Bioderma Atoderm Intensive Balm Çok Kuru Atopi Eğilimli Cilt Nemlendirici Onarıcı Krem Yetişkin, Çocuk 200 ml

474 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
490 TL483 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Atoderm Intensive Balm Çok Kuru Atopi Eğilimli Cilt Nemlendirici Onarıcı Krem Yetişkin, Çocuk 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczapazar Satıcı Ünvanı: ARG KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074118707700001 Vergi Kimlik Numarası: 0741187077
    Bu ürün Eczapazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok kuru ve atopi eğilimli ciltler için nemlendirici bakım kremi. -Dermatologlar tarafından tavsiye edilen Formülündeki LipigeniumTM Kompleksi sayesinde cildin koruyucu bariyerinin yeniden yapılandırılmasına destek olur. -Patentli Skin Barrier TherapyTM kompleksi sayesinde yoğun kuruluğa sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını önlemeye yardımcı olarak ciltte meydana gelen rahatsızlık hissine karşı etkili bakım sunar. -Yoğun kuruluk kaynaklı kızarıklık hissinin giderilmesine yardımcı olurken içeriğindeki kaşıntı karşıtı dermatolojik aktif bileşen PEA sayesinde kuruluk kaynaklı kaşıntı hissinin azaltılmasına destek olur. -Günlük kullanıma uygundur. -Cilt tarafından kolayca emilir. Yetişkin,Genç ve Bebek Cildi için Kullanım Önerileri -Atoderm Intensive Foaming Gel, Atoderm Shower Oil ya da Atoderm Intensive Bar ile temizlenmiş cildinize günde 1 veya 2 kez uygulanabilir. -Bebek, çocuk ve yetişkinler için yüz ve vücut kullanımına uygundur. Yeni doğan bebeklerde kullanılabilir (Prematüre bebekler hariç). -3-6-9 yöntemi kişinin yaşı ve fiziksel yapısına göre uyarlanmış yepyeni bir doğru oranda nemlendirici kullanma metodu. -Kullanılan nemlendirici bakım kreminden daha sonra uzun vadede daha iyi sonuçlar almak ve bir bakım rutini oluşturabilmek için özel olarak geliştirilmiştir. -Bir bebek için 3 pompa gereklidir. ( 1 pompa göğsün ön bölgesine, 1 pompa sırt bölgesine, 1 pompa bacaklar için uygulanmalıdır.) -Bir çocuk için 6 pompa gereklidir. (1 pompa baş boyun bölgesine, 1 pompa göğsün ön bölgesine, 1 pompa kollara, 1 pompa sırt bölgesine, 1’er pompa bacaklara uygulanmalıdır.) -Bir yetişkin için 9 pompa gerkelidir. (1 pompa baş boyun bölgesine, 1’er pompa kollara, 1 pompa göğsün ön bölgesine, 1 pompa sırt bölgesine, 1’er pompa bacakların ön bölgelerine, 1’er pompa bacakların arka bölgelerine uygulanmalıdır.) -Yoğun cilt kuruluğunuzun devam etmesi durumunda dermatoloğunuza danışın. İçerik: Glycerin,Sucrose stearate ,Xylitol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil ,Canola/canola oil/huile de colza, Beta-sitosterol ,Zinc gluconate, Palmitamide mea ,Mannitol, Rhamnose,Phytosphingosine, Ceramide np,Ceramide ap , Cholesterol,Fructooligosaccharides, Laminaria ochroleuca extract, Ceramide eop

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Atopik
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Bioderma Atoderm Intensive Balm 200 ml

Alerjiye yatkın yetişkinlerin cilt bakımında en çok tercih edilen ürünlerden olan Bioderma Atoderm Intensive Balm, özellikle kuru cilt tiplerinde oluşan rahatsızlık hissinin ve kaşıntının giderilmesine yardımcı olur. Düzenli bir şekilde kullandığınızda etkisini net bir şekilde görebilir ve ürünü düzenli cilt bakımınızın bir parçası hâline getirebilirsiniz.

