6
Dambıllar ve Ağırlık Plakaları kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Avessa 2 Kg Dambıl Set 2 Adet

299 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Avessa 2 Kg Dambıl Set 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMRE SPOR Satıcı Ünvanı: ÖZKAN KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220510256
    Bu ürün EMRE SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avessa 2 Kg Dumbell Set 2 Adet Ürünlerin Faturaları E-Arşiv Fatura Olarak Kesilmektedir. Ürüne Onay Verdikten Sonra Mail Adresinize Faturanız Gönderilmiş Olacaktır. Mail Adresiniz ve T.C Kimlik Numarası Gibi Fatura Bilgileriniz Eksiksiz Yazılması Gerekmektedir. Bilgileri Eksik Olan Müşterilerimizin Faturaları Mükerrer Fatura Olarak Kesilecektir. Ürünlerimizle ilgili soru, öneri ve sorunlarınızda Müşteri Temsilcilerimizle iletişime geçerek bizden bilgi alabilirsiniz. Mesai saatlerimiz
  • 09:00 - 21:00 arasında olup bu süre içerisinde bizlere telefon veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz.,

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 2 x 2 Kg
  • Materyal Plastik
  • Renk Mor
  • Ürün Tipi Dambıl Seti
Geri Bildirim Ver

Avessa 2 kg Dambıl Set 2 Adet

Spor yaparken sıkça kullanılan dambıllar, ağırlık çalışmak için faydalanılan araçlardandır. Bu konuda kullanışlı yapıya sahip olan dambıl seti, ağırlık çalışmanız için mantıklı bir seçenek halinde karşınıza çıkar. 2 adet olarak elinize ulaşan set, hafif bir başlangıç için 2 kg seçeneği ile ağırlık çalışmalarınızda size yardımcı olur. Avessa 2 kg dambıl set 2 adetten oluşur. 2 kolunuzu da senkronize şekilde çalıştırabilmeniz için imkan sunar. Plastik bir yapıya sahip olan dambıl seti, mor rengiyle de göz zevkinize hitap edebilmeyi amaçlar. Ağırlık antrenmanlarında size eşlik edecek bu ürün, hem işlevsel bir kullanım sağlayıp hem de ağırlık egzersizlerinde gelişime yardımcı olur. Bu sayede daha tempolu ağırlık çalışıp kendinizi geliştirebilirsiniz.

  • Sağlam ve plastik materyal
  • Şık ve ergonomik dizayn
  • Kolay taşınabilirlik

Avessa 2 kg Dambıl Set 2 Adet Özellikleri

Avessa 2 kg Dambıl Set 2 Adet Özellikleri

2 kg ağırlığa sahip Avessa markalı dambıl set, ağırlık çalışmak isteyen ve bu konuda herhangi sağlık problemi bulunmayan pek çok kişi için uygun bir seçenektir. Başlangıç seviyesi olarak 2 kilogramlık bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Avessa 2 kg dambıl, küçük boyutları sayesinde kolayca saklanabilir. Avessa markalı dambıl 2 kg 2 adet olması sayesinde daha rahat ağırlık çalışabilmeyi sağlar. Pek çok egzersiz faaliyetinde size yardımcı olacak şekilde dizayn edilir. Bu sayede kas egzersizleriniz için de kullanışlılık sunar. Ürün, kas problemleri ve ağırlık kaldırmada sıkıntısı olmayan pek çok kişinin rahatça kullanılabilmesi için dizayn edilir. Hafifliği ve rahatlığıyla memnuniyetinizi hedefler. Ağırlık egzersizleriniz için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir spor aletidir. Sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun süre deforme olmadan ya da herhangi bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz.

Avessa 2 kg Dambıl Set 2 Adet Fiyatı

Avessa 2 kg Dambıl Set 2 Adet Fiyatı

Ağırlık çalışırken en çok kullanılan spor aletlerinden olan dambıllar, üretildiği malzemeye ve kg miktarına göre farklı fiyatlandırmalara tabi tutulur. Avessa dambıl seti; malzemesi, kalitesi ve sunduğu diğer özelliklere göre avantajlı fiyat aralığına sahiptir. Malzeme kalitesinden memnun kalacağınız bu dambıl seti, cazip bir fiyat sunar. Avessa 2 kg dambıl set 2 adet fiyatı farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Bu sayede kolayca sahip olabilirsiniz. Pek çok ağırlık egzersizinde kullanabileceğiniz bu dambıl seti, sorunsuz deneyim yaşatır. Ürünü satın alan pek çok müşterinin de yaptığı yorumlara baktığınız zaman memnuniyet oranını görebilirsiniz. Bu memnuniyet, ürününün güvenilirliğini yükseltirken ve kullanımdan alınan verimi de gözler önüne serer. Ağırlık çalışmaya yeni başlayan pek çok kişinin tercih ettiği bu ürüne siz de kolay şekilde sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Avessa 2 kg Dambıl Set 2 Adet Yorumları

Kaliteli Avessa 2 kg Dambıl Set 2 Adet Yorumları

Bir spor aletinden memnun kalabilmek için o ürünün amacına uygun şekilde kullanım sunması ve dayanıklı olması önemlidir. Bu dambıl seti de müşterileri tarafından büyük beğeni toplayan kullanışlı bir spor aleti olarak karşınıza çıkar. Şık görünüşü ile ilgi çeken ürün, materyal kalitesi ile de insanları tatmin eder. Avessa 2 kg dambıl set 2 adet yorumlarında da görebileceğiniz gibi pek çok kişi tarafından sık tercih edilen ve memnun kalınan bir üründür. Fiyat ve performans ürünü olan Avessa 2 kg dambıl set 2 adet kullananların beğenisini toplar. Evde ve egzersiz yapabileceğiniz pek çok mekanda kullanabilmeniz için dizayn edilen dambıl seti, spor aktiviteleriniz için iyi bir yardımcıdır. Siz de bu üründen faydalanmak isterseniz Trendyol güvencesi ve avantajları ile satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.