2
Kamp Isıtıcıları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

AOLIPU Gaz Yağı Sobası

2.069 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AOLIPU Gaz Yağı Sobası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAĞ İÇ VE DIŞ TICARET Satıcı Ünvanı: DAĞ İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265059632500014 Vergi Kimlik Numarası: 2650596325
    Bu ürün DAĞ İÇ VE DIŞ TICARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek verimlilik sunan gaz yağı sobası enerji tasarruflu işleyişi sayesinde uzun süreli kullanım için ideal bir seçenektir. Akıllı termostat özelliğine sahip ürün istenen sıcaklık seviyesini kolayca ayarlar.
  • Özel tasarlanmış brülör sistemine sahip gaz yağı ile çalışan soba sayesinde emisyonlar minimum seviyede tutulur. Aynı zamanda cihaz havadaki kirleticilerin azaltılmasına katkıda bulunulur.
  • Hızlı başlangıç özelliği bulunan AOLİPU gaz yağı sobası anında ısınarak kullanıma hazır hale gelir. Gelişmiş teknolojisi ve işlevleriyle kusursuz bir ısınma deneyimi yaşatır.
  • AOLIPU soba güvenlik önlemleriyle donatılmış olup güvenliği en üst düzeyde sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Soba bakımı ve temizliğiyle ilgili zaman ve çaba harcamalarını minimize ederken, güvenli ve verimli bir ısınma deneyimi sunmaya odaklanır.
  • Güvenilir ısınma çözümü sunan gaz yağı sobası temiz yanma özelliği ile çevreye zarar vermeden enerji kullanımı sağlar.
  • Gelişmiş teknolojisi sayesinde düşük ses seviyesinde çalışan AILIPU gaz yağı sobası sürdürülebilir bir yaşam tarzına katkı sağlar.
Geri Bildirim Ver

AOLIPU ALP-707 Gaz Yağı Sobası

AOLIPU gaz yağı sobası ısıtma ve pişirme amacıyla kullanılabilen bir üründür. Kafes biçiminde tasarlanmış bir dış yüzeye sahip olan bu sobanın rengi beyazdır. Ürün, rengi ile kullanıldığı alanın dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlayabilir. Antika görünümlü tasarımı sayesinde yanmadığı zamanlarda da hoş bir görüntü yaratır. Kafes biçimindeki ürünün ortasında bulunan fitil yanarak etrafı ısıtır. Isıtma kapasitesi 10000 BTU’dur. Ürünün taban kısmı tank olarak tasarlanmıştır. Bu bölümde bir adet ayar vanası ve gösterge paneli bulunur. Ayar vanası ile fitilin seviyesini kontrol etmek mümkündür. Gösterge paneliyle de sobanın tank bölgesindeki yakıt miktarı tespit edilebilir. Ürünle bir adet yedek fitil gönderilir.

  • Garanti süresi: 6 ay
  • Net ağırlık: 5 kg
  • Tank kapasitesi: 6 lt

Aolıpu Gaz Yağı Sobası Kullanımı

Aolıpu Gaz Yağı Sobası Kullanımı

AOLIPU beyaz gaz yağı sobası oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Ürünün tabanında bulunan tank içerisine kullanılacak yakıtın doldurulması gerekir. Sobanın tank bölgesinin ne kadar dolu olduğunu gösterge paneli sayesinde anlamak mümkün olur. Ürünün kafes biçimindeki gövdesinin içerisinde bulunan fitil ateş ile tutuşturulur. Ürünü söndürmek için taban bölgesinde bulunan ayar vanasını gösterilen yönde çevirmek yeterlidir. Kapalı alanda ürünün yakma ve söndürme aşamasında hafif koku yapma ihtimali vardır. Bu nedenle yakma ve söndürme işlemlerini açık havada yaptıktan sonra ürün iç mekana taşınabilir. Soba metal malzemeden üretildiği için yandıktan sonra dış yüzeyinin sıcak olacağını unutmamanız gerekir. Bu sebeple taşıma işlemlerinde sakatlanmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Olası kazaları önlemek için yanan sobaya çıplak elle dokumamanız tavsiye edilir. Ürünün tepe bölgesinde bulunan tutma sapı ile taşınması mümkündür.

Aolıpu Gaz Yağı Sobasının Boyutları Nasıldır?

Aolıpu Gaz Yağı Sobasının Boyutları Nasıldır?

AOLIPU beyaz gaz yağı sobası 31.5 x 31.5 x 45 cm ölçülerinde üretilmiştir. Ürünün genelinde kullanılan materyal metaldir. Sobanın net ağırlığı 5 kilogramdır. Bu soba, sahip olduğu ölçü ve ağırlık değerleri sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Ev içerisindeki yeri kolaylıkla değiştirilebilir. Sobanın içerisinde bulunan tank kapasitesi 6 litredir. Ürün 4 saatte 1 litre yakıt tüketir. AOLIPU soba, 20 metrekarelik bir alanı rahatlıkla ısıtabilecek kapasitededir. Bu değerler göz önünde bulundurularak piknik ve benzeri açık alan etkinliklerinde, balkon ve verandalarda sobayı ısıtıcı olarak kullanmak mümkün olur. Ayrıca kapalı mekanlarda da kullanılabilir biçimde tasarlanmıştır. Isınma işlevi yanında ürünün pişirme işlevi de hem açık hem de kapalı alanlarda kullanılabilir.

Aolıpu Gaz Yağı Sobası Hangi Yakıtlar ile Kullanılır?

Aolıpu Gaz Yağı Sobası Hangi Yakıtlar ile Kullanılır?

AOLIPU gaz yağı sobası pek çok yakıt ile kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Yakıt seçimi yaparken ürünün nerede kullanılacağına dikkat etmekte fayda vardır. Soba açık havada kullanılacak ise yakıt olarak mazot kullanmak mümkündür. Bunun yanında kapalı alanda bu yakıt tercih edilmemelidir. Ürünü kapalı alanda kullanmak için kerosen veya gaz yağı tercih edilebilir. Ürün içerisinde kullanılan yakıtın temizlik oranına da dikkat edilmesi gerekir. Kalitesiz yakıtların kullanılması özellikle kapalı alanlarda kötü koku yayılmasına neden olabilir. Sobanın kullanıldığı yerlerde hava sirkülasyonu olduğundan da emin olmakta fayda vardır. Güvenlik sebebiyle hava akımının sıfır olduğu ortamlarda cihaz çalıştırılmamalıdır. AOLIPU gaz yağı sobası yorumları incelendiğinde ürünün çeşitli yakıtlar ile kullanılabilmesi oldukça beğenilen özelliklerden olmuştur. Ürünün kullanışlı yapısı ve yüksek tank kapasitesi de beğenilen diğer özellikleridir. AOLIPU 31.5 x 31.5 x 45 cm beyaz gaz yağı sobasını Trendyol üzerinden hızlı biçime sipariş edebilirsiniz.