Akel Ding Dong Kapı Zili

184 TL

Ürün Bilgileri

Akel Ding Dong Kapı Zili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HisarCastle Satıcı Ünvanı: OĞUZ KAAN ÖZÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6730334057
    Bu ürün HisarCastle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AKEL DİNG DONG KAPI ZİLİ Genel Özellikler Kullanım Alanı Standart VOLTAJ 12V SES DİNGDONG PİL İLE ÇALIŞIR KAPI ZİLİ KAPI ZİLİ NEDİR? Kapı zili, hanelerin giriş kapısı yakınına yerleştirilen bir sinyal cihazıdır. Kapı zili özellikleri nelerdir? Eve gelen kişi kapı zilinin düğmesine bastığında binanın içinde bir çan veya elektronik bir düzenek ses çıkartarak ev sahibini kapı önünde bir gelen olduğuna dair uyarır. İlk kapı zili 1817&CloseCurlyQuote
  • de Birmingham&CloseCurlyQuote
  • da yaşayan İskoç William Murdoch icat etmiştir. Fakat bu zil borulu bir basınçlı hava sistemine sahipti. Elektrikli kapıların ilk mucidi ise Joseph Henry 1831 de icat etmiştir. Zile basılı tutulunca elektromıknatısta oluşan manyetik etki, çekici kendine doğru çeker. Bu sırada çekiç çana vurarak zil sesini çıkarır. Aynı esnada çekiç kontaktan ayrıldığı için elektrik akımı kesilmiştir. Bu yüzden çekiç yayın etkisiyle eski durumuna döner ve kontak yaparak tekrar devreyi tamamlar. Kapı zilleri genelde 8 veya 12 voltluk gerilimle çalışırlar. Bu gerilim 220 volt şehir cereyanı transformatörler yardımıyla 8-12 volta indirilerek veya kuru pillerden istifade yoluyla elde edilir. Günümüzde muhtelif kuş sesleri (meselâ kanarya sesi) tek tip kesikli ses veren elektronik devrelerden meydana gelen kapı zilleri de kullanılmaktadır. Kapı zili nerelerde kullanılır? Ev, bina, villa gibi alanlarda kullanıma uygundur.
Geri Bildirim Ver