar ile farklı yeteneklere sahip olabilirsiniz. Şapka, boyanın hızlı dolmasını ve bu sayede hızlı hareket etmenizi sağlar. Ayrıca silahların da işlevleri farklıdır. Etrafı boyamanızı sağlayan silahlardan farklı bombalara kadar birçoğuna sahip olabilirsiniz. Bölüm sonlarında kazandığınız puanlar ile mağazaya gidebilir, bu kıyafet ve silahları satın alabilirsiniz. Nintendo Splatoon 2 switch oyun switch cihazlara uyumlu şekilde tasarlanır. Bu özelliğinden dolayı dilediğiniz yerde Splatoon 2 oynayabilirsiniz. Özellikle yolculuk gibi zamanları değerlendirmek için güzel bir fırsat olabilir. Otobüs, metro gibi alanlarda cihazı yanınızda bulundurabilirsiniz. Böylece vaktin nasıl geçtiğini anlamadan eğlenceli bir yolculuk geçirebilirsiniz.

Cazip Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun Fiyatları ve Yorumları

Cazip Nintendo Splatoon 2 Switch Oyun Fiyatları ve Yorumları

Nintendo Splatoon 2 switch oyun fiyatları oyunun tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Splatoon 2 switch her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Siz de cazip fiyatlarla sunulan bu oyunu inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz. Böylece ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Dilerseniz bu oyunu bir arkadaşınız için de satın alabilirsiniz. Ürün son derece kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanır. Minimal tasarımından dolayı birçok cihaza uyumludur. Akıllı televizyon veya tablete bağlayabilirsiniz. Böylece geniş ekranda verimli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dilerseniz Nintendo Splatoon 2 switch oyun yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü alan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Kaliteli ve eğlenceli bu ürüne uygun fiyatlarla Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.