Bufalo Üniversal Bilardo Istakası

2.000 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bufalo Üniversal Bilardo Istakası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLARDOHANEM Satıcı Ünvanı: OKAN TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760857200
    Bu ürün BİLARDOHANEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profosyonel Istaka ÜNİVERSAL BİLARDO ISTAKASI Uç Kalınlığı :12 mm kanada ağacından üretilmiştir Agırlık :520- 560 Gr arası gelmektedir Kaliteli Bilardo Istakası AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO
Geri Bildirim Ver

Bufalo Üniversal Bilardo İstekası

İnsanların eğlenceli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlayabilecek birçok farklı spor dalı bulunur. Spor dalları arasında bilardo önemli bir yer tutar. Salon sporları arasında bulunan bilardo oyuncuların hem fiziksel hem de zihinsel açıdan gelişmelerini sağlar. Odaklanma ve konsantrasyon becerisini geliştirebilecek detaylara sahip olan bilardo sporunu yerine getirebilmek için en önemli materyallerden bir tanesi bilardo istekası olur. Spor faaliyetlerini yerine getirebilmeniz için özenle üretimi gerçekleştirilmiş olan bilardo istekaları arasında Bufalo markası tarafından üretimi sağlanan Bufalo Universal bilardo istekası en çok tercih edilenler listesinde başı çeker. Özel malzemeler yardımıyla üretimi gerçekleştirilen Buffalo bilardo istekası profesyonel oyuncuların tercih edebileceği standartlara sahiptir. Oyun sırasında etkili verimi alabilmeniz için kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiş olan ürünü tedarik edebilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • 12 mm
  • 520-560 gr

Estetik Tasarımlı Bufalo Üniversal Bilardo İstekası

Estetik Tasarımlı Bufalo Üniversal Bilardo İstekası

Salon sporları arasında önemli bir yere sahip olan bilardo sporunu yerine getirebilmek için en önemli materyallerden bir tanesi bilardo istekaları olur. Bulunduğunuz seviyeye uygun olarak tercih edebileceğiniz bilardo istekaları Bufalo markası tarafından üretilerek piyasada satışa sunulur. Profesyonel isteka olarak ön plana çıkmayı başaran markaya ait bilardo istekası 12 mm’lik uç kalınlığına sahip olmasıyla rahat kullanım avantajları oluşturur. Kanada ağacından üretilmiş olan ürün, son derece yüksek kalite ve dayanıklılığa sahiptir. Kolay taşınabilir ergonomik bir üründür. 520-560 gram arasında ağırlığa sahip olarak elinize ulaşır. Estetik ve şık tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ürün sayesinde bilardo sporunu çok daha keyifli ve profesyonel bir şekilde oynayabilmeniz mümkün olur. Online yapacağınız araştırma sayesinde birçok farklı müşteri tarafından bırakılmış Bufalo Universal bilardo istekası yorumları okuyabilir ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaliteli Bilardo İstekası Kullanım Detayları ve Yorumları

Kaliteli Bilardo İstekası Kullanım Detayları ve Yorumları

Eğlenceli yanlarıyla dikkatleri üzerine toplayan spor dallarından bilardo, fiziksel ve zihinsel açıdan sporcuya fayda sağlar. Yetenekleri geliştirebilmek amacıyla sürekli olarak pratik yapılması gereken spor için bilardo istekaları önemli bir yere sahiptir. Kasları aktif olarak çalıştıran spor için tercih edilen istekalarda aranması gereken önemli detaylar vardır. Bufalo markası tarafından üretimi gerçekleştirilen istekalar profesyonel müşteriler için doğru bir seçim olur. İstekaları tercih ederken dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardan bir tanesi uç kalınlığı olur. 12 mm’lik ideal uç kalınlığına sahip olan ürünler, yüksek dayanıklılık özelliğine sahip Kanada ağacından üretilmiş olması ile ön plana çıkar. Rahat kullanım açısından ürünlerin ağırlıkları da dikkat edilmesi gereken detayların başında gelir. 520-560 gram aralığında bir ağırlığa sahip olan Bufalo Universal bilardo istekası kullananlar tarafından bırakılan yorumlar incelendiğinde müşterinin yüksek memnuniyetle karşılaştığı gözlemlenebilir.

Bufalo Üniversal Bilardo İstekası Fiyatları ve Avantajları

Bufalo Üniversal Bilardo İstekası Fiyatları ve Avantajları

Bufalo Universal bilardo istekası fiyatı bakımından incelemeye alındığında müşterinin bütçesini aşmayacak değerler sunduğu gözlemlenebilir. Bilardo seven müşterilerin rahatlıkla tedarik edebileceği avantajlara sahip olan ürünler oldukça kaliteli üretim standartlarına da sahiptir. Uzun ömürlü kullanım avantajlari yaratan ürünler sayesinde oynadığınız oyunlar çok daha keyifli olabilir. Oyunda ilerlemenizi ve de seviye atlamanızı sağlayacak tasarımlarla dizayn edilen olan ürünlerde kullanımı gerçekleştirilen her türlü materyal fiyat aralığına yansır. Müşterinin ihtiyaç ve talebinden yola çıkarak üretim gerçekleştiren marka oyundan alacağınız verimi maksimum seviyeye taşır. Siz de avantajlı ürünlerden faydalanmak ve oyunda seviye atlamak için markanın koleksiyonundan faydalanabilirsiniz. Trendyol üzerinden marka ve ürün araştırması yapabilir avantajlı seçeneklere ulaşabilir alışveriş yapabilirsiniz. Oyundan alacağınız verimi maksimuma ulaştırabileceğiniz ürünleri kolay ve pratik bir şekilde online olarak edinebilir ve zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.