Her mevsim kullanılabilen kremi duş sonrasında kullanabilir ve yüz dahil olmak üzere tüm vücuda uygulayabilirsiniz. Bioderma Atoderm Intensive Balm nemlendirici kremin kullanılabildiği yaş aralığı bir hayli geniştir. Yenidoğan dönemindeki (prematüre hariç) bebekler dahil olmak üzere çocuklarda ve yetişkinlerde kullanılabilen ürün, cilde hiçbir zarar vermez ve düzenli kullanımda cilt bariyerini onarmaya yardımcı olur.

  • 200 ml’lik ambalajı sayesinde uzun süre kullanılabilir.
  • Hassas cilt kullanımına uygundur.
  • Yatıştırır ve nem sağlar.

Atoderm Intensive Balm 200 ml Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Bioderma Atoderm Intensive Balm 200 ml

Bioderma Atoderm intensive balm 200 ml kuru ve atopiye yatkın olan ciltler için uygun bir nemlendirici kremdir. Kurumaya bağlı olarak kaşınan cildin kaşıntısını giderir ve cildi rahatlatır. Cildinizin devamlı olarak nemli kalmasını istiyor ve kurumaya bağlı sorunlarınızdan kurtulmayı amaçlıyorsanız Bioderma Atoderm Intensive Balm ürününü düzenli olarak kullanabilirsiniz. Atoderm Intensive Balm kullananlar, kuru cilt probleminden tamamen kurtulabilmektedir. Herkesin güvenle kullanabilmesi için geliştiren Atoderm krem her yaş grubu için ideal bir nemlendirici kremdir. Bebek, çocuk ve yetişkinler Bioderma Atoderm Intensive Balm kullananlar arasında yerini alabilir. Prematüre hariç, yenidoğan bebeklerde de kremin kullanılmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Bioderma Atoderm intensive balm kullananlar geniş bir yaş aralığındadır.

Atoderm Intensive Balm 200 ml Nasıl Kullanılır?

Duş aldıktan sonra iyice kurulanan cilde günde 1 veya 2 kere uygulanabilir. Her mevsim kullanılabilen nemlendirici kremi yüzünüze ve vücudunuzun tamamına sürebilirsiniz. Düzenli kullanımla cildinizi rahat ettirebilir ve kuru cilt sorunundan kurtularak hayat kalitesinin düşmesine neden olabilen kaşıntı problemine veda edebilirsiniz. İçerisinde yer alan PEA aktif bileşeni ile yoğun kuruluktan kaynaklanan kaşıntı sorununa çözüm getiren ürün, yine kuruluk nedeniyle oluşan kızarıklıkların da ortadan kalkmasına yardımcı olur.

Ürün, yalnızca birkaç kez kullanıldığında bile etkisini hemen göstermeye başlar. Dermatoloji alanında uzman markalardan biri olan Bioderma’nın ürettiği bu nemlendirici kremi güvenle kullanabilirsiniz.

Kremin cilt tarafından hızlıca emilmesi de ürünün öne çıkan özelliklerindendir. Hızlıca emildiği için rahatsız edici bir his bırakmayan kremi uyguladıktan sonra kuruması için uzun süre beklemeye gerek yoktur.

Atoderm Intensive Balm 200 ml Uygun Fiyatlı mıdır?

Formülünde yer alan “lipigenium kompleksi” sayesinde cildin koruyucu nitelikteki bariyerinin yeniden yapılandırılmasına destek olan nemlendirici krem, bu sayede cildin zarar görmesine neden olabilen sorunların önüne geçer. “Skin Barrier Therapy” isimli patentli kompleksi sayesinde ise kuruluğa neden olan etkenlerin cilt üzerinde tutunması engellenir ve kaşıntı gibi rahatsız edici sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olur.

Bioderma Atoderm Intensive Balm uygun fiyatlı nemlendiriciler arasında yer almaktadır. 200 ml olduğu için haftalar boyunca kullanabileceğiniz ürünün fiyatı, sunduğu özelliklere ve miktarına göre uygun seviyededir.

Atoderm Intensive Balm kullananlar sitemiz de dahil olmak üzere birçok yerde üründen memnun kaldıklarını ifade etmektedir. Trendyol’da çok sayıda Atoderm Intensive Balm 200 ml yorum ve değerlendirmesi bulabilirsiniz. Ürünü kullananların değerlendirmelerine bakarak alım gerçekleştirebilirsiniz. Kişisel bakım ürünleri arasında Bioderma ve diğer markaların ürünlerini kolayca bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.