Remzi Kitabevi Savaşçı

275,45 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
415,36 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Savaşçı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özgür Kitaplar Satıcı Ünvanı: MURAT ONURCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440063808
    Bu ürün Özgür Kitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAVAŞÇI kitabında, anlamlı ve coşkulu bir yaşam için savaşmaktan söz ediyoruz. Söz ediyorum değil, söz ediyoruz
  • çünkü kitabı Arif Bey’le beraber oluşturduk. Arif Bey kimdir? Arif Bey, bu kitapta benimle konuşan bir sınıf öğretmeni. O beni bulmadı, aslında ben onu buldum. Uzun zamandır öğretmenlere ulaşmak, onlarla bir diyalog başlatmak gereksinmesi duyuyordum. Arif Bey’i böyle bir arayışın sonucunda buldum. Arif Bey’in yüreğinde sıkıntı var. Çabalıyor. Anlamak istiyor, yapmak istiyor. Destek bulamıyor. Ve yalnız!…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Doğan Cüceloğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Remzi Kitabevi Savaşçı Doğan Cüceloğlu 9789751408259

Doğan Cüceloğlu tarafından kaleme alınmış olan Savaşçı romanı hayatın esas anlamını fark etmek isteyen herkes için yeni bir bakış açısı oluşturmaktadır. Kazandırmış olduğu bakış açısı ile farkındalığınızı geliştiren Savaşçı kitabı yaşamlara değer katmaktadır. Savaşçı kitabı küçük boyutlara sahip olması ile istediğiniz her an ve her yere taşıma avantajı sunmaktadır. Hayal dünyanızı canlandırmanın yanı sıra ufkunuzu genişletecek olan Doğan Cüceloğlu Savaşçı kitabı hayata farklı perspektiflerden bakmanıza yardımcı olmaktadır. Hayat sanatının unutulmaya yüz tutmuş inceliklerini, özgüven ve özgür irade konuları da dahil olmak üzere çeşitli hassas konulara değinmektedir. Okuduktan sonra beklentilerin fazlası ile karşılanacağı Doğan Cüceloğlu Savaşçı kitabı güçlü ve sağlam içeriği ile göz doldurmaktadır. Doğan Cücenoğlu’nun akıcı anlatımı ve etkileyici kalemi sayesinde okuma sırasında kendinizi de bulabileceğiniz kitabı tek oturuşta bitirme hevesi içinizi kaplayacaktır.

  • Doğan Cüceloğlu’nun eşsiz eserlerinden biri
  • Araştırma ve Psikolojik Rehber kategorisinde içerik
  • Remzi Kitabevi

Savaşçı Kitabının Konusu

Savaşçı Kitabının Konusu

Doğan Cüceloğlu’nun ele almış olduğu Savaşçı kitabının konusu okuyucular tarafından oldukça sevilmektedir. İnsanların yaşamları süresince denk gelmiş oldukları zorluk ve engeller ile nasıl baş ettiklerini anlatmaktadır. Farklı düşünce, duygu ve hislerin ele alındığı kitapta güçlü insan savaşçı olarak betimlenmektedir. Doğan Cüceloğlu Savaşçı Remzi Kitabevi tarafından yayımlanmaktadır. Kitabın içeriğinde yazarın kendisi olmak üzere Doğan Bey ve Arif Bey karakterleri ana kahraman olarak işlenmektedir. Arif Bey sınıf öğretmeni olarak çalışmakta ve yaşamın karmaşasında kendi benliğini aramaktadır. Kitabın içerisinde Arif Bey ile Doğan Bey’in konuşmalarına sık sık rastlanmaktadır. Bu konuşmalar ile kişinin benliğine ulaşması için gerekli olan adımlardan detaylı bir şekilde bahsedilmektedir. Alternatif bakış açılarının geliştirilmesine destek olan kitap kişinin uyanışı, öz benliğini arayışı ve farkındalığını arttırma şeklinde çeşitli bölümlere ayrılmaktadır. Doğan Cüceloğlu Savaşçı yorum ve puanları incelendiğinde okurlar tarafından büyük bir beğeniye ulaştığını söylemek mümkündür.

Savaşçı Kitabının Yazarı

Savaşçı Kitabının Yazarı

Savaşçı, psikoloji anabilim dalında Türkiye’nin en kıymetli bilim insanlarının başında gelen Doğan Cüceloğlu’nun benzersiz kaleminden ortaya çıkmıştır. On bir çocuğa sahip bir ailenin en küçük çocuğu olan Doğan Cüceloğlu, 1938 yılında Mersin’in Silifke ilçesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nde tamamlayan Doğan Cüceloğlu akademik hayatına Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Illinois Üniversite’sinde doktora çalışmaları ile devam etmiştir. İletişim psikolojisi bilim dalında çalışmalarına yön veren Doğan Cüceloğlu’nun uzun ve nitelikli bir akademik kariyeri olmuştur. Coşkulu ve anlamlı bir yaşam için Doğan Cüceloğlu Savaşçı oku tavsiyeleri her geçen gün daha da artış göstermektedir. Adeta bir başucu eseri olan bu kitaba, Doğan Cüceloğlu Savaşçı satın al özelliği ile kolaylık ve güvenle ulaşabilirsiniz.

Savaşçı Kitabının Kitlesi

Savaşçı Kitabının Kitlesi

Hayatına fark katmak isteyen, hayat ile mücadele eden ve umutsuzluğun o derin karanlığına her geçen gün bir adım daha yaklaşmakta olan herkesin hikayesi olma niteliğini taşıyan Savaşçı kitabı adeta yol göstericiniz olacaktır. Her kesimden kişinin okuması gereken bu kitap özellikle yaşamın özünü anlamak ve öz benliğinin peşine düşmüş olanlar için ideal bir seçimdir. Verilecek olan savaşların en büyüğünün insanın kendiyle olanı olduğunu belirten Savaşçı kitabı ile kaybolmuşluk ve değersizlik düşüncelerinden sıyrılıp kişinin kendi ile barışmasına ön ayak olmaktadır. Trendyol üzerinden Doğan Cüceloğlu Savaşçı fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Aynı şekilde Doğan Cüceloğlu Savaşçı kampanya süreçlerini takip edebilirsiniz. Bu sayede Doğan Cüceloğlu Savaşçı indirim dönemleri ile edinmek istediğiniz esere daha uygun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.