İndigo Kitap Savaş Sanatı - (KARTON KAPAK)

77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
9.7
2. Ürüne %1 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
73,45 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
55,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Savaş Sanatı - (KARTON KAPAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Savaş Sanatı Kitap Açıklaması M.Ö. 400’lerde Sun Tzu tarafından kaleme alınan ve aradan geçen binlerce yıla rağmen günümüzde hâlâ değerini koruyan Savaş Sanatı, yazılı tarihin en değerli taktik-strateji eserlerinden birisidir. Doğu ve Batı ordularına kılavuzluk etmesinin yanı sıra, Savaş Sanatı şimdilerde büyük ya da küçük iş adamlarının ve liderlerin dayandığı temel kaynaklardan biri haline gelmiştir. Hayatın her safhasında mücadele etmek zorunda kaldığımız şu günlerde Sun Tzu’nun Savaş Sanatı, hâlâ uygulanabilir örneklerle, başarılı olmak ve güçlü kalmak isteyenler için mutlaka okunması gereken bir eser. Kitap Adı: Savaş Sanatı
  • Yazar: Sun Tzu
  • Kapak Uygulama: Hazar Ata
  • Çevirmen: Barış Satılmış
  • Yayınevi: İndigo Kitap
  • Hamur Tipi: 2. Hamur
  • Ebat: 12,5 x 19,5
  • İlk Baskı Yılı: 2017
  • Baskı Sayısı: 1. Basım
  • Medya Cinsi: Ciltsiz
  • Barkod: 9786052361290

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sun Tzu
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Savaş Sanatı Sun Tzu

İndigo Kitap Savaş Sanatı Sun Tzu gün içerisinde kişisel gelişiminizi destekleyen içerikler okumak istediğinizde tercih edebileceğiniz bir kaynaktır. Sade ve anlaşılır bir dille çevirisi yapılan kaynak geniş bir kitlenin beğenisini kazanır. İndigo Kitap Yayınları tarafından sunulan içerik Sun Tzu tarafından kaleme alınır. MÖ 6. yüzyılda yazılan savaş stratejilerine yönelik içerik farklı kültürler tarafından dikkatle incelenir. Büyük asker olarak da tanınan Sun Tzu ele aldığı kalemde bir savaşın baştan sona nasıl ilerletileceğini, yönetileceğini ifade eder. İçerikte öğrenecekleriniz günlük hayata uyarlanabilir. Savaşın maliyetinden uygulayacağınız taktiklere, enerjinizi yönetmekten olası tehlikelere kadar çeşitli alanlarda bilgi edinme imkanını bu kaynak sayesinde bulabilirsiniz. 1. sınıf hamurdan elde edilen, renkli baskısı ile dikkat çeken içeriği yanınızda taşıyabilir, boş vakitlerinizi verimli geçirebilirsiniz.

  • Nitelikli çeviri
  • Akıcı dil
  • Sade Türkçe

İndigo Yayınları Savaş Sanatı Sun Tzu Özellikleri

İndigo Yayınları Savaş Sanatı Sun Tzu Özellikleri

Farklı yaş grubundan insanın büyük bir ilgi ile okuduğu Sun Tzu Savaş Sanatı kitap çevirisi, alanında uzman Barış Satılmış tarafından Türkçe olarak düzenlenir. Klasik romanlar arasında yer alan kaynak, toplam 90 sayfadır. Kaynakta sade bir dil kullanılmasının yanı sıra yazıların ideal boyutu kolay bir okuma yapmanızı destekleyebilir. Ciltsiz kapak baskısına sahip içerik 13 bölümden oluşur. Casusluk, planlama, ateşle saldırı, savaşın maliyeti, arazide dokuz konum, savaşta strateji, arazi faktörü, taktik, ordunun ilerlemesi, enerji, taktik değiştirme, gücün kullanımı, savaşta manevra ve istihbarat başlıkları altında ayrıntı bir şekilde savaşa dair birçok konuyu irdeleyebilirsiniz. İndigo Kitap Savaş Sanatı içerisinde yer alan bilgiler sadece savaşta dikkat edebileceğiniz alanlara değinmez. Taktiklerin mantığını, yazarın bakış açısını anladığınız takdirde; ekonomide, iş dünyasında ve günlük mücadelede de kullanabilirsiniz.

İndigo Yayınları Savaş Sanatı Sun Tzu Fiyatı

İndigo Yayınları Savaş Sanatı Sun Tzu Fiyatı

Okumayı seven kitleler tarafından tercih edilen kaynaklar farklılık gösterebilir. Kimi zaman ilgi alanınıza yönelik içerikler okurken farklı bir bakış açısı kazanmak için yeni kaynaklar edinebilirsiniz. Yeni deneyimler kazanmanız için İndigo Kitap Savaş Sanatı Sun Tzu fiyatı makul düzeylerde tutulur. MÖ önce büyük asker olarak da bilinen Sun Tzu tarafından kaleme alınan, savaş stratejilerini öğreneceğiniz kitap sayesinde stres durumunda nasıl davranmanız gerektiğini, rakiplerinizin yaklaşımlarını ve duygu durumlarını tahmin edebilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan sahip olacağınız içeriği dilerseniz okumayı seven yakınlarınıza bir hediye olarak sunabilirsiniz. Ekonomik fiyatlardan satın alacağınız kaynak ile evinizde çocuğunuz ile birlikte okuma saati yapabilirsiniz. Hem ona okuma alışkanlığı kazandırabilir hem de bu süreçte ilginizi çeken içerikleri okuma fırsatı bulabilirsiniz. Okuyarak günün stresini uzaklaştırabilir, zihninizi kısa bir süre içerisinde kolayca dinlendirebilirsiniz.

İndigo Yayınları Savaş Sanatı Sun Tzu Yorumları

İndigo Yayınları Savaş Sanatı Sun Tzu Yorumları

Yazarlar tarafından ele alınan konular, farklı bakış açıları kazanmanızda, bilgilenmenizde size destek olabilir. Bu doğrultuda satın alacağınız kitapların size hitap edip etmediğini öğrenmek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. İndigo Kitap Savaş Sanatı Sun Tzu yorumları satın alma işlemlerinde daha rahat karar vermenize imkan tanır. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz bu içeriği öncesinde okuyan müşteriler deneyimlerini size aktarır. Bu sayede kaynağın konusu, yazı dili, baskı kalitesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İndigo Kitap Savaş Sanatı Sun Tzu kullananlar sıklıkla yazarın bakış açısından, hitabetinden ve sade anlatımından memnun kalabilir. İndigo Kitap bünyesinde size sunulan içeriği tatillerde, seyahatlerde, güne başlarken veya gün sonunda okuyabilirsiniz. Hem konuşma dilinizi hem kelime dağarcığınızı geliştirmenize destek olan okuma alışkanlığını sevdiğiniz kitaplar sayesinde destekleyebilirsiniz. Sun Tzu’nun kaleme aldığı içeriği Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.