Doğan Kitap Az -Hakan Günday

248,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
273,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Az -Hakan Günday

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Az Hakan Günday

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Hakan Günday
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Az Hakan Günday

Edebiyat tutkusu her kesimde farklılık gösterebilir. Bunun örneklerinden birisi de Az romanıdır. Türkçe dilindeki eser, standart roman ebatlarındadır. Roman, sayfa sayısı ile ideal roman genişliğine sahiptir. İnce kapağıyla dikkat çeken romanın sanatsal bir kapak tasarımı bulunur. Ayrıca roman, benzersiz konusuyla ön plana çıkarak okuyucuya hitap eder. Şiddet öğelerinin gerçekçi işlendiği Doğan Kitap Az Hakan Günday 146374 isimli bu eserin okuyucu kitlesi epey geniştir. Yetişkinlere yönelik birçok unsuru içerisinde barındıran roman, okuyuculardan tam not almaya devam ediyor.

 
  • Doğan Kitap Az Hakan Günday, 360 sayfadan oluşuyor.
  • Yazar, yeraltı edebiyatına dair birçok unsura romanda ağırlık vermektedir.
  • Kitap 2011 yılında basılmıştır.

Doğan Kitap Az Hakan Günday İçeriği

Doğan Kitap Az Hakan Günday İçeriği

Yeraltı edebiyatı tanımlamasıyla akla gelen isimlerden birisi olan Hakan Günday’ın Doğan Kitap Az içeriği kişiden kişiye farklı etki oluşturur. Yeraltı edebiyatına ait gerçeklik algısını okuyucunun yüzüne çarpan bu eserde gerçek dünya ile kurmaca dünyanın içerisinde soluksuz bir gezinti yapma imkanı elde edebilirsiniz. Romanın içeriği, romana konu edilen korucunun 11 yaşındaki kızı Derda’yı ele alır. Korucu kızı Derda ile tarikat şeyhinin oğlu evlendirilir. Romanın devamında hapishanede olan bir gaspçıya değinilir. Bu gaspçının bir oğlu vardır. Derda ile bu oğlanın yolları kesişir. Yer yer sert üslup ve yaşamın etkilerinin anlatıldığı romanda, kırk yıl boyunca çocukların bu serüvende harlanması işlenir. Bir süre sonra birbirlerine denk düşen bu ikilinin yaşamı okuyanları sarsmaktadır. Bu tip kurguları sevenler için Hakan Günday’ın Az adlı romanı oldukça ilgi çekici bir içeriğe sahiptir.

 

Doğan Kitap Az Hakan Günday Özellikleri

Doğan Kitap Az Hakan Günday Özellikleri

Doğan Kitap Az yorumları, yazarın benzersiz kuramını gözler önüne seriyor. Okuyucuları içine çeken romanın, yazara olan bağlılığı artırdığı görülmektedir. Yeraltı edebiyatına ilginiz olması halinde yazarın kalemi epey ilginizi çekebilir. İnsana ve insana dair ögelere farklı perspektiflerden bakan bu romanda aradığınız hayal dünyasına rastlayabilirsiniz. Genel olarak okuyanların dikkatini ve ilgisini çeken roman, birçok kişiye önerilmektedir. Romanın içerdiği olayların yanı sıra, roman içerisinde Türkçe diline özveriyle yer verildiği okuyanlar tarafından belirtilmektedir. Farklı başlangıç ve kurmaca olaylardaki gerçeklikle şaşırtıcı bir sona bu romanla ulaşabilirsiniz. Okuyucuların önerilerinin arasında yer bulan romanın, sürükleyiciliğinin yanı sıra gerçekliği acımasızca gözler önüne süren detayları bulunur. Böylece hayal dünyasının bir ürünü olan romanda gerçek yaşama ulaşılır.

 

Doğan Kitap Az Hakan Günday Fiyatı ve Yorumları

Doğan Kitap Az Hakan Günday Fiyatı ve Yorumları

Okuduğunuz romanı seçerken zevklerinize göre tercih yapmanız sizi romana bağlar. Ancak okuyucu ile kurduğu etkileşimle dikkat çeken Doğan Kitap’ın yayınladığı Hakan Günday Az kitabı ile farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca eserin kapak tasarımından basımına, işlenmesinden piyasaya sürülmesine dek birçok uğraş noktası da bulunur. Böylece Doğan Kitap Az fiyatı için gözleyebileceğiniz farklılıklara rastlayabilirsiniz. Kitabın kapak yapısı, tasarımı, basım yılı ve yazarın kalemi de fiyatı etkileyebilir. Romana dair detaylı bilgiye ürün sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz. Romanın yorumlarına göz atabilir ve eser hakkında kendi yorumunuzu bırakabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için ürünün sayfasını inceleyebilir ve ürün görsellerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz bu kitabı Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.