Parmex Aseton 200 ml

98 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Parmex Aseton 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ali Özkan Tr Satıcı Ünvanı: ALİ ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2077330738000011 Vergi Kimlik Numarası: 6950010810
    Bu ürün Ali Özkan Tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parmex Aseton 200 ml seviyesindedir. Ojenin tırnaklardan tamamen çıkmasını sağlar.
  • Pamuk veya makyaj temizleme pedi ile kullanıma uygundur. Yeteri kadar asetonu pamuğa damlatın ve tırnağı ovalayın. Hafifçe bastırarak ojeyi tırnaktan silebilirsiniz. Aynı zamanda nemlendirici etkisi ile tırnakları beslemeye yardımcı olur.
  • Aynı rimeli 3 aydan uzun kullanmamanız gerektiğini biliyor muydunuz?

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Parmex Aseton 200 ml

Parmex aseton 200 ml ojenizi tırnaklarınızdan derinlemesine temizleyerek çıkarır. Pamuk ya da makyaj temizleme pedi ile kullanım sağlayabilirsiniz. Yeterli miktarda asetonu pamuğa ya da makyaj temizleme pedine dökerek tırnağınızı ovalamanız kullanım için yeterli olur. Aynı zamanda nemlendirici etkisi de mevcuttur. Tırnak etlerinizi ve tırnağınızı besleme özelliği bulunur. Plastik bir şişe içerisinde ve 200 ml olacak şekilde müşterinin eline ulaşır. İçerisinde nar çiçeği özleri vardır. Eskiyen ve soyulmuş ojelerinizi bu ürün ile kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz. Eski ojenizden eser bırakmayarak yeni ojeniz için temiz bir zemin oluşmasına yardımcı olur. Kenarlara taşan ojelerinizi asetonu kulak temizleme çubuğuna batırarak silebilirsiniz. Yüksek düzeyde bir oje çıkarma gücüne sahiptir. Az bir miktar ürün ile tırnaklarınızı temizleyebilirsiniz.

  • Derinlemesine temizlik
  • Nar çiçeği içerikli
  • Uzun süreli kullanım seçeneği

Parmex 200 ml Aseton ile Temiz ve Ojesiz Tırnaklar

Parmex 200 ml Aseton ile Temiz ve Ojesiz Tırnaklar

Parmex aseton yoğun bir kokuya sahip olmadığı için kullanım esnasında sizi rahatsız etmesi söz konusu değildir. Tırnak sağlığınızı kötü etkileyen hiçbir unsuru mevcut değildir. Aksine tırnak yapısını besleyerek büyük bir ölçüde canlılık verir. Nar çiçeği kokusu ile sizi adeta büyüler. Tırnak etlerinizi yakmadan ya da tahriş etmeden temizleme seçeneği sağlar. Tırnaklarınızı yumuşatma ve sağlıklı bir şekilde uzatma özelliği vardır. Kapağını kapattığınız sürece sızıntı yapması ya da dökülmesi söz konusu değildir. Şeffaf bir renge sahiptir. Rahatsız edici ve göz yakan bir alkol kokusu mevcut değildir. Parmex aseton 200 ml kullananlar da Parmex marka aseton ürün hakkında deneyim ve memnuniyetinden söz eder. Bu deneyimlere ve kullanan kişilerin yorumlarına göz atarak içiniz rahat bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Eşsiz Kokusuyla Parmex Oje Çıkarıcı Yorumları

Eşsiz Kokusuyla Parmex Oje Çıkarıcı Yorumları

Bu ürün eşsiz ve ferah nar çiçeği kokusu ile sizi büyüler. İlkbahar ve yaz havasını ellerinizde hissedebilirsiniz. Aynı zamanda nemlendirici özelliği sayesinde ellerinizi de yumuşacık yapması ile bilinir. Nar çiçeği özleriyle tırnak ve et kısımlarında nemlendirici bir bakım sağlar. Az bir miktar ürün bile ojenizi çıkarmak için yeterli olur. Koyu renkli ojeleri bile kolay bir şekilde tırnak üzerinden temizler. Hayatınızı kolaylaştırmak ve konforlu bir hale getirmek için özenli bir şekilde üretilir. İşlevsel özellikleri sayesinde kısa zamanda müşteri beğenisi toplar. Oldukça kaliteli ve işlevsel bir üründür. İyi bir deneyim için asetonun ağzını açık bırakmamanız tavsiye edilir. Ürün hakkındaki yorum ve değerlendirmelere Parmex aseton 200 ml yorumları bölümünden ulaşabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak ürün özelliklerini ve daha fazlasını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Kaliteli Parmex Oje Çıkarıcı Fiyatı

Kaliteli Parmex Oje Çıkarıcı Fiyatı

Aseton seçimi yapılırken iyi bir temizlik performansı sağlamasına ve uzun süreli kullanıma uygun olmasına dikkat edilmesi büyük bir ölçüde önem taşır. Parmex aseton 200 ml fiyatları belirlenirken ürünün özellikleri ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurularak belirlenir. Tüm müşteriler için kullanım özelliği mevcuttur. İdeal boyutu sayesinde dilerseniz yanınızda da taşıyabilir ve ihtiyaç anında kullanabilirsiniz. Ürünü tatil için plaj çantalarında da gönül rahatlığı ile taşıyabilirsiniz. Tırnaktaki zorlu ojeleri dahi çıkarması ile dikkat çeker. Kalitesi ve yüksek düzeye sahip performansı ile favoriniz haline gelebilecek bir oje çıkarıcı üründür. Oldukça hafif ve hoş notalar barındıran bir kokuya sahiptir. Tırnak etlerinizi nemlendirerek bakım yapar. Kaliteli ve işlevsel Parmex marka bu aseton seçeneğine Trendyol güvencesi ile kolay bir şekilde ulaşarak ürünü satın alabilirsiniz.