eoshome Üç Ayaklı Saat

2.790 TL

Ürün Bilgileri

eoshome Üç Ayaklı Saat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EOS HOME Satıcı Ünvanı: TURGAY ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1759484875800001 Vergi Kimlik Numarası: 2400672846
    Bu ürün EOS HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üç Ayaklı Özel tasarım ayaklı saatimiz kararma yapmaz pirinçten tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Eoshome Üç Ayaklı Saat

Ev dekorasyon ürünleri bulunduğu ortama farklı bir hava katmaları ve imza niteliği taşımaları ile bilinir. Eoshome üç ayaklı saat üretim aşamasında kaliteli pirinç malzeme tercih edilir. Bu sayede dayanıklı ve uzun süreli kullanıma uygun bir hale getirilir. Kalite ve özen ile üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Sade siyah rengi ile her tarza sahip ev dekorasyonları ile mükemmel bir uyum içine girer. Saatin üzerinde Roma rakamları kullanılarak estetik bir görünüm elde etmek amaçlanır. Gerekli miktarda pilleri saatin içerisine yerleştirerek kolay bir şekilde bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde kararma problemi ile karşılaşılaşılması söz konusu değildir. Siyah ile altın rengi kullanılarak tasarım fikri desteklenir. Dilediğiniz köşede konumlandırarak dekorasyonunuzu zengin bir hale getirebilirsiniz.

  • Pirinç malzeme kullanımı
  • Kararmaz yapı
  • Modern ve estetik görünüm

Kaliteli Eoshome Ayaklı Saat Özellikleri

Kaliteli Eoshome Ayaklı Saat Özellikleri

Üç ayaklı saat hayatınıza modernlik getirecek bir ev eşyası olması ile bilinir. Dayanıklı ayak yapıları sayesinde herhangi bir zarar görmeden kullanım sağlayabilirsiniz. Altın renkleri kullanılarak zariflik düzeyine yeni bir boyut getirilir. Ürün iki parça olarak müşterinin eline ulaşır. Kurulum aşaması oldukça pratik özelliklere sahiptir. Üretim aşamasında kaliteli cam malzeme kullanıldığı için küçük darbeler sonucu kırılması söz konusu değildir. İdeal düzeydeki ağırlığı ile dilediğiniz zaman konumunu değiştirebilirsiniz. Bu saat modelinin boy uzunluğu 165 cm ve çapı ise 45 cm değerine sahiptir. Parlak altın kaplaması zaman içerisinde şık görünümünü kaybetmeden işlevine devam eder. Yaklaşık olarak 8 kg değerindeki ağırlığı ile her daim kalitesini belli eder. Saat ayakları ahşap malzeme tercih edilerek tasarlanır. Tasarım aşamasında pusula görünümünden ilham alındığını kolay bir şekilde fark edebilirsiniz.

İşlevsel Eoshome Üç Ayaklı Saat Yorumları

İşlevsel Eoshome Üç Ayaklı Saat Yorumları

Ev için eşya seçimi yaparken tarzınıza uygun olmasına ve kaliteli malzemeler ile üretilmiş olmasına dikkat etmek iyi bir deneyim yaşamanız açısından önemlidir. Bu saat modeli sade siyah rengi ile tüm mobilyalarınıza yakışacak bir görünüme sahiptir. Bu ürünü tercih ederek siz de modern çağa ayak uydurabilirsiniz. Yeni bir ev eşyası arayışı içindeyseniz sizin için iyi bir seçenek olabilir. Eoshome üç ayaklı saat kullananlar tarafından da oldukça beğeni toplayan bir modeldir. Ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyerek bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz. Seçim yaparken modelin ölçülerine dikkat etmeniz iyi bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur. Bu ayaklı saat modeli hakkında birçok yorum ve değerlendirme bulunur. Dilerseniz Eoshome üç ayaklı saat yorumları kısmından tüm değerlendirmeleri inceleyebilir ve bu sayede net bir şekilde kararınızı verebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Eoshome Üç Ayaklı Saat Fiyatı

Bütçenize Uygun Eoshome Üç Ayaklı Saat Fiyatı

Eoshome üç ayaklı saat fiyatı ürünün materyal özellikleri kapsamında belirlenir. Modern çizgileri ve tasarımı ile ön plana çıkar. Uzun süreli kullanıma uygun özelliklere sahip olduğu için fiyatı da oldukça avantajlı nitelikler taşır. Ev dekorasyonunuzu bir üst noktaya taşıyacak bir kaliteye sahiptir. Ağır ve siyah seven bir tarzınız varsa favoriniz haline gelebilecek bir üründür. Saatinizin pilleri bittiği zaman yenileri ile değiştirerek bu modeli tekrar kullanıma hazır bir hale getirebilirsiniz. Uzun yıllar boyunca size eşlik edebilecek bir modeldir. Siyah ya da yeşil gibi koyu renk mobilyalar ile mükemmel bir uyum içine girebilir. İhtiyaç halinde belli aralıklar ile nemli bir bez yardımı ile saatinizin tozunu alabilirsiniz. Siz de Trendyol’un size sunduğu online alışveriş imkanı ile bu işlevsel ürüne kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.