The End Erkek Deodorant 150 ml

105 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  105 TL
%10 indirim
2 x  94,50 TL
189 TL
%15 indirim
3 x  89,25 TL
267,75 TL
%20 indirim
4 x  84 TL
336 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The End Erkek Deodorant 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Açık Tezgah Satıcı Ünvanı: AÇIKTEZGAH SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0006096818200001 Vergi Kimlik Numarası: 0060968182
    Bu ürün Açık Tezgah tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tazeliğiyle Her Adımda Özgüven Kazandırır! The End Erkek Deodorant, şehvetli ve oryantal bir koku olarak tanımlanır. İçeriğindeki narenciye, kimyon, menekşe ve limon mine çiçeği kokteyli ile etkileyici bir açılış yapar. Karabiber ve hindistan cevizi ile harmanlanan bu koku, baharatlı ve egzotik bir karaktere sahiptir. Adaçayı, iris, sardunya ve gül gibi notalar da kokuya canlılık ve çekicilik katar. The End Erkek Deodorant, ferah ve taze hissettiren bir etki sunar. Gün boyu süren korumasıyla terlemeyi önler ve hoş bir kokuyla sizi çevrelerinizdeki insanlara karşı daha özgüvenli hissettirir. Bu deodorant, erkeksi ve baştan çıkarıcı bir kokuya sahip olmak isteyen erkekler için idealdir. Kendinizi ferah ve enerjik hissetmek istediğinizde tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Ürünümüz 150 ml'luk bir boyuta sahiptir ve içeriğinde silikon, paraben ve alüminyum bulunmamaktadır. Bu sayede doğal ve sağlıklı bir tercih yapmanızı sağlar. Silikon, paraben ve alüminyum gibi maddelerin kullanılmaması, cildinizi korurken aynı zamanda çevre dostu bir ürün tercih etmenizi sağlar. Ürünümüzü gönül rahatlığıyla kullanabilir ve doğal ferahlığın keyfini çıkarabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver