Btm Shıngle(Şingıl) Galaksi Yonca (2,52 m2)

1.250 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Btm Shıngle(Şingıl) Galaksi Yonca (2,52 m2)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUZENLER YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: SİNAN GÜMÜŞTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4250334012
    Bu ürün KUZENLER YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Eğimli çatı kaplama malzemesi olan shingle Galaksi Klasik yaygın olarak kullanılan ve kullanımı her geçen gün artan bir üründür. BROOF Dış Yangın Performansına sahiptir. Kullanım Yerleri Eğimli çatılarda, tavsiye edilen minimum eğim %20, Eğimli pergolalarda kaplama malzemesi ve su yalıtımı amacıyla kullanılır. Boyut Shingle Galaksi Klasik levhalarının eni 33 cm boyu 100 cm’dir. Uygulama Şekli Shingle Galaksi Klasik levhaların uygulanması için tavsiye edilen en düşük çatı eğimi %20’dir. Detaylı uygulama bilgileri için lütfen Shingle Uygulama Kitapçığı’na veya ambalaj üzerindeki uygulama bilgilerine bakınız. Ambalaj Shingle Galaksi Klasik, paketler halinde piyasaya sunulmaktadır. Bir paketteki levha adedi 18 olup, 18 levha ile 2.52 m2 bitmiş yüzey elde edilebilmektedir. Depolama Şekilleri ve Raf Ömrü Paketler üstü kapalı mekanlarda depolanmalıdır. En fazla üst üste üç paket olacak şekilde, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde muhafaza edilmelidir. Uyarılar Shingle paketleri kullanılmadan önce düşük ve yüksek sıcaklıklardan ve nemden korunmuş olmalıdır. Shingle kaplanacak çatı yüzeyindeki kaplama tahtaları (OSB, Su kontraplağı) kuru olmalıdır. OSB levhalar çatıya şaşırtmalı olarak ve her kenarında en az 3 mm genleşme boşluğu olacak şekilde döşenmelidir. Böylelikle shingle kaplamanın çalışan ahşap alt yapıdan etkilenmemesi sağlanabilir. Genleşme derzi bırakılmadan döşenmiş OSB levhalar üzerine kaplanan shingle levhalarda altyapı hareketi nedeniyle oluşan deformasyon ve çatlaklardan firmamız sorumlu tutulamaz.
Geri Bildirim Ver