Bestway Elektrikli Pompa

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bestway Elektrikli Pompa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sealife shop Satıcı Ünvanı: BUNSUZ ELEKTRONİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0190004779000018 Vergi Kimlik Numarası: 1900047790
    Bu ürün sealife shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bestway 62056 Ac 220V-240V Elektrikli Pompa Şişme Yatak , Koltuk Şişirme Motor Bestway 62056 Elektrikli Motor 220 V elektrikle çalışır. 3 farklı başlığı sayesinde diğer şişme ürünleri rahatlıkla şişirebilirsiniz. Aparatları motorun üst tarafına taktığınızda havayı emiş özelliği çalışır.Uyarı : Balon şişirmek için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bestway Elektrikli Pompa W62056

Farklı işlevlere ve özelliklere sahip modelleri ile şişirme pompaları sıklıkla kullanılır. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Bestway elektrikli pompa W62056 model müşteriler tarafından beğeni toplar. Şişme yatak, koltuk, şişme havuz gibi ürünleri şişirmek için sıklıkla tercih edilir. Elektrikli mekanizması ve 3 farklı başlığı ile sizi her anlamda memnun eder. Kısa sürede şişirmek istediğiniz malzemelerinizi kolayca şişirebilirsiniz. Ürün, 220 v elektrikle çalışır. Fazla büyük olmayan yapısı ile rahat kullanım avantajı sağlar. Evde fazla yer kaplamaz. Şişirmek istediğiniz ürün için uygun başlığı kullanarak pratik bir şekilde şişirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Ürünün aparatları motorun üst tarafına takılarak havayı emiş özelliği çalışır. Siz de avantajlı özelliklere sahip bu modeli değerlendirebilirsiniz. Siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

  • Elektrikli motor
  • 3 farklı başlık
  • Ergonomik tasarım

Avantajlı Bestway Elektrikli Pompa W62056 Özellikleri

Avantajlı Bestway Elektrikli Pompa W62056 Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. Bestway elektrikli pompa ile ihtiyaç duyulan her yerde şişirilmesi gereken eşyalarınızı kolaylıkla şişirebilirsiniz. Tatil yaparken deniz yatağı, şişme deniz simiti gibi ürünler kullanmak isterseniz pratik bir şekilde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda kamp tatili yapmak isteyen müşteriler için şişme yatak ve koltuk gibi eşyaları kolayca şişirir. Çocuklarınız için için hazırlayacağınız oyun havuzunu bu ürün yardımıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, elektrikli motoru sayesinde çalışır. 3 farklı başlıkla farklı eşyaların şişirilmesinde kullanılan ürün müşteriler için avantaj sağlar. Hafif tasarımı ile istediğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. Ürünün hem üfleme hem havayı çekme özelligi bulunur. Şişirilen eşyaların tekrar kısa bir sürede havasını indirip toplayabilirsiniz. Siz de avantajlı fiyatı ile ürünü değerlendirebilir, siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Bestway Elektrikli Pompa W62056 Yorumları

Bestway Elektrikli Pompa W62056 Yorumları

Evde ya da tatil alanlarında hızlıca şişirmek istediğiniz malzemeleriniz olabilir. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa bir süre içinde şişirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli bu elektrikli pompa uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Bestway 62056 AC 220V - 240V elektrikli pompa kullanışlı ve konforlu özellikleri ile ön plana çıkar. Ergonomik tasarımı nile kullandığınız süre boyunca rahatsızlık hissi oluşmaz. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısıyla kısa sürede ve zahmetsiz olarak işlerinizi bitirmenize yardımcı olur. Ürün, balon şişirmeye uygun değildir. Daha büyük olan malzemelerden olan deniz yatağı, havuz topu gibi malzemeleri şişirmek için güvenle kullanabilirsiniz. Siz de avantajlı özellikleriyle ürünü değerlendirebilirsiniz. Ürünün tüm özelliklerine ve fiyat bilgisine kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünü satın alan müşterilerin Bestway elektrikli pompa W62056 yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Bestway Elektrikli Pompa W62056 Fiyatı

Bütçenize Uygun Bestway Elektrikli Pompa W62056 Fiyatı

Bestway elektrikli pompa W62056 fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu model evde veya dış ortamlarda şişme ürünlerin kullanıma hazır hale gelmesi için pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Güçlü motoruyla kamp alanlarındaki şişme yatak gibi büyük eşyaları rahatlıkla şişirebilirsiniz. Set halinde sahip olacağınız bu ürünün değiştirilebilir başlıkları bulunur. Bu başlıkları şişireceğiniz eşyanın boyutuna göre uygun olanı takarak kullanabilirsiniz. Günlük işlerinizde de kullanıma imkan verir ve size eşsiz bir deneyim yaşatır. Ürün dikkat çeken tasarımı ve yüksek performansıyla ön plana çıkar. Ürünü deneyimleyen müşteriler, yorum yaparak ürün hakkında görüşlerini paylaşır. Siz de Bestway elektrikli pompa w62056 kullananların ürün hakkında yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla bu ürünü değerlendirebilir, siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Siz de bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.