Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml

168,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRETİCİ FİRMA: ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
  • Vanilya (Vanilla planifolia) Orchidaceae (salepgiller) familyasından birçok tropikal ülkelerde yetiştirilen, tırmanıcı gövdeli bir bitki türü. Vatanı Meksika, Madagaskar, Cava ve Antillerdir. Bitkinin yaprakları sapsız, yassı ve etlidir. Meyveleri 15–20 cm uzunlukta, yassı, iki uca doğru incelmiş, parlak siyahımsı renkli bir kapsüldür. Kokusu özel ve tadı acıdır. ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Vanilya meyvesinden su buharı yöntemi ile elde edilmektedir. İÇİNDEKİLER: Vanilya Yağı - Vanilla Oil (Vanilla planifolia Oleum) Menşei: Türkiye UYARILAR: * Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız. * TETT ve parti numarası ambalaj üzerindendir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml

Günlük yaşamda hoş kokular ve ferah ortamlar, sıklıkla tercih edilir. Bu ortamı sağlamak için ise yapılması gereken bazı şeyler vardır. Hoş esanslı kokular ve ferahlatıcı içeriklerin ortamda bulundurulması, bu işlem için yeterli olur. Bunlara bir örnek de vanilyadan elde edilen yağdır. Anavatanı, Orta Amerika ve Meksika olan bu yağın faydaları son derece fazladır. Kullanım alanı geniş olan ürün, hem kokusu hem de yararları ile bilinir. Arifoğlu vanilya yağı 20 ml, pek çok kişinin dikkat çeker. Ürün; antioksidan, afrodizyak ve antidepresan gibi rahatlatıcı özelliklere sahiptir. Ilık bir suyun içerisinde ekleyerek oda kokusu haline getirip eviniz ya da iş yerinizde kullanarak ürünün tüm özelliklerinden faydalanmış olursunuz. Tüm bu şifalara siz de sahip olmak için ürünü alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

  • Sakinleştirici içerik
  • Cilt bakımı özelliği
  • Hoş koku

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml Özellikleri

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml Özellikleri

Vanilyadan elde edilen yağlar, kullanım alanı açısından oldukça zengindir. Dilerseniz kokusundan faydalanarak oda kokusu haline getirebilirsiniz. Dilerseniz de cilt bakımınızda etken madde olarak faydalanırsınız. Cilde sağladığı fayda ise oldukça büyüktür. Hem hoş kokusu hem de sağlıklı içeriği sayesinde düzenli kullanımda yumuşacık ve sağlıklı bir cilde kavuşmanız mümkündür. Bunun yanı sıra su ile karıştırarak kokusundan yararlanmanız da diğer bir seçenektir. Sakinleştirici birçok özelliği sayesinde de fayda görebilirsiniz. Yoğun ve stresli geçen günlerin ardından yorgunluğunuzu atmanız mümkün hale gelir. Ürün, yetiştirilen orijinal ülkesinden gelerek dikkatli bir üretim sürecinden geçer. Hassas bir bitki olması nedeniyle bu süreç titizlikle yönetilir. Size sunulan ürün ise tamamen doğal ve şifa deposudur. Vanilya meyvesinden su buharı yöntemi kullanılarak elde edilen vanilya yağına siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml Avantajları

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml Avantajları

Cilt bakımı günlük rutinlerden biridir. Bakım sırasında kullanacağınız ürünler ve kaliteleri ise cildinizin sağlığı için oldukça büyük bir önem taşır. Arifoğlu vanilya yağı, doğal üretim süreci ve temiz içeriği sayesinde cilt bakımınızda gönül rahatlığıyla kullanma imkanı tanır. Tamamen doğal aşamalardan geçerek üretilen yağ, aynı zamanda esansı ile de güzel bir deneyim sunar. Mis gibi kokusu sayesinde sağladığı faydalarına imzasını atar. Kolay kullanımlı şişesi sayesinde, ürünün kullanım aşamasını pratik bir şekilde işlemi tamamlarsınız. Ürünü dilerseniz parfüm niteliğinde kullanmanız da mümkündür. Birkaç damlasının parfümünüze vereceği koku yeterli olur. Bu sayede kokunuzun nasıl olması gerektiğini de belirleyebilirsiniz. Uzun süre kalıcılığı sayesinde de bu deneyim sizi mutlu eder. Faydaları ve kullanım alanları saymakla bitmeyen bu ürünün imkanlarından siz de yararlanabilirsiniz.

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml Fiyatları ve Yorumları

Arifoğlu Vanilya Yağı 20 ml Fiyatları ve Yorumları

Antioksidan, afrodizyak ve antidepresan gibi özelliklere sahip olan bu yağın düzenli kullanımında büyük fayda görürsünüz. Doğal bir sakinleştirici olması günlük, yoğun temponuz sonrasında size yardımcı olur. Arifoğlu vanilya yağı 20 ml fiyatı da ürünü ulaşılabilir yapan bir diğer olumlu özelliğidir. Her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal içerikli bu ürün, kaliteli bir deneyim sunar. Ciltteki sivilcelerin tedavilerinde de yardımcı olan bu ürünün düzenli kullanımı verimli bir sonuç doğurur. Arifoğlu vanilya yağı 20 ml yorumları ise seçeneğin bu özelliklerini kanıtlayıcı niteliktedir. Hem hoş kokusu hem de faydaları sayesinde ürünün memnuniyeti oldukça yüksektir. Her alanda yer alan ve şahane sonuçlar doğuran bu yağ, pratik şişesi ile kullanım kolaylığı sağlar. Bu sayede yağı dilediğiniz alanda uygulama imkanınız bulunur. Siz de bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.