Fuirena Misel Su 200 ml

199,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  199,90 TL
%7 indirim
2 x  185,91 TL
371,81 TL
%10 indirim
3 x  179,91 TL
539,73 TL
%15 indirim
4 x  169,92 TL
679,66 TL

Ürün Bilgileri

Fuirena Misel Su 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fuirena Satıcı Ünvanı: ŞİFAKÜPÜ BİTKİSEL ÜRÜNLER DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0811050102600015 Vergi Kimlik Numarası: 8110501026
    Bu ürün Fuirena tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mıcellar water Misel su Tüm cilt tipleri için 200 ml 6.7 fl. Oz. MICELLAR WATER MİSEL SU Tüm cilt tipleri için 200 ml 6.7 fl. oz. Doğadan ilham alan eşsiz formülü ile cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar, cildinizi arındırır ve taze bir his bırakır. Centella Asiatica bitkisi, yüzlerce yıldır kullanılan mucizevi bir bitkidir. Özel formülümüzdeki bu öz, cildinizi yeniler ve sakinleştirirken aynı zamanda cildinizi canlandırır ve nemlendirmeye yardımcı olur. Cilt tonunu eşitleyerek, cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesini destekler. Misel su cildi derinlemesine temizler ve kirleri etkili bir şekilde uzaklaştırır. Makyajı ve cilt yüzeyindeki diğer kalıntıları kolayca çözer ve cildinizi taptaze bir hisle bırakır. Hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinizi rahatlatırken, cildinizin doğal dengesini destekleyen bir dokunuş sunar. Kullanım Talimatı: Bir parça pamuğu misel su ile ıslatın. Göz çevrenize ve yüzünüze nazik.e uygulayın. Makyaj kalıntıları ve cildiniz tamamen temizlenene kadar kullanın. Durulama gerektirmez. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Göze temasından kaçının. Göz ile temas halinde bol suyla yıkayın. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayın. Alerjik reaksiyon belirtisi gösterdiğinizde kullanmayı bırakın ve bir sağlık uzmanına danışın. Aşırı kuruluk, tahriş veya kızarıklık gibi herhangi bir cilt rahatsızlığı durumunda kullanımı durdurun. Kullanmadan önce ürünün içeriğindeki bileşenlere karşı hassasiyetinizin olmadığından emin olun. Açık yara, kesik veya tahriş olmuş cilt bölgelerine uygulamaktan kaçının. Doğrudan güneş ışığından muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver