Doğan Kitap Oyun Oynama Sanatı

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
154,23 TL
13 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
169,90 TL
13 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Oyun Oynama Sanatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyun Oynama Sanatı

Ürün Özellikleri

  • Yazar Aletha J. Solter
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Oyun Oynama Sanatı - Aletha J. Solter | Doğan Kitap

Doğan Kitap Oyun Oynama Sanatı; ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmesini hedefleyen bir eserdir. Çocuklar erken çocukluk dönemlerinden itibaren oyun oynayarak sosyal kimliklerini kazanır ve sosyal dünyaya adapte olur. Dolayısıyla karşılaşılan olumsuz davranışların çözümünde ve gelişen dünyaya hazırlık için oyun oynama becerisine dair kazanımlar oldukça önemlidir.

Oyun Oynama Sanatı Aletha Solter uzmanlığıyla; ebeveynlerin çocuklar ile ilişkilerinde oyun oynama becerisini geliştirmeyi ve bu beceriyi işlevsel kılmayı hedefler.

Eser, yalnızca oyun oynamaya dair bilgiler değil; çocuk oyun içindeyken davranışlarını okumak için gerekenler, stres ve travmaya yönelik yaklaşımlar ve oyun içi uygulamalar içerir. Kendi türünde öncü eserler arasında bulunan Oyun Oynama Sanatı yorum ve değerlendirmelerde okuyuculardan tam not alır.

  • Ebeveynlerin çocuklarla iletişimi için etkili
  • Çocukların oyun sırasındaki davranışlarının analizi
  • Toplam 220 sayfa

Oyun Oynama Sanatı Yazarı Kimdir?

Doğan Kitap Oyun Oynama Sanatı - Aletha J. Solter

Çocuklarıyla birlikte mutlu bir yaşam sürmek isteyen ve oyunlaştırmanın iyileştirici gücünden faydalanmak isteyen her anne ve baba için önerilen Oyun Oynama Sanatı, doğal ebeveynlik akımının öncü isimlerinden Aletha J. Solter tarafından sade bir dille kaleme alınan, herkesin anlayabileceği faydalı bir eserdir.

Aletha J. Solter Oyun Oynama Sanatı kitabı içerisinde, çocukları ile birlikte iletişim kurarken zorlanan ebeveynlere oyunlaştırmanın güçlü yanlarını ve bu sayede iletişim kurarken aynı zamanda nasıl birlikte eğlenip mutlu olabileceklerini anlatır.

Çocukların anne ve babalarıyla mutlu ve uyumlu bir ilişki kuramamaları sonucu yaşayabilecekleri travma ve duygusal sıkıntıları giderme amaçlı yazılan oyun oynama sanatı geniş içeriği ve sade diliyle 220 sayfa olarak okuyuculara sunulur. İçeriğindeki birbirinden yaratıcı oyunlaştırma gücünü gösteren çözüm önerileriyle, mutlu bir aile ortamını destekler.

Oyun Oynama Sanatı Kitabının Konusu Nedir?

Çocuk yapmayı planlayan ya da çocuk sahibi olan her anne ve babanın mutlaka edinmesi gereken oyun oynama sanatı, aile çocuk bakımı kategorisinde yer alır. Çocuklarıyla birlikte huzurlu ve sağlıklı zaman geçirmek isteyen ebeveynler bu kitapla birlikte bunu hayatlarına uygulamaya başlayabilir.

Her okuyucunun kolaylıkla anlayabileceği şekilde yazılan Oyun Oynama Sanatı özet olarak, çocuğunuz ile aranızdaki bağı güçlendirecek, çocuğunuzun davranış sorunlarını oyunlaştırarak çözecek ve çocuğunuzun stresini azaltacak öneriler sunarak bunları nasıl uygulayacağınızı anlatır.

Oyunlaştırmanın gücünü anlatan Oyun Oynama Sanatı kitabı, her anne babanın severek okuyacağı, okuduktan sonra eğlence dolu fikirler ile çocuklarına aktaracağı eserler arasındadır. Çocuklar gelişme sürecindeyken mutlu bir aile olmanın hazzını sonuna kadar yaşamak isteyenler için sıklıkla tavsiye edilir. Evini eğlenceli bir eğitim ortamına çevirmek isteyen ebeveynler bu kitabı okuyabilir.

Oyun Oynama Sanatı Kitabını Kimler Almalıdır?

Eser yoğun bilgi içeriği ve kaliteli baskısı ile ebeveynler için başucu kitabı niteliği taşır. Oyun Oynama Sanatı kitap kategorisinde uygun fiyatı ile dikkat çeker. Birinci sınıf materyallerden tasarlanan kitap; güçlü sayesinde zengin içeriğinden uzun yıllar boyunca faydalanmanıza olanak tanır. Avantajlı fiyatı ile düşük bütçeler harcayarak maksimum faydanın sağlandığı bir eğitim yatırımı yapmanızı sağlar.

Doğru iletişim kurulamadığı zamanlarda ebeveynler ve çocukları arasındaki bağ zayıflar. Bu bağı güçlendirmek adına oldukça etkili çözümler üretilmesini hedefleyen oyun oynama sanatı çocukları tanımak, anlamak ve travma sonrası dönemlerinde destek olmak isteyen ebeveynler için uygundur.

Siz de çocuk yetiştirme sürecine dair önemli bilgi ve stratejiler içeren bu eserden faydalanmak için Trendyol’un eğitici kitap Oyun Oynama Sanatı fiyat avantajlarını değerlendirebilirsiniz. Oyun Oynama Sanatı satın al evresini tamamladıktan sonra çocuğunuz için yaptığınız bu yatırımın tadını çıkarabilirsiniz.