Electronic Arts Battlefield 3 Ps3

229 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Battlefield 3 Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AST TEKNO Satıcı Ünvanı: AYŞE KUŞCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8490133679
    Bu ürün AST TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Battlefield 3 Ps3 ile Oyun Zamanı

Battlefield serisinin 11. oyunu olan Electronic Arts Battlefield 3 PS3 versiyonu ile oyuncuların karşısına çıkar. Başarılı atmosferi, grafikleri, ses ve fizik efektleri ile kullanıcılar tarafından son derece olumlu geri bildirimler almış oyunun senaryosu da oldukça sevilmiştir. Yüksek seviyede aksiyon severlerin dikkatini üzerine çeken Electronic Arts Battlefield 3 PS3 kullanımı ile yüksek seviyede heyecan yaşayabilir ve aradığınız aksiyon öğelerini söz konusu üründe fazlasıyla bulabilirsiniz. Oyundaki ilerleyişi son derece gerçekçi kılan görsellik efektleri ise Battlefield 3’ün en sevilen özelliklerinden biri olmuştur. Oyun içinde yoğun olarak verilen hareket efektlerinin oyuna gerçekçilik kattığı gözlemlenmiştir. Akıcı karakter hareketlerine ek PS3 konsolunda özgürce oynanacak 5030930102906 kodlu bu oyunun bu özelliği ile daha akışkan bir hal aldığını söylemek mümkündür. Battlefield 3 ile gerçek bir savaş deneyimi yaşayabilir, sanal bir gerçekliğin içinde savaşabilirsiniz.

  • PS3 Konsoluna Uygunluk
  • Başarılı Grafikler
  • Etkileyici Ses Efektleri

Başarılı Görselliğiyle Battlefield 3 PS3

Başarılı Görselliğiyle Battlefield 3 PS3

Electronic Arts Battlefield 3 PS3 içeriği itibariyle daha çok görselliği ile kullanıcıları etkilemiştir. Oyunda kullanılan Frostbite 2.0 grafik motoru sayesinde oldukça gerçekçi görseller olduğu söylemek mümkündür. Bunun yanı sıra oyunda en fazla dikkat çekenler şüphesiz ışık ve gölge kullanımları olmuştur. Işığın görsellik anlamındaki etkisinin yanı sıra oyunun ilerleyişini belirlemesi de dikkat çekici olmuştur. Electronic Arts Battlefield 3 ürününde görüntüye eklenen detayların yanı sıra akış içinde çevredeki nesnelerin parçalanabilir olması da oldukça ilgi çekmiştir. Bu bağlamda gerçekçi oyun deneyimi bekleyen oyuncular için birebir özellikler içerdiği söylenebilir. Bununla birlikte harita ve karakter tasarımlarının da son derece gerçekçi olması, Battlefield 3’ün görsellik yönünden başarılı olduğunu ortaya koyar. Oyundaki gölge-ışık kullanımı da oyuncular tarafından yüksek oranda beğenilen bir özellik olmuştur.

Kaliteli Sesli İçeriğiyle Battlefield 3 PS3

Kaliteli Sesli İçeriğiyle Battlefield 3 PS3

Söz konusu Electronic arts battlefield 3 ps3 özellikleri olduğunda, ürün içerisinde bulunan ses efektlerinden bahsetmek gerekir. Oyuncuların görselliğin yanı sıra oyunca gerçekçilik kattığını düşündüğü diğer özellik de sesler ve ses detaylarıdır. Oyun içerisinde yer alan seslerin oldukça net kaydedildiği söylenmiştir. Bilhassa ürün içindeki genel ortam sesleri ve silah sesleri oyundaki gerçekçiliği yüksek seviyeye taşır. Öte yandan oyun akışında sık sık rastlanan diyaloglarda ise yine aynı şekilde ses tasarımının başarılı olduğu bildirilmiştir. Oyun içerisindeki genel seslerin yanı sıra Battlefield tema müziği ile de karşılaşabilir, oyundan ve oyun serisinden aldığınız keyfi yükseltebilirsiniz. Üstelik tüm bunları PS3 konsolunuz ile uyumlu şekilde yapabilirsiniz. Görsel ve işitsel anlamda Electronic Arts Battlefield PS3 5030930102906 ürünün oldukça etkili olduğu rahatlıkla söylenebilir. Gelişmiş ses kalitesine ek olarak oyundaki silah çeşitliliği de göze çarpar.

Electronic Arts Battlefield 3 PS3 Yorumları

Electronic Arts Battlefield 3 PS3 Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Electronic Arts Battlefield 3 PS3 yorumları incelendiğinde üründen alınan oyuncu veriminin yüksek olduğu rahatlıkla görülebilir. Görsel ve işitsel anlamda yüksek kalitede bir içerik sunan oyunun senaryo modu ise yine diğer özellikleri kadar ürüne derinlik katar. Battlefield 3 PS3 versiyonu sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamadan keyifli vakit geçirme fırsatına erişebilirsiniz. Tek kişilik senaryo modunda verilen heyecanlı ve coşkulu görevler ile oyun içinde sürüklenebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Özellikler oyun içinde kullanılan Motion Capture tekniği ile hazırlanan karakter hareketleri sayesinde oyundan aldığınız verim yükselir. Oldukça gerçekçi ve akışkan olan bu hareketler ile başarılı şekilde oynayabilir ve oyunda sıklıkla karşılaşılan koşma, düşme gibi aksiyonlarda yüksek oranda verim alabilirsiniz. Aksiyonu yoğun Electronic Arts Battlefield 3 PS3 kullananlar tarafından oldukça sevilmiştir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.