İndigo Kitap Kar Küresi Beyza Alkoç

229 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Kar Küresi Beyza Alkoç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bdrkitap Satıcı Ünvanı: EMRE BODUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4948653144800001 Vergi Kimlik Numarası: 1780794796
    Bu ürün bdrkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kar Küresi Kitap Açıklaması Seni yanıma, tüm dünyayı karşıma almak istiyorum. Hava soğuktu, rüzgâr acımasız. Burası bir kar küresiydi, biz de içindeki figürler. Gün gelecekti, birileri bu kar küresini eline alıp sallayacaktı. Kar yağıyor sanacaktık oysa altüst olacaktık... Eylül, kışın en soğuk günlerinden birinde kendisini Abant Gölü'nün yakınlarında ormanlık bir alanın içine kurulmuş Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezinde bulduğunda başına geleceklerden habersizdi. Buraya yalnızca psikolojik destek almak için geldiğini sanan Eylül kendisini bambaşka bir sona doğru giderken bulacaktı. Önce Merih'le tanışacak, sonra Merih'te kendisini bulacaktı. "Biz buradayız," diyecekti Merih ona, "ve bunlar yaşanıyor." Bu hikâye Eylül'ün ve Merih'in altüst olmalarının hikâyesi… Birlikte dibe batmalarının ve ışıksız kalmalarının hikâyesi... Hiçbir gülümsemesi içten olmayan, gözü hep uzaklarda bir yerlere dalan, ne olduğunun bilinmezliğinde oradan oraya savrulan, kanatlarını göremediği için kendisini çirkin sanan tavus kuşlarının hikâyesi. Bu hikâye sizin hikâyeniz, bu satırları siz yazdınız... Eylül ve Merih'in kış masalının içinde üşümeye hazır mısınız? Bu doğan güneş var ya Eylül... İşte o bizim için doğmuyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Kar Küresi Beyza Alkoç

Abant Gölü’nün büyüleyici güzelliği, kış aylarının soğuk havası ve psikolojik destek almak için yollara koyulan genç bir kız. Eylül’ün gizem dolu hikayesine tanıklık ederken kendinizi de sorgulayabilirsiniz. 1996 doğumlu olan Beyza Alkoç henüz ilkokul çağlarındayken denemeler yazmaya başlamıştır. İlk roman denemesini 8 yaşında kaleme alan yazar, okumayı öğrenmeden önce anlattığı kurgular ile yazarlık konusundaki yeteneğini çevresine kanıtlamıştır. Kar Küresi kitabı okuyuculardan tam not almayı başarmaktadır.

 
  • Roman 384 sayfa
  • 2021 yılında basılmış kitap
  • Aşk - romantik türünde kaleme alınmış kitap

Kar Küresi Yazarı

Kar Küresi Yazarı

Beyza Alkoç, gençlik yıllarındayken izlediği dizi ve filmlerin üzerine çalışmalar yaparak yeni senaryolar yazdı. ‘’Fanfiction’’ adı verilen kategori üzerine kaleme aldığı yazıları ise Alkoç’u bugünkü konumuna taşıdı. Kitaplara olan ilgisini çocukluk çağlarında fark eden yazar, tiyatro türünde de birkaç deneme kaleme aldı. Edebiyata karşı artan sevgisi ve ilgisi sayesinde ilkokul ve lise çağlarında birçok ödülün de sahibi oldu.Beyza Alkoç ilk kitabı olan ‘’Sınır’’ isimli eserini 18 yaşındayken yayımladı. Sınır ile sektöre hızlı bir giriş yapan yazar, çevrim içi platformlarda ve basılı yayınlarda eserlerini okurları ile paylaşmaya devam etti. Alkoç’un ilk eserleri genellikle romantizm teması içeriyordu. İlerleyen dönemlerde bilim kurgu, korku ve gerilim temalarında da eserler kaleme aldı. Korku-gerilim türündeki ‘’Karantina’’ isimli roman serisi ise Alkoç’un çağdaş Türk edebiyatındaki yerini üst basamaklara taşıdı.

 

Kar Küresi Romanı Konusu

Kar Küresi Romanı Konusu

Beyza Alkoç Kar Küresi romanında Eylül ve Merih’in çalkantılı hikayesini okurları ile paylaşıyor. Soğuk bir kış günü Abant Gölü yakınlarında kurulmuş olan Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezi’ne giden Eylül bir dizi esrarengiz olayla karşılaşıyor. Psikolojik kurgu türündeki bu romanda kaygı ve stres bozukluğu ile savaşan genç bir kızın hikayesine tanıklık edeceksiniz. Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezi’nde Merih isimli bir gençle tanışan Eylül, yeni arkadaşı ile birtakım gizemlerin kapısını aralar. Sürekli eldiven takan ve insanlara çıplak elle dokunamayan Merih’in hayat hikayesi ise bir hayli ilginçtir. Hayatlarını düzene sokmaya çalışan bu iki genç psikolojik destek merkezinde aradıklarını bulmaya çalışır. Fakat asıl problemin bu destek merkezi olduğunu öğrendiklerinde her şey yeniden başlayacaktır. Eylül ve Merih’in gizem dolu öyküsüne tanıklık etmek ve Beyza Alkoç’un başarılı kalemi ile tanışmak için Kar Küresi İndigo Kitap romanına bir şans vermelisiniz.

 

Kar Küresi Karakterleri

Kar Küresi Karakterleri

İndigo Kitap Kar Küresi Beyza Alkoç 8498448948 psikolojik destek merkezinde iyileşmeye çalışan insanları ve hastanedeki gizemleri konu alan psikolojik kurgu türünde bir roman. Çağdaş Türk edebiyatının başarılı genç kalemleri arasında yer alan Alkoç, Kar Küresi romanı ile bizleri yepyeni karakterlerle tanıştırdı. Romanın baş kahramanı olan Eylül kaygı ve stres bozukluğu ile savaşan genç bir kızdır. Eylül’e bu hikayede eşlik eden Merih ise taktığı eldivenin ardında birçok gizem barındırmaktadır. İkilinin destek merkezindeki hayatına roman boyunca dokunan diğer karakterler ise Asya, Reva, Can ve Mehmet’tir. Okurlarda oldukça derin izler bırakan Kar Küresi Beyza Alkoç kaleminden çıkma başarılı bir eserdir. Eylül ile Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezi’nin gizemlerine dalmak isterseniz Kar Küresi Beyza Alkoç yorum bölümünden okurların deneyimlerine göz atabilirsiniz. İndigo Kitap Kar Küresi Beyza Alkoç ürününü Trendyol’dan hızlıca sipariş edebilirsiniz.