1
İşlemci Soğutucu ve Overclock kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Cooler Master Coolermaster Htk-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun.

146 TL
Son 1 ürün!
Beden: 39,5
Tek Ebat
39,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
189,99 TL

Ürün Bilgileri

Cooler Master Coolermaster Htk-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • COOLER MASTER HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Eksta paralar ödeyerek aldığınız performans soğutucularınızın optimal performansına ulaşabilmesinde termal macunların önemini biliyor musunuz? CoolerMaster HTK-002 düşük ısı direnci sayesinde, uyguladığınız CPU, GPU veya anakart chipsetinizden aldığı ısıyı tamamen ve hızlı olarak soğutucunuza iletir ve bu şekilde soğutucunuzdan tam performans almanızı sağlar. Isıl İletkenliği Çok Yüksek Özel Formül Silikon bazlı bir termal macun olan CoolerMaster HTK-002, ısıl iletkenliği son derece yüksek metal oksit materyeller içermektedir. Özel formülü sayesinde kolay uygulanabilen HTK-002, yüzeye mükemmel bir şekilde tutunur ve mikroskobik düzeydeki boşlukları doldurur. Bu sayede soğutucu ve uygulandığı yüzey arasında maksimum temas oluşmasını sağlar. Nasıl Uygulanır? Uygulayacağınız yüzeyi iyice temizleyiniz. Eser miktarda termal pasta, işlemci / chipset yüzeyinin ortasına sıkılır. (Fazla termal macun kullanılırsa daha kalın bir yüzey oluşur ve ısı iletimi azalır) Daha sonra kredi kartı gibi düz bir cisim ile termal macun hiçbir boşluk kalmayacak şekilde yüzeye yayılır. %80 performansı hemen sunan HTK-002, %100 performansa 8-10 saat içerisinde ulaşır. En iyi performansı devamlı olarak alabilmek için, her 12 ayda bir HTK-002'yi yeniden uygulamanız tavsiye olunur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri İşlemci (CPU)
  • HDMI Yok
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Cooler Master 863085 HTK-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun

Teknolojik cihazların uzun ömürlü olması için soğutucular ve termal macunlar kullanılmaktadır. Cooler Master HTK-002 termal macun, niteliği sayesinde öne çıkan bir üründür. Bahsedilen macun türü, bilgisayarınızın önemli parçaları için ısı yalıtımı sağlar. Ürünün üst düzey tutunma kapasitesi vardır. Cooler Master macun, çok küçük boşlukları dahi doldurma gücüne sahiptir. Bu ürün, soğutucularla birlikte kullanıldığında yüzeyle cihaz arasında maksimum düzeyde temas kurulmasına yardımcı olur. Söz konusu macunun özel bir formülü bulunur. Ürün, yüksek tutucu özelliği ve uzun süreli kullanım avantajıyla dikkat çeker.

  • 8-10 arasında %100 performans sağlar.
  • Isı yalıtımında etkilidir.
  • Kolay uygulanabilir.

Cooler Master HTK-002 Termal Macun Formül İçeriği Nasıldır?

Cooler Master HTK-002 Termal Macun Formül İçeriği Nasıldır?

Yüksek performansıyla beğeni toplayan Cooler Master HTK-002 macun, özel bir formülasyona sahiptir. Söz konusu ürün silikon bazlıdır. Termal macunun içeriğinde yüksek metal oksit materyaller bulunmaktadır. Ürün bu sayede ısı yalıtımı sağlar. Cooler Master HTK-002 termal macun 2.37 g/cm³ yoğunluğundadır. Bahsedilen macunun maksimum ısı direnci ise 177 °C’dir. Termal macunun ağırlığı 2 gramdır ve iletkenlik düzeyi 4.18 W/m-K olarak geçmektedir. Cooler Master HTK-002 yüksek performanslı termal macun, içeriğindeki metal oksitlerle elektriksel direnci artırır. Ürünün formülü metal yüzeylerin korozyona karşı korunmasında da etkilidir. Macunun içerisinde yer alan yüksek orandaki metal oksit maddeler, çürümeyi önleyen antiseptik ve kurutucu özelliktedir. Bu sayede termal macun, sürüldüğü yüzeyi soğuturken aynı zamanda uygulandığı yerin aşınmasını da engellemektedir.

Cooler Master HTK-002 Termal Macun Isı İletkenliğinde Etkili midir?

Cooler Master HTK-002 Termal Macun Isı İletkenliğinde Etkili midir?

Bilgisayar ve işlemci soğutmasında etkili olan Cooler Master HTK-002 termal macun, ısı yalıtımını güçlendiren bir üründür. Bahsedilen termal macun, hızlı bir şekilde ısıyı soğutucuya iletmeyi sağlar. Ürünün yüksek ısı direnci, performansını optimum seviyeye taşır. Bu sayede macun, cihazın uzun süre ısınmadan çalışmasına katkıda bulunur. Cooler Master HTK-002 termal macun, eser miktar yüzeye sürüldüğünde dahi üst seviye tutuculuk sağlamaktadır. Ürünün ısı iletkenliğinde etkili olması, uygulandığı yüzeyle soğutucu arasında kısa sürede temas kurmasından kaynaklıdır. Cooler Master HTK-002 yüksek performanslı termal macun, işlemcilerin uzun süre çalıştığında bile hasar görmesini önler. Özel formülüyle öne çıkan bu ürün, pürüzsüz yüzeylerde güçlü etkisini rahatlıkla gösterir. Macunun içerisindeki metal oksit maddeler, ürünün ısı iletkenliğini üst seviyeye taşır.

Cooler Master Termal Macun Hangi Ekipmanlarda Kullanmaya Uygundur?

Cooler Master Termal Macun Hangi Ekipmanlarda Kullanmak için Uygundur?

Kalitesi sayesinde sıkça tercih edilen Cooler Master HTK-002 termal macun, birçok ekipmanla kullanılabilir. Söz konusu ürün, bilgisayarların ekran kartlarını soğutmak amacıyla tercih edilmektedir. Cooler Master termal macun, tüm çok çekirdekli işlemcilerde ısı yalıtımı sağlamaktadır. Cooler Master HTK-002 termal macun CPU, yani işlemcinin yanı sıra anakart soğutucularına ısı iletkenliği sağlar. Bahsi geçen termal macunun geniş uyumluluğu sayesinde ekran kartları ve anakart çip setleri uzun süre yüksek performansla çalışabilmektedir. Cooler Master HTK-002 termal macun içeriğinde, elektrik ya da metal ileten madde bulunmadığı için neredeyse her yüzeyde kullanıma uygundur. Bahsedilen ürünü uygulaması da çok kolaydır. Termal macun temizlenmiş yüzeye yeterli miktara sürülür. Eğer ürün fazla kullanılırsa ısı iletimi azabilir. Cooler Master HTK-002 termal macun fiyatı bakımından gayet uygundur. Bu sayede macun, her bütçeye hitap eder. Ürün hakkında daha çok fikir sahibi olmak isterseniz Cooler Master HTK-002 termal macun yorum bölümünü inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu kaliteli ve kullanışlı termal macunu Trendyol’dan kısa sürede satın alabilirsiniz.