DYT MEHTAP YAKUT Form Çayı

389 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DYT MEHTAP YAKUT Form Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DYT MEHTAP YAKUT FORM ÇAYI Satıcı Ünvanı: RO ME SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI GIDA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735151849000001 Vergi Kimlik Numarası: 7351518490
    Bu ürün DYT MEHTAP YAKUT FORM ÇAYI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Dyt. Mehtap Yakut Form Çayı nedir? Dyt. . * Dyt. Mehtap Yakut Form Çayı’nı kimler kullanmalı? Diyet sürecinde ödem atarak kilo verme sürecini hızlandırmak isteyenler. Kan şekerini dengeleyerek tokluk hissi oluşturmak böylece açlık hissi ve tatlı krizlerine son vermek isteyenler. . Bitkilerin tamamen doğal gücünden ve vücuda verdiği enerjiden yararlanmak isteyenler… Dyt. Mehtap Yakut Form Çayı 12 yaşından büyük bireylerin kullanımına uygundur. * Çayın içeriği hakkında bilgi verir misiniz? Merhaba. Dyt. Mehtap Yakut Form Çayı'nın tamamen doğal içeriğinde karahindiba, meyankökü, hibiskus, melisa, karamürver, funda yaprağı, rezene tohumu, mısır püskülü, kiraz sapı, tarçın kabuğu, limon kabuğu ve portakal kabuğu bulunmaktadır. * Bir paket içeriği ne kadar sürede kullanılmalıdır? Bir pakette 30 saşe bulunur. Önerilen kullanım süresi 21 gündür. 21 gün boyunca günde bir veya en çok iki saşe tükettikten sonra, 1 hafta ara verilmesi tavsiye edilir. Aranın hemen ardından yeniden 21 gün kullanıma başlanması önerilir. Bu şekilde diyet boyunca Dyt. Mehtap Yakut Form Çayı tüketilerek, kilo verme süreci desteklenebilir. * Kimler kullanmamalı? . Dyt. Mehtap Yakut Form Çayı, tamamen doğal içeriğe sahip olmasına rağmen, içerdiği bitkilerden herhangi birine karşı alerjisi olanların tüketmemesi önerilir.karaciğer rahatsızlığı ve kalp ritim bozukluğu olanlar tüketmemesi önerilir
Geri Bildirim Ver