Gül Güler Ev Elbisesi Fiore

3.399 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: M
S
M
L

Ürün Bilgileri

Gül Güler Ev Elbisesi Fiore

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gül Güler Satıcı Ünvanı: GONCAGÜL EV TEKSTİLİ KONFEKSİYON TİCARET VE SANAYİ LTD. ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396006006400015 Vergi Kimlik Numarası: 3960060064
    Bu ürün Gül Güler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Materyal: %53 Cupro %47 ViscoseYikama Talimati: 30 derece, hassas yikama, buharli ütüTakim Içerigi: GecelikCupro Kumas Detaylari: Cupro, pamuk bitkisinin çekirdeginin üzerindeki linterlerden ve atiklarindan rejenere edilerek elde edilen bir ipliktir. Cupro kumas "Vegan Ipek" olarak bilinmektedir. özelliginin ipege benzemesinden dolayi bu ismi almis ve dünya markalarindan büyük ilgi gören bir kumastir. Toprakta 3 aylik süre içerisinde çözülebildigi için çevre dostudur. Ayrica üretiminin hiçbir asamasinda hayvansal protein kullanilmadigi ve hiçbir sekilde hayvanlara zulüm edilmedigi için V-Label Vegan sertifikasi mevcuttur. Cupro antialerjik bir kumastir bu sebeple ten temasi olan her modelde rahatlikla kullanilabilir. Cilde rahatsizlik vermez. Nem kontrolü saglar. Pürüzsüz ve rahattir. Nefes alabilen bir kumastir bu sebeple fazla terletme ve koku yapmaz. Dökümü güzeldir ve ipek hissi verir. Ipegin aksine makinede yikanabilir, kurutulabilir ve ütülenebilir. Antistatiktir. Düsük deterjan kalintisi birakir, bu nedenle iritasyon gibi rahatsizliklara sebep vermez. Recycle, sustainability ve Oeko-Tex sertifikalidir. Soguk ya da ilik derecelerde yikanmasi ve kurutmaya atilmamasi öneriliyor. ürünü yikarken ters çevrilmesi öneriliyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Kumaş Tipi Dokuma

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni53% Kupro, 47% ViscoseYikama
Geri Bildirim Ver