Usr Ads401 40 Kg. Ayarlanabilir Dambıl

13.731,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Usr Ads401 40 Kg. Ayarlanabilir Dambıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maksimumda 40 kilograma kadar ulaşabilen ayarlı dambıl seti.
  • ÖZELLİKLER
  • Ağırlık: 40 Kg.
  • Adet: 1
  • Ağırlık ayarı: 5/7/9/11/13/15/18/20/22/25/27/29/32/34/36/38/40 Kg.
  • Tutma yeri uzunluğu: 12 Cm.
  • Tüm ağırlıklar takılıyken dambıl uzunluğu: 45 Cm.
  • En büyük plaka çapı: 24,5 Cm
  • En küçük plaka çapı: 17,5 Cm
  • Materyal: Plastik kaplamalı demir, saplar metal
  • Tam 17 değişik ağırlık ayarı yapılabildiği için fiyatını hak eden şık ve kullanışlı dambıl seti.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 40 Kg
  • Materyal Döküm
  • Renk Siyah
  • Ürün Tipi Dambıl Seti
Geri Bildirim Ver

Usr Ads401 40 kg Ayarlanabilir Dambıl

Sporcular fit, zinde olmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek için ek takviye olarak spor aletlerine ihtiyaç duyar. Bunlardan biri de USR ADS401 40 kg. dambıllardır. Bu dambıl çeşitlerinin ilk olarak tercih edilmesinin sebeplerinden biri de kademeli yapıya sahip olmasıdır. Ürün modelleri taşınabilir, çeşitli ağırlıklarla beraber ayarlanabilir ve kolayca kullanılabilir. Aletler ev, iş yeri, spor salonu, doğa gibi alanlarda sporculara kolaylık ve rahatlık sağlar. Bu ürünlerin malzeme yapıları dayanıklı olup korozyona ve darbeye karşı direnç gösterir. Ayarlanabilir ürünlerin başlıca avantajlarından biri de çok fonksiyonlu olması ve birçok müşterinin ihtiyacına hitap etmesidir. Böylece birden fazla ağırlık ve özellik tek bir üründe toplanır. Ayrıca bu ürün modelinin aparatı, yapısıyla beraber dambılın ağırlıklarının güç gerektirmeden pratik bir şekilde ayarlanmasına olanak tanır.

  • Portatif yapılı
  • Kolay kavranabilir
  • Uzun ömürlü

Ayarlanabilir USR Dambılların Özellikleri

Ayarlanabilir USR Dambılların Özellikleri

Ürünler ağırlıklarına göre ayarlanabilir yapıdadır. Amatör sporculardan profesyonel sporculara kadar herkese uygundur. Ağırlıklar 5 kg’dan 40 kg’a kadar olup toplamda 17 kademeye ayrılır. Tutma yeri uzunluğu 12 cm olduğu için kolay kavranabilir yapıya sahiptir. USR ADS401 40 kg. ayarlanabilir dambıl materyal bakımından metal saplı ve plastik kaplamalı demirden imal edilir. Kolay kavranabilir yapısıyla sporculara konfor ve tutuş kolaylığı sağlar. Büyük plakanın çapı 24,5 cm olup küçüğü de 17,5 cm uzunluğuna sahiptir. Plakalar büyükten küçüğe kadar aralarında sınıflandırılır. Aletlerin malzeme yapısı korozyona ve darbeye karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede ürünler uzun ömürlü kullanım sağlar. Müşteriler bu aletleri ağırlık ve işleve göre birçok alanda kullanılabilir, istedikleri modeli beraber yanlarında taşıyabilir. Aparat yardımıyla aletteki ağırlıkları kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.

USR ile Şık ve Kullanışlı Dambıllar

USR ile Şık ve Kullanışlı Dambıllar

Müşteriler sağlıklı yaşam için spora, bununla beraber spor destek ürünlerine ihtiyaç duyarlar. USR ADS401 40 kg. ayarlanabilir dambıl seti sporcu adaylarına bu konuda tam destek sağlar. Pratik ve kullanışlı yapıya sahip olan ürün, az yer kaplaması sebebiyle alandan tasarruf etmenizi sağlar. İstediğiniz alanda profesyonel bir şekilde antrenman yapmanıza olanak tanır. El ve kol koordinasyonu açısından sağlığınıza ve konforunuza uygun bir biçimde tasarlanan ADS401 40 kg. ayarlanabilir dambıl, vücut geliştirmeden kardiyoya kadar birçok spor alanında kendinizi geliştirmenize olanak tanır. Portatif, taşınabilir ve kavranabilir yapısıyla beraber şık ve estetik tasarımıyla hoş bir görünüm sağlar. Özel tasarlanan yatak aparatı da ürünün sabit bir şekilde kalmasına imkan tanır. Minimal ve şık yapısıyla beraber ürünü rahatlıkla muhafaza eder. Aparatla beraber ürünün estetik yapısıyla yer tasarrufu da sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı USR ADS401 Dambıllar Trendyol’da

Uygun Fiyatlı USR ADS401 Dambıllar Trendyol’da

Alışverişlerin sıklıkla yapıldığı, birçok ürüne ev sahipliği yapan online platformlardan dambıl ve diğer çeşitli spor aletlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ürün modellerine kolaylıkla ulaşılabilmek için tasarlanan çeşitli sekmeler müşteriler için büyük avantaj sağlar. Ürünün modellerini, ebatlarını, fiyatlarını istediğiniz şekilde seçebilir, kendinize uygun spor aletini kolaylıkla alabilirsiniz. USR ADS401 yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilir, alışveriş sırasında kolaylıkla karar verebilirsiniz. Dilerseniz siz de ürünü edindikten sonra değerlendirmenizi yapabilir, yorumlar kısmında fikirlerinizi belirterek diğer müşteri adaylarına yol gösterebilirsiniz. USR ADS401 40 kg. ayarlanabilir dambıl seti fiyatları özel günlerde uygulanan kampanyalar ile müşterilere uygun hale getirilir. Beğendiğiniz modelin yorumlarını okuyarak ürünü önceden satın alan müşterilerin değerlendirmelerine kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede satın almak istediğiniz bu setin özellikleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.