Forever Living Forever Aloe First Spray -40

793,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
793,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
793,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
793,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
793,98 TL

Ürün Bilgileri

Forever Living Forever Aloe First Spray -40

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aloe Vera Dostu Satıcı Ünvanı: MERYEM ÖZTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7070251264
    Bu ürün Aloe Vera Dostu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün 900000018354 ID nolu bağımsız FBO (Hepsi 0rjinal) tarafından firma garantisi altında satılmaktadır.
  • Ürün orijinal ve barkotlu satılır. % 81 Saf Aloe Vera Jel Vücut için nem ve besleyici maddeler sağlar. Arı propolisive seçilmiş otlarla (adaçayı, papatya, zencefil, okaliptus, çarkıfelek çiçeği,hodan, kekik, civanperçemi, çuhaçiçeği, karahindiba, sandalağacı) saf Aloe-Verajeli ilk yardım spreyi gibi çok yönlü ve ferahlatıcı bir etkiye sahiptir ve herevde bulunmalıdır. Güneşten etkilenmiş ciltler ve küçük cilt yaralanmaları içinidealdır Aloe First´ü aynı zamanda kafa derisi ve saçlar içinde kullanın! Kullanımı ile İlgili İpuçları: Güneş yanığı: Daha az yer tutması için, küçük spreyli bir şişeye doldurarak el çantanızda veya plaj çantanızda bulundurabilirsiniz. Saç: Güneş altında yatamadan önce saçınıza sıkarak UVışınlarının kurutmasından koruyabilirsiniz. Klorun vereceği zarardan korumakiçin de, yüzmeden önce saçlarınıza sıkmanız gereklidir. Kafa derisinikurumamasında çok etkili bir üründür. Kuaförler: Bir perma öncesi solüsyonu olarak kullanılabilenAloe First, saçları perma solüsyonunun sebep olacağı kuruluğun etkisinden korumayayardımcı olur. Güzellik: Bacaklarda aranan yumuşaklığı ve rahatlığı sağlar.Cildimizdeki pul pul dökülmenin ardından vücudumuzun toparlanmasını sağlar,pedikür ve refleksoloji öncesi ayaklara sıkılır. Spor sakatlanmaları: Aloe First, şişlikler ve eklem ağrılarıiçin vücudumuzun daha geniş alanlarında da sprey şeklinde kullanılır. Kalanıile masaj yapılarak cilt yumuşatılıp, nemlendirilir. Daha küçük alanlar içinise pamuktan bir tampon üzerine püskürtüp kullanabilirsiniz. Tavsiye: Aloe First tüm aile için kesinlikle en iyi üründür. Bakımürünlerine geçmeden önce ilk olarak Aloe First kullanılabilir. Genç karmaciltler için su ile birlikte yüz temizleyici olarak da mükemmel şekildekullanılabilir. Ve bir ipucu daha: Aloe First cansız, kırılgan saçlara da iyigelmektedir, şampuandan sonra uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
  • Koku Türü Fresh
Geri Bildirim Ver