EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition Ps3

449 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Command & conquer red alert 3 ps3 Bu ürün teslim edildikten sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition Ps3

Oyun tutkunlarının favorileri arasında olan Command & Conquer Red Alert 3 genç, yetişkin herkese hitap ediyor. Red alert 1. ve 2. oyunları 12 milyon ile en fazla satılan gerçek zamanlı strateji oyunu olmaya hak kazanarak Guinness rekorlar kitabına girmiştir. Strateji oyunu sevenlerin aklını başından alan oyunun üçüncü versiyonu diğer ikisine göre çok daha gelişmiştir. Command & Conquer Red Alert 3 oyununu çocuğunuza veya oyun tutkunu sevgilinize özel günlerde hediye olarak alabilirsiniz. Tarihsel hikayeleri olan oyunlardan hoşlanan kişiler için Red Alert tam bir tutku haline gelecektir. Kırmızı alarm anlamına gelen Red Alert ilk olarak masaüstü bilgisayarlar için üretilmişti. Daha sonra oyun konsolları için olan versiyonları da çıktı. EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition PS3 yorumları incelendiğinde oyuncuların yeni versiyondan ve ürünün uygun fiyatından memnun kaldıkları görülmektedir.

  • Rekor Kıran Oyun
  • Konsol Uyumlu
  • Avantajlı Fiyat

Yeni Tutkunuz: Command & Conquer Red Alert 3

Yeni Tutkunuz: Command & Conquer Red Alert 3

Strateji oyunlarını bir adım öteye taşıyan Red Alert, hikayesi ile herkesi etki altına almıştır. Hitler’in Sovyetler tarafından icat edilen zaman makinası sayesinde 1924’te saf dışı bırakılması ile başlayan oyunda müttefik kuvvetler Avrupa’yı Stalin liderliğindeki Sovyetlere karşı savunmaktadır. Tarihte mizansenler yaratarak strateji oyunları dünyasına yepyeni bir sayfa açan oyun aynı zamanda gençlerin bilgi dağarcığının genişlemesine yardımcı olmaktadır. EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition PS3 içeriği tek oyunculu bir sisteme sahiptir. Playstation 3 ile uyumlu olan ürün 16 yaş ve üzeri için uygundur. Oyun tasarımında uzmanlığını kanıtlamış markanın en sevilen strateji oyunlarından olan Red Alert sıkılmadan oynayabileceğiniz bir hikayeye sahiptir. Özellikle tarih seven, savaş oyunlarından hoşlanan genç ve yetişkinler için idealdir. EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition PS3 kullananlar oyunun görsel efektlerinden çok memnun kalmaktadırlar.

Strateji Oyunlarında Çıtayı Yükselten Command & Conquer Red Alert 3

Strateji Oyunlarında Çıtayı Yükselten Command & Conquer Red Alert 3

Strateji kabiliyetinin gelişmesine yardımcı olan EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition PS3 kullanımı için oyun konsoluna ihtiyaç duyarsınız. Dilerseniz hikayeye dayalı seferi bir arkadaşınızla online olarak bu oyunu oynayabilirsiniz. Oyunun içerisinde NPC generalinin yardımıyla da oynanabilen oyun, özel görsel tasarımları ile ön plana çıkmaktadır. Üstün fizik hasar modellemesi sayesinde oyunda bulunan arazileri yerle bir edebilme olanağı sunan oyunda gerçek bir savaşın içerisinde gibi hissedebileceksiniz. EA Games Command & Conquer Red Alert 3 Ultimate Edition PS3 oyununun hikayesinde Sovyetler Birliği’ni kurtarmak umuduyla Doğan Güneş İmparatorluğu adında üçüncü bir süper güç çıktığı görülmektedir. İş birliği oyunu ile daha geniş seferberler yapabileceğiniz Red Alert 3 de yeni binalar ve deniz birimleri bulacaksınız. Oyunun birinci veya ikincisini oynadıysanız üçüncüsünü mutlaka edinmelisiniz. Bu yeni oyun hikayenin devamını en etkili bir şekilde yaşamanızı sağlayacak.

Etkileyici Hikayesi ve Görselleriyle Red Alert 3

Etkileyici Hikayesi ve Görselleriyle Red Alert 3

EA Games Command & Conquer Red Alert 3 ultimate edition PS3 özellikleri arasında yeni tarafların çıkışının göz önünde olduğu görülüyor. Önceki sürümlere kıyasla bu oyunda 3 taraf bulunuyor. ABD ve Avrupa müttefikleri ile Sovyetlere Japonya ekleniyor. Yükselen Güneş İmparatorluğu adı altında çıkan bu yeni taraf oyuna yeni bir soluk kazandırıyor. Albert Einstein ve zaman makinası gibi ilginç konuların da yer aldığı hikaye oyuncuları yeni sürümüyle etkisi altına almaya devam ediyor. Sürekli kendini tekrar etmeyen ve sürükleyici bir oyun arıyorsanız Command & Conquer Red Alert 3 sizin için ideal bir tercih olacaktır. Bu oyunu oynarken en gerçekçi görseller sayesinde kendinizi oyunun bir parçasıymış gibi hissedebilirsiniz. Strateji becerilerinizi geliştirecek olan bu oyun ile geçmişe gidip olayların gidişatında değişiklikler yapma olanağına sahip olacaksınız. Etkileyici ve dünya çapında beğenilmiş bir hikayeye sahip olan Command & Conquer Red Alert 3 ürününe farklı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Command conquer red alert 3 oyununa hemen sahip olmak için siz de şimdi sipariş verebilirsiniz.