Ceres Prebiome Daily Cream

Ürün Bilgileri

Ceres Prebiome Daily Cream

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ceres prebiotik cilt florasını dengeleyen günlük krem. Tüm cilt tipleri için

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • İçerik Prebiyotik/Probiyotik
Geri Bildirim Ver

Ceres Prebiome Daily Cream Trendyol'da!

Ceres Prebiome Daily Cream, günlük kullanım için özel formüle sahip olan ve sağlıklı bir cilt yapısı sunan bir üründür. Günlük bakım rutinleri arasında vazgeçilmez bir yere sahip olan Daily Cream, özellikle dış etkenlere karşı cildin daha dirençli ve korunaklı bir yapıya sahip olması için özel formüle edilir. Cildin korunmasını ve beslenmesini sağlayan krem, düzenli kullanıldığında etkili sonuçlar sunar.

  • Nemlendirici

  • Günlük kullanım

  • Besleyici

Ceres Prebiome Daily Cream 03 Özellikleri

Ceres Prebiome Daily Cream 03 ÖzellikleriCeres Prebiome Daily Cream özellikleri incelendiğinde özel formülü sayesinde cildin ihtiyaç duyabileceği nem ve besin değerine sahip olması ön plana çıkar. Daily Cream, içeriğindeki probiyotikler sayesinde cilt bariyerini güçlendirirken aynı zamanda cildin dengesini destekleyerek dış etkenlere karşı çok daha korunaklı bir yapıya sahip olmasını sağlar. Nemlendirici etkisi oldukça fazla olan günlük krem, bir cildin ihtiyaç duyabileceği nem oranını sağlayarak cildin gün boyunca daha taze ve canlı kalmasını sağlar. Ciltteki nem miktarını dengeleyerek cildin daha genç görünmesini sağlayan bu krem, hafif dokusu sayesinde kolay kullanıma sahiptir. Cilt üzerinde hızlı bir şekilde yayılarak emilim gösteren krem, cilde ağırlık yapmadan çok yönlü kullanım sunar. Günlük kullanım için uygun içeriğe sahip olan krem, makyaj bazı olarak da oldukça etkili bir şekilde kullanımı mümkündür.

Ceres Prebiome Daily Cream 03 Kullanımı

Ceres Prebiome Daily Cream 03 KullanımıPratik ve kolay kullanıma sahip olan Ceres Prebiome Daily Cream, ciltte etkili bir nemlendirme sağlayarak cildin daha parlak ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur. Krem, içerisinde bulunan ve cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı olan probiyotik ve prebiyotik takviyesi sayesinde cildi dış etkenlere karşı korur. Temiz yüz ve boyun bölgesine uygulanır ve cildin korunmasını sağlar. Kremi sürmeden önce cildin kuru ve temiz olması ve doğru miktarda uygulama yapılması önemlidir. Cildinizin ihtiyaç duyduğu temizlik aşamalarını gerçekleştirdikten sonra cildin kaybettiği nem miktarını yeniden kazanması için uygulanan bir kremdir. Günlük krem, minik parçalar halinde cildin her tarafına eşit miktarda sürülür. Hızlı emilim gösterme özelliği sayesinde oldukça pratik kullanıma sahip olan günlük krem, cildin ihtiyaç duyduğu besin değerlerini sağlaması bakımından özeldir. Günlük makyaj rutininden önce kullanılan ve makyaj malzemelerin ciltte oluşturabileceği tahribatı hafifleten bir formüle sahiptir.

Ceres Prebiome Daily Cream 03 Fiyatı

Ceres Prebiome Daily Cream 03 FiyatıCildi dış etkenlere karşı korumak ve kaybettiği miktarını yeniden kazanmak için özel olarak formüle edilen krem, birçok cilt tipinde rahatlıkla kullanılabilir. Doğru kullanım teknikleri uygulandığında etkili sonuçlar veren ve uzun vadede cildin daha sağlıklı ve genç görünmesini sağlayan bu krem, günlük olarak uygulanır. Krem içerisinde yer alan pek çok besleyici değer, cilde ekstra ışıltı ve nem kazandırır. Uygulama öncesinde cildin temizliğine dikkat etmek, cilt gözenekleri oluşabilecek siyah nokta, akne, sivilce ya da benzeri cilt kusurlarını oluşmasını engeller. Cildin çok daha uzun süre nemli kalmasını ve korunmasını sağlayan Daily Krem, cilt bariyerini güçlendirerek dış etkenlere karşı güçlü ve korunaklı bir yapıya sahip olmasını sağlar. Ceres Prebiome Daily Cream yorum bölümünü inceleyerek kremin özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ceres Prebiome Daily Cream fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.