Real Techniques Everyday Eye Essentials Göz Makyaj Seti

950 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
950 TL'ye %8 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.066,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.045,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Real Techniques Everyday Eye Essentials Göz Makyaj Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanalgelsin Satıcı Ünvanı: GPS GLOBAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ KOZMETİK MEDİKAL ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411091734900001 Vergi Kimlik Numarası: 4110917349
    Bu ürün Sanalgelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kusursuz bir göz makyajı için özel olarak tasarlanan fırça setidir. Set İçeriğinde Bulunan Fırçalar ve Özellikleri: Real Techiniques Medium Shadow Brush Geniş ve yoğun kıl yapısı ile toz ve krem far uygulamalarınızda kullanabileceğiniz bir far fırçasıdır. Gölgeleme ve karıştırma fırçası olarak da profesyonel uygulama sağlar. Real Techiniques Essential Crease Brush Far fırçası olarak tasarlanan özel fırça, yumuşak kıl yapısına sahiptir. Göz farınızı uygulamanıza yardımcı olurken eşit dağılımını da sağlar. Real Techiniques Fine Liner Brush Eyeliner çekerken veya göz çevrenizde kullanabileceğiniz sıvı ürünler için tercih edebilirsiniz. İnce yapısı ile göz çevrenizde kolay uygulama sağlar. Real Techiniques Shading Brush Short Kısa ve yoğun kıl yapısına sahip bir karıştırma fırçasıdır. Göz kapağınıza sürdüğünüz farları karıştırmak, gölge yapmak için tercih edebilirsiniz. Real Techiniques Lash Separator Maskara ve eyeliner kullanımı sonucunda birbirine yapışan kirpiklerinizi ayırmak için tercih edebilirsiniz. Real Techiniques Gölgeleme Fırçası Göz farınızı harmanlamak ve dağıtmak için kullanabileceğiniz geniş yapılı far karıştırma fırçasıdır. Geniş yapısı sayesinde göz kapağınızda pratik uygulama imkanı sunar. Toz yapıdaki ürünler ile kullanıma uygundur. Göz farınızı homojen bir şekilde dağıtmanıza yardımcı olur. Real Techiniques Far Fırçası Yumuşak kılları sayesinde far uygulamalarınızı profesyonellikle sonuçlandırmanızı destekler. Hafifçe yuvarlatılmış kenarları sayesinde kolay kullanım imkanı sağlar. Real Techiniques Eyeliner Fırçası Krem ve jel yapıdaki eyelinerınızı uygulamak için tercih edebileceğiniz fırçadır. Açılı yapısı sayesinde kirpik hattınız boyunca keskin ve net çizgiler elde etmenize yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Kapatıcı Fırçası
Geri Bildirim Ver