8
Oyun Konsolları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu

523 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
545 TL535 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599 TL524 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flyboy Satıcı Ünvanı: FATİH AKSEMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0350687634
    Bu ürün Flyboy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mario, contra, futbol, duck hunt ve daha fazlası mevcuttur. Oyunları konsol içinde yüklüdür ve tv'ye bağladığınız gibi hemen oynayabilirsiniz. Paket içeriği-8 bit oyun konsolu-2 adet kablolu joystick-1 adet silah-Adaptör-Televizyona bağlantı için kablo(sarı-Kırmızı ses ve görüntü kablosu) scart giriş aparatı garanti: Ithalatçı garantili

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu

Oyunlar yediden yetmişe pek çok kişi tarafından eğlenceli bir aktivite olarak kabul edilir. Dijital oyunlar ise çağın getirdiği değişim ile popüler hale gelir. Atari Super 8 bit game 900 oyunlu konsol sayesinde pek çok farklı oyun oynayabilirsiniz. 900 adet oyun bulunan bu konsolda bütün oyunlar makinenin içerisinde yer alır. Model, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Menüden oynamak istediğinizi seçmeniz yeterlidir. Süper Mario’dan Contra 2’ye kadar aklınıza gelebilecek birçok farklı oyunu içerir. Beyaz renkteki şık tasarımı sayesinde gözünüze de hitap eder. Diğer eşyalarınızla uyum sağlar. Oyun tutkunları için oldukça avantajlı olan 900 oyun içeren Atari 8 bit kullananların beğenisini toplar. Siz de bu modele kolay bir şekilde sahip olabilir ve tadını çıkarabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Çoklu oyun seçenekleri
  • Kolay kullanım

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu Özellikleri

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu Özellikleri

Tam 900 adet farklı oyun içeren bu cihaz ile sıkılmadan çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. Menüden dilediğiniz oyunu pratik bir şekilde seçip açmanız yeterlidir. Sonrasında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Modelde 2 adet oyun kolu bulunması sayesinde sadece tek kişi oynamak zorunda kalmadan sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Arkadaşınız ya da istediğiniz kişi ile keyifli oyunlar oynayabilirsiniz. Ürün, adaptörü ile birlikte gelir. Televizyon bağlantı kablosu da içerir. Böylelikle kolayca ekrana bağlayabilirsiniz. Ses ve görüntü kabloları bulunur. 8 bit grafik görüntüsü sağlar. Oldukça yüksek olan bu görüntü kalitesi oyunlarınızdan aldığınız keyfe katkı sağlar. Ürün, gözlerinizi piksel görüntüsüyle yormaz. LCD ekran televizyonlarda ürünün tabancası çalışmaz. Sadece tüplü televizyonlarla kullanılabilir. Diğer bütün parçaları eksiksiz çalışır. Atari super 8 bit game 900 oyunlu yorumlarını inceleyerek kullananların üründen ne kadar memnun olduğunu görebilirsiniz.

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu Tasarımı

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu Tasarımı

Bu ürün, şık beyaz tasarımı ile evinizdeki eşyalar ile uyum içinde olur. Son derece estetik bir görüntü sunar. Oldukça pratik bir şekilde makinenin içerisinden dilediğiniz oyunu seçerek açabileceğiniz bu konsol, kullananların beğenisini toplar. Tam bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Basit kullanımı sayesinde hemen herkes tarafından rahat bir şekilde kullanılabilir. Atari 900 oyunlu olması sebebi ile öne çıkar. Kolay kullanım sunan tasarımı sayesinde eğlenceniz sekteye uğramaz. Yüksek kalitedeki grafik görüntüsü ile keyifli bir deneyim sunar. Gözünüzü pek yormaz. Ses ve görüntü çıkışı için kabloları ile televizyona bağlanır. Üründeki bütün fonksiyonlar LCD televizyonlarda sorunsuz çalışır. Tabanca özelliği yalnızca eski tüplü televizyonlar ile birlikte çalışır. Oldukça beğenilen bu ürüne gönül rahatlığı ile sahip olabilirsiniz.

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu Fiyatları

Atari Super 8 Bit Game 900 Oyunlu Fiyatları

Sunduğu birbirinden farklı 900 çeşit oyun ile öne çıkan bu ürün, oyunseverler tarafından tercih edilir. Çeşitli keyifli oyunları bir arada bulundurarak satın alanlara seçenek sunar. Tüm oyunların makinenin içerisinde yer alması sayesinde oyunlar ayriyeten yer kaplamaz. Menüden kolayca seçilebilir ve oynanabilir. Üründe iki adet joystick bulunur. Oyun konsolunu yediden yetmişe herkes tercih edebilir. Küçükler için oyun oynamak vazgeçilmezdir. Büyükler ise bu nostaljik konsol ile geçmişe bir yolculuk yapabilir. Kolay kullanımı herkes tarafından tercih edilmesini kolaylaştırır. Uzun süreli kullanım için darbe almamasına özen göstermeniz önerilir. Atari super 8 bit game 900 oyunlu fiyatı, ürünün sunduğu özellikler değerlendirilerek belirlenir. Kullananlar tarafından oldukça beğenilen çok çeşitli oyun seçenekleri sunan bu modele kolay ve hızlı bir şekilde sahip olmak istiyorsanız Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.