Hacim
Fiyat
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
"

Jojoba Yağı

" araması için 828 sonuç listeleniyor
BAMOLA Saf Jojoba Yağı 10ml

BAMOLASaf Jojoba Yağı 10ml

99 TL
Sepete Git

Etkili Özellikleri ile Jojoba Yağı Trendyol'da!

Tarihi eskilere dayanan jojoba yağı 1970’lerde Amerikalı yerliler arasında yaygınlaşmaya başladığı bilinir. Eski zamanlarda ilk olarak yaranın tedavisinde kullanıldığı kayıtlarda yer alır. Sonraları kullanımının yaygınlaşması ile farklı alanlarda da etkili olduğu görülür. Şu an dünya genelinde yaygın olarak kullanılır. Kısa sürede sağladığı faydalı geri dönüşler ile çok tercih edilmeye başlanır. Jojoba bitkisinin faydaları arasında nemlendirici etkiye sahip olması, yüzdeki tahrişleri gidermesi ve birçok etki mevcuttur. Rafine edilmeden sektöre sunulan bu sıvı berrak altın rengi ile şeffaf görünüme sahiptir. Kokusu hafif fındık kokusunu andırır. Ancak rafine edilerek sektöre sunulursa renksiz ve kokusuz hale dönüşür. Jojoba yağı renksiz ve şeffaf yapısıyla vücut yüzeyine uygulanan ve deride çok rahatlatıcı etki yaratan ürünler arasında yer alır. Üretim aşamasında 10 santigrat derecede eriyen bu ürün içeriğinde az oranda trigliserit bulunur. Bu madde deri yüzeyindeki birçok sorunu giderir. Ayrıca oldukça uzun bir raf ömrüne de sahiptir. Yani alım aşamasında kullanımını uzun süreye yayacak şekilde yağ seçimi yapılabilir. Hızlı tüketime gerek yoktur. Kendi alanında badem ya da çekirdek yağı ve başka birçok ürüne göre kullanım ömrü uzundur. Jojoba yağı fiyat açısından bütçenizi yormayacak bir gelişime sahiptir. Sektördeki standart fiyatlar etrafında şekillenerek müşterilere sunulur. Doymamış yağ asitleri bakımından zengin olan bu ürün çoğunlukla içeriğin asiti ve esterlerinden meydana gelir. Cilt bakımı ürünleri arasında sık kullanılan ürünlerden biridir. İçerdiği doğal ve bitkisel maddeler sayesinde kadınlar tarafından çok rağbet görür. Ayrıca kimi zaman sektördeki değeri yüksek olan malzemelerin yerine de tercih edilerek alternatif görevi görür. Bu ürünün öne çıkan bilindik özelliği cilt yüzeyinde hücreleri yenileyip ölü deriyi ortadan kaldırmasıdır. Üstelik antibakteriyel yapısı olduğundan sağlık için de oldukça yararlıdır. Bu faydalı yağ, farklı malzemelerin içeriğinde de karşınıza çıkar. Kozmetik sektörünün önde gelen önemli maddelerinden yalnızca biridir. Trendyol ile sahip olacağınız bu ürünle cilt sağlığınıza gereken önemi verebilirsiniz.

Jojoba Yağı ve Faydalı Özellikleri

Jojoba Yağı ve Faydalı Özellikleri

Ürünün önemli özelliği akne ve sivilcelere karşı tedavi edici olmasıdır. Jojoba yağı kullananlar genellikle akne ve sivilce şikayeti bulunanlardan oluşur. Çünkü akne ve sivilce birçok insanda baş gösteren ve istenmeyen durumlardan biridir. Eğer gerekli müdahale edilmezse zamanla çoğalıp yayılması da söz konusudur. Özellikle yaz aylarında sivilcelerde fazla yayılım olur. Yüksek ısıdan kaynaklı olarak deri yüzeyi hasar görür ve akneler açık hale gelir. Bu yüzden hasar gören deriyi onarmanız için etkili olan bu ürüne ihtiyaç duyarsınız. Bