Bigpoint Masa Tipi Kalemtraş (jumbo Açabilir)

300 TL

Ürün Bilgileri

Bigpoint Masa Tipi Kalemtraş (jumbo Açabilir)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: EYLÜL YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690843841
    Bu ürün EYLÜL HOBİ SANAT OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Standart kurşun kalem ve jumbo kurşun kalem ve boya kalem uçlarını açmak için idealdir. Arka tarafındaki uç sivriltme ayarı sayesinde kalemlerinizi istediğiniz sivrilikte açım imkanı. Geniş atık deposu sayesinde yazınıza ara vermeden çalışabilirsiniz. Yerinden çıkabilen atık deposu sayesinde kalem atıklarını kolayca boşaltabilirsiniz. Masanıza sabitleyebilirsiniz. (kolay kurulumlu aparatı kutu içerisindedir) EN71 testlerinden geçmiştir. Kullanım: Kaleminize hasar vermemek için ilk önce parmaklarınızla tepedeki tutulacak yerleri birbirine yakınlaştırınız. Kaleminizi genişleyen kalemtraş ağzına yerleştiriniz. Tutulcak yerleri bırakarak kaleminizi sabitleyiniz. Arkasındaki kolu çevirerek kaleminizi açınız ve tutulcak yerleri tekrardan genişleterek kaleminizi kalemtraştan çıkarınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver