Bioxcin Keratin Complex Tablet Takviye Edici Gıda 60 Tablet

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL

Ürün Bilgileri

Bioxcin Keratin Complex Tablet Takviye Edici Gıda 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Forte Keratin Complex Tablet Amino Asit Kompleksleri, Biotin ve Çinko içeren takviye edici gıdadır. Ürün Faydası Hydrolize Keratin enzimatik hydroliz tekniği ile konsantre keratin proteininden üretilir. Hydrolize Keratin proteini ve içerisindeki amino asitler vücut tarafından çok daha hızlı emilir ve hızlı şekilede kana karışarak keratin sentezler. Üzüm Çekirdeği Ekstresi prosiyanidinler içermesi nediniyle kıl epitel hücresi büyümesini destekleyici aktiviteye sahiptir. Saç folekül hücrelerinin çoğalmasını uyarır. Saçın telojen fazdan anajen faza geçişini etkiler. Isırgan Otu Ekstresi anajen fazı kısaltan ve saç foleküllerinin küçülmesine neden olan etkilerini ortadan kaldırır. Turp Ekstresi kükürt içeren sağlıklı saç, c,ilt ve tırnaklar için önemli bileşenlerden birisidir. Sarımsak Ekstresi Antiseptik, Antiviral ve Antibikrobiyal özelliktedir. Çinko saç, cilt tırnak sağlığında kullanımı çok önemlidir. Saç ve tırnağı oluşturan protein olan keratinin oluşmasında rol oynayan önemli bir mineraldir. Selenyum-Vitamin B3 - Vitamin B5 - Biotin engeller cildin ve saçın sebum dengesini düzenler, cilt dokusunu ve tonunu iyileştirir. Kullanım Şekli Yetişkinler için takviye edici gıda olarak günde 2 tabletin bol su ile kullanılması önerilir.
Geri Bildirim Ver