Retta Havalı Cırcır Kolu 1/2 Mm

1.356 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.895 TL

Ürün Bilgileri

Retta Havalı Cırcır Kolu 1/2 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hirdavat39 Satıcı Ünvanı: HAK-TAN DEMİR HIRDAVAT İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454051908100018 Vergi Kimlik Numarası: 4540519081
    Bu ürün hirdavat39 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Retta Havalı Cırcır Kolu 1/2 Küçük caplı motor, buji, devirdaim pompası, radyatör ve benzeri onarım işleri için kullanılır.
  • Soket : 1/2" Hava Basını : 6 - 8 kg / cm² Yüksek Hızı : 160 rpm Max. Somun : 10 mm Max. Tork : 68 Nm Hava Girişi : 1/4"
Geri Bildirim Ver

Retta RHC1400 Havalı 1/2 mm Cırcır Kolu

Retta ½ mm havalı cırcır kolu civata ve somun sökme takma işlemi için kullanılan el aletidir. Retta ½ mm havalı cırcır kolu sıkışmış civata ve somunları sökebilmek için özel olarak tasarlanmıştır. İnsan gücüne gerek kalmadan kullanılan Retta cırcır kolu oldukça kullanışlı ve pratik bir üründür. Retta cırcır kolu motor, buji, radyatör ve benzeri onarım işlerinde, fabrika, inşaat, atölye veya sanayi gibi birçok yerde kullanılabilir. Retta ½ mm havalı cırcır kolunun kullanım alanı açısından belirli bir sınırlandırılması bulunmamaktadır ve her alanda tercih edilebilmektedir. Üstün kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiş Retta ½ mm havalı cırcır kolu oldukça sağlam bir üründür ve dayanıklı yapısı gereği uzun yıllar boyunca işlevini yerine getirir.

  • Kompresör ile çalıştırılır.
  • Hava girişi ¼ inç’tir.
  • Maksimum hızı 160 RPM’dir.

Retta Havalı ½ Mm Cırcır Kolunun Özellikleri Nelerdir?

Retta Havalı ½ Mm Cırcır Kolunun Özellikleri Nelerdir?

Retta havalı cırcır kolunun ¼ inç hava girişi ve ½ inç soket ölçüsü özellikleri bulunur. Retta ½ mm havalı cırcır kolu 160 RPM hıza sahiptir ve dönme hızı ürünün pratik ve seri kullanılmasına olanak sağlar. Retta ½ mm havalı cırcır kolu 6-8 kg/cm ² hava basıncı özelliğine sahiptir ve ürün bir kompresöre bağlanarak çalışır. Zorlu civata ve somunları söküp takabilme işlevine sahip Retta ½ mm havalı cırcır kolu, son derece sağlam materyallerden üretilmiş, siyah ve metal renklerinin kullanıldığı el aletidir. Retta ½ mm havalı cırcır kolu cırcır denilen bir mekanizmaya sahiptir ve adını çıkardığı sesten almıştır. Retta ½ mm havalı cırcır kolu insan gücü gerektirmez ve kompresör yardımıyla kolaylıkla kullanılır.

Retta 6-8 Kg/Cm 160 Rpm Cırcır Kolu Ne İşe Yarar?

Retta havalı cırcır kolu kullanım alanı fark etmeksizin her alanda kısıtlama olmadan civata ve somun takıp çıkarmaya yardımcı olan alettir. İhtiyaç duyulacak her alanda tercih edilebilecek Retta ½ mm havalı cırcır kolu normal civata anahtarının giremediği her yere kolaylıkla girerek pratik kullanım sağlar. Retta ½ mm havalı cırcır kolu sanayide, endüstriyel alanlarda, fabrikada, inşaatta ve daha birçok yerde tamir işleri için rahatlıkla kullanılabilir. Kompresör ile çalışan Retta havalı cırcır kolunun çalışması için kullanılan kompresörün 8 bar çıkış gücüne sahip olması gerekir. Ulaşılması zor, derin yerlerde bile yüksek başarım gösteren Retta ½ mm havalı cırcır kolu fiyat performans ürünüdür. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Retta havalı cırcır koluna düşük ücretlendirmeyle sahip olunabilir.

Retta 160 Rpm Havalı Cırcır Kolu Kaliteli midir?

Retta ½ mm havalı cırcır kolu son derece kaliteli, sağlam ve dayanıklı bir üründür. Materyallerinin kalitesi sayesinde uzun yıllar kullanılabilen Retta havalı cırcır kolunun, düzenli periyotlarla bakımının yapılması durumunda kullanım süresinin daha da uzatılması mümkündür. Zaman içerisinde performansını düşüren Retta ½ mm havalı cırcır kolu bakımı yapıldıktan sonra yeniden ilk günkü gibi çalışmaya devam eder. Ürünün sürekli olarak maksimum performans seviyesinde çalışması için kullanıcının isteğine bağlı olarak bakım periyotlarını kısaltması mümkündür. Aynı zamanda Retta havalı cırcır kolunun devri, hızı ve performansı için düzenli olarak yağlanması önerilir. Yağlanma işlemi kullanım sıklığına bağlı olarak belirli aralıklarla veya her kullanım sonrasında azar azar yapılabilir. Retta ½ mm havalı cırcır kolu satın almak isterseniz ürüne Trendyol’un internet sitesi ya da uygulaması üzerinden birkaç tıkla sahip olabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Retta ½ mm havalı cırcır kolu yorum kısmına göz atabilirsiniz.