Arifoğlu Udi Hindi Yağı 20ml

319,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
316,90 TL

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Udi Hindi Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARİFOĞLU UDİ HİNDİ YAĞI
  • ÜRETİCİ ORİJİNAL FİRMA: ARİFOĞLU BAHARAT VE GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ
  • ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ:
  • Udi hindi ağacının kabuk, rezin kısımlarından su distilasyon yöntemi ile elde edilmiştir.
  • İÇİNDEKİLER:
  • Udi hindi yağı
  • UYARILAR:
  • * Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız.
  • * Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve Parti No (PN) ambalajın üzerindedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Udi Hindi Yağı 20 ml

Bitkisel içeriği ile doğal olan Arifoğlu Udi Hindi yağı 20 ml şişeli ürün öksürük ve mevsim alerjisi gibi rahatsızlıklarda günlük olarak vücuda destek olması için kullanılır. Aynı zamanda cildi güzelleştirdiğine inanılan ve rahatsızlığınıza yardımcı olabilecek bu ürün, ekonomik fiyatıyla da sıklıkla tercih edilir. Rahat ve küçük şişe tasarımı olduğu için istediğiniz her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Kullanışlı bir şişe tasarımına sahip olan ürün, deneyen müşteriler tarafından da beğenilir. Bu ürün şişesinin damlama teknolojisine sahip olması küçük çocuklar için kullanım kolaylığı sağlar. Bundan dolayı herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz. Bitkisel içerikli ürünler bazı bireylerde alerjik reaksiyona sebep olabileceği için mutlaka doktor tavsiyesi alınması önerilir ve doktorun önerdiği doz miktarının aşılmaması önemlidir.

  • Organik içerik
  • Pratik kullanım
  • İdeal boyut

Arifoğlu 20 ml Udi Hindi Yağı Kullanım Şekli ve Alanları

Arifoğlu 20 ml Udi Hindi Yağı Kullanım Şekli ve Alanları

Hafif ve kullanışlı olan Arifoğlu Udi Hindi yağı, damlatma özellikli kapağı sayesinde içecek ve yiyeceklerinizin içine kontrollü bir şekilde dağılır. Günlük olarak kullanılabilen ürün, sizi özellikle kış aylarında rahatlatır. İdeal şişesi sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Yaşam kalitesini artırarak sizi her mevsim memnun eder. Özellikle kış mevsiminde kullanılan Udi Hindi yağının bronşit ve enfeksiyon gibi sağlık sorunlarında yardımcı olduğu bilinir. Kaliteli yapısı olan bu yağın, cam materyalli özel tasarımlı kapakla üretilmesi müşteriler için pratik kullanım avantajı sağlar. Ürünün bu avantajı özellikle küçük çocuklara uygulama için kolaylıktır. Bitkisel uçucu yağ olan şişe, kimyasal ve katkı maddeleri içermez. Fazla büyük olmayan yapısı ve ideal ölçüsüyle birçok alana rahatlıkla sığdırılabilir. Sağlıklı ve pratik içeriğe sahip olan bu yağı güvenle tercih edebilirsiniz.

Pratik Kullanımıyla Udi Hindi Yağı 20 ml Fiyatı

Pratik Kullanımıyla Udi Hindi Yağı 20 ml Fiyatı

Pratik olan Udi Hindi yağını özellikle kış mevsiminde rahatlıkla ve güven içinde kullanmak mümkündür. Bitkisel içeriğe sahip olan bu ürün, son kullanma tarihine kadar ilk günkü kaliteli yapısını devam ettirir. Hafif yapısı ve kullanışlı cam damlalık kapaklı ürünü dilediğiniz her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Katkı maddesiz içeriği ile her yaş grubunun rahatlıkla kullanmasına uygun olduğu için beğenilerek tercih edilen bir üründür. Günlük pratik kullanıma sahip olan bu ürün akışkan kıvamını her zaman koruyabilir. Diğer adları ile Kust-i Bahri veya Hindistan Öd Ağacı olarak da bilinen bu bitki yüzyıllardır bir şifa aracı olarak kullanılır. Damlamalı model, özellikle kontrollü doz gerektiği zamanlar için ideal tasarımdır. Arifoğlu Udi Hindi yağı 20 ml fiyatı ürünün elde edilme süreci, gramajı ve ithalat maliyetlerine göre belirlenir.

Udi Hindi Yağı 20 ml Yorumları ve Avantajları

Udi Hindi Yağı 20 ml Yorumları ve Avantajları

Arifoğlu markası ile sunulan Kust-i Bahri, bitkisel uçucu bir yağ olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Markanın bu ürünü, yaşam kalitenizi her mevsim artırmak için hazırlanır. Ürünün yanında vücudunuzun bağışıklık sistemine yardımcı olacak pekçok besin tüketebilirsiniz. Böylelikle yediğiniz besinler ürüne destek olur. Ürünün dikey şişe kapağının damlamalı tasarıma sahip olması, pratik kullanım rahatlığına imkan tanır. Şişe, sahip olduğu doğal içeriği ile hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Kış mevsiminde vücudunuza destek olması ile beğeni toplayan bir yağdır. Kaliteli estetik tasarımı ile oldukça uzun ömürlü bir kullanım sergiler. Bu sebeple tercih edilen Hindistan Öd ağacı yağı yüksek performanslı bir üründür. Siz de Arifoğlu Udi Hindi yağı 20 ml yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında değerlendirme yaparak uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.