Skinceuticals Simply Clean Gel 200 Ml

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2.500 TL'ye 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.199 TL

Ürün Bilgileri

Skinceuticals Simply Clean Gel 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoshops Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4390092331400001 Vergi Kimlik Numarası: 7960091419
    Bu ürün Dermoshops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Sprey
Geri Bildirim Ver

Skinceuticals 200 Ml Simply Clean Gel

Skinceuticals Simply Clean Gel ciltteki aşırı yağı ve makyaj kalıntılarını temizlemek için özenle hazırlanmıştır. Kullanımı sonrası cilde mükemmel bir saflık ve tazelik kazandırır. Cildinizi gün içinde biriken tüm kirden arındırmanıza yardımcı olur. Ciltteki gözenekleri temizleyerek ışıltılı bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Skinceuticals Simply Clean Gel cildin nem dengesini koruyarak kuruma ve çatlama gibi istenmeyen durumları engeller. Cildin elastik yapısını korur. Bu sayede yaşlanma belirtilerini önler. Tüm cilt lekelerine karşı oldukça etkilidir. Kızarıklık ve yağlanma gibi cilt problemlerine karşı kullanılabilir. Cildin çok daha sağlıklı ve pürüzsüz gözükmesini sağlar.

  • Pürüzsüz ve yumuşak bir cilt görünümü elde edilmesine yardımcı olur.
  • Akne karşıtı özelliği vardır.
  • Cildin doğal ve sağlıklı yapısına dönmesini destekler.

Skinceuticals Simply Clean Gel’in Özellikleri Nelerdir?

Simply Clean Gel 200 Ml Yorumları

Skinceuticals Simply Clean Gel, yüz ve boyun bölgesi için kullanılması tavsiye edilen bir üründür. Günde iki defa ıslak yüze 1 pompa jel dairesel hareketler yaparak uygulanmalıdır. Üstün arındırıcı etkiye sahip olan Skinceuticals Simply Clean Gel, kişisel bakım konusuna özen gösterenler için oldukça ideal bir üründür. Makyaj malzemelerin cilt üzerinde bıraktığı kalıntıların ortadan kaldırılmasında oldukça etkilidir. Skinceuticals Simply Clean Gel içeriğinde cilde zararlı kimyasal maddeler bulunmaz. İçerisindeki meyve asidi karışımı ölü hücrelerin cilt yüzeyinden nazikçe uzaklaştırılmasını sağlar. Aloe ve papatyadan oluşan botanik özler sayesinde cildi yatıştırır ve sakinleştirir. Paraben içermeyen Skinceuticals Simply Clean Gel yumuşatıcı özelliğiyle cildin ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar. Düzenli kullanıldığında kısa sürede gözle görülür fark yaratır. 200 ml pompalı şişesiyle uzun süreli ve pratik bir kullanım sunar.

Skinceuticals Simply Clean Gel Cilde Zarar Verir mi?

Skinceuticals Simply Clean Gel temiz bir içeriğe sahiptir. Meyve asitlerinden ve botanik özlerden oluşan bir içeriği vardır. İçeriğindeki papatya sayesinde Skinceuticals Simply Clean Gel özellikle güneş yanıklarına karşı oldukça etkilidir. Düzenli kullanımı ile güneş kaynaklı yanıkların ortadan kaldırılması ve sağlıklı bir görünüm elde edilmesi mümkündür. Güneş yanıklarının iyileştirilmesinde dahi etkili rol oynaması Skinceuticals Simply Clean Gel ürününün içeriğinin kalitesi ile ilgili önemli bir göstergedir. Skinceuticals Simply Clean Gel, yüz ve boyun bölgesinde yer alan cilt problemlerini çözme konusunda ustadır. Hassasiyet, yağlanma, kızarıklık ve nemsizlik konularından şikayetçi olanlar tarafından güvenle kullanılabilir. Paraben içermeyen formülü ile cildi toksik kimyasallara maruz bırakmadan temizler. Cilt bakımı ve korunması konusunda kaliteli içeriği ile kullanıcılarını memnun eden başarılı bir üründür.

Simply Clean Gel Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Skinceuticals Simply Clean Gel; normal, yağlı ve karma cilt tipleri için kullanıma uygundur. Gün içinde yüz ve boyun bölgelerinde biriken tüm kirin temizlenmesini sağlar. Özellikle yağlı ciltlerde karşılaşılan siyah nokta ve akne sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Sık sık makyaj yapanlar için de idealdir. Makyaj kalıntılarını derinlemesine temizleyerek olası cilt sorunlarının önüne geçer. Skinceuticals Simply Clean Gel 200 ml, her kullanımdan sonra cildinizin ipeksi bir dokuya sahip olmasını sağlar. Skinceuticals Simply Clean kullananlar tarafından beğenilen bir bakım ürünüdür. Skinceuticals Simply Clean Gel yorum konusunda da oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Değerlendirmeler bölümünde bulunan gerçek kullanıcı yorumları aracılığı ile ürün hakkında çok daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Skinceuticals Simply Clean Gel ürününü Trendyol üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz. Kampanyaları ve indirim seçeneklerini inceleyerek kozmetik kategorisindeki bu ve benzeri ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.