6
Drone kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Aden E58 Pro 4k Fly More Combo Drone

15.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Batarya Sayısı: 2
2
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aden E58 Pro 4k Fly More Combo Drone

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Green Start Satıcı Ünvanı: HİLAL ŞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7980722513
    Bu ürün Green Start tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • E58 Pro 4k Fly More Combo Drone Özel taşıma çantası hediyeli 2 bataryalı özel combo paket 4k görüntü kalitesi 20 dakika kesintisiz uçuş süresi 600 metre uçuş menzili Gps kontrollü uçuş Akıllı uçuş modları (follow me-Dairesel çekim-Waypoint-Gesture selfi modu) Ultra hafif tasarım sadece 249 gram Aden e58 pro 4k fly more combo drone taşıma çantası hediyeli özel set

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 20-30 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 500M-1000M
  • Kamera Özelliği 4K
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirmez
  • Yedek Batarya Var
  • Beni Takip Et Modu Var
  • GPS Var
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Aden 8682203002405 E58 Pro 4K Fly More Combo Drone

Kameralı drone çeşitleri, daha geniş açıdan eğlenceli video içerikler üretmeye yardımcı olan hava araçları arasında yer alır. Aden E58 Pro 4K Fly More Combo drone, kaliteli ve modern tasarımıyla profesyonel kullanım imkânı verir. Siyah renkli insansız hava aracı, dört pervaneyle dengeli ve güvenli uçuş özelliğine sahiptir. Katlanabilir özelliğe sahip ürün, dayanıklı taşıma çantasıyla her yere götürülebilir. Gerektiğinde pervanelerin montajı kolayca yapılarak adrenalin dolu bir uçuşa başlayabilen 4K kameralı drone, yedek bataryasıyla kesintisiz bir uçuş imkânı sunar.

  • 245 gram ultra hafif tasarım
  • 38x33x7.5 cm boyutlarıyla ulaşılması güç alanlarda çekim yapar
  • Sivil havacılık izni gerektirmez

Aden E58 Pro 4K Fly More Combo Drone Kamera Özelliği Nasıl?

Aden E58 Pro 4K Fly More Combo Drone Kamera Özelliği Nasıl?

Aden E58 Pro 4K Fly More Combo drone, bireysel ve profesyonel çekimlerde sıkça tercih edilir. Bu ürün, yüksek çözünürlüklü geniş açılı görüntüler yakalayabilme fırsatı verir. Adem E58 Pro drone, 2560×1440 piksel çözünürlüklü 4K video kaydı yapar. Çok yönlü hava aracının farklı kayıt seçenekleri de bulunur. Bu ürün, 1920x1080p ve 1280x720p çözünürlüğünde video kaydı da yapar. Aden E58 Pro 4K Fly More Combo, otomatik beni takip et moduyla özel çekimlere imza atmanızı sağlar. Cihaz, mobil uygulamayla anlık 5.8 GHz görüntü aktarımı sağlar. Android ve iOs uyumlu uygulama, çekim boyunca anlık izleme imkânı verir. Hareketli gimbal kamera, çekimlerde titreme ve bulanıklığın önüne geçer. Maksimum 32 GB SD kart desteği, çok sayıda video içeriği saklar. 360° takla özelliği, heyecanlı içerikler oluşturmanızı sağlar.

Aden E58 Pro 4K Fly More Combo Drone Uçuş Süresi Nasıl?

Aden E58 Pro 4K Fly More Combo Drone Uçuş Süresi Nasıl?

Aden E58 Pro 4K Fly More Combo drone, uzun süre boyunca çekim yapabilmenize yardımcı olur. Bu ürün, kullanım süresini uzatmak için yedek bataryasıyla birlikte satışa sunulur. Aden kameralı drone, 7.4V li-po pile sahiptir. Lityum polimer pil, dayanıklı yapısıyla uzun yıllar boyunca yüksek performans sağlar. Geliştirilmiş değiştirilebilir batarya, 1200 mAh kapasiteye sahiptir. Aden E58 Pro 4K Fly More Combo siyah drone, tek bataryayla 20-21 dakika boyunca kesintisiz uçuş imkânı verir. Ürün, uzun mesafede yüksek kaliteli içerikler oluşturmasına rağmen gücünü tasarruflu kullanır. Fly More Combo drone, 600-700 metreye kadar uçuş mesafesine sahiptir. Maksimum 5-7 kmp uçuş hızı sunan drone, şarjı bitmeye yaklaştığında havalandığı konuma geri gelir. GPS modu ve otomatik rota takibi bulunan drone, sabit irtifada minimum enerjiyle uzun çekimler yapabilir.

Aden E58 Pro Fly More Combo Drone Kullanım Alanları Neler?

Aden E58 Pro Fly More Combo Drone Kullanım Alanları Neler?

Aden E58 Pro 4K Fly More Combo drone, yüksek ve geniş açılı çekimlerde ilk tercih edilen araçlardan biridir. Bu ürün, 12 kanallı kumanda kontrolü sayesinde keyifli çekimler yapmanıza yardımcı olur. Aden drone, eğlenceli video içerikleri oluşturmada da sıkça kullanılır. Çarpmaya karşı korumalı drone, ulaşılamayan alanlara kolayca girerek keşif çekimleri yapar. E58 Pro; film, dizi ve belgesel gibi profesyonel çekimlerin olmazsa olmazıdır. Aden kameralı drone, manzara ve yol sahnelerinde sıkça kullanılır. Bu ürün, profesyonel çekimlerde zaman ve iş gücünden tasarruf etmeye yardımcı olur. Tesis, fabrika ve iş merkezi gibi alanların tanıtım çekimleri, Aden drone ile yapılabilir. E58 Pro, çeşitli mimari projelerin keşif ve planlama süreçlerinde sıkça tercih edilir. Bu ürün, sokak ve cadde denetimlerinde de kullanılır. Dilerseniz Aden E58 Pro 4K Fly More Combo drone yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de heyecan dolu çekimler yapabilmek için yetenekli Aden hava aracınızı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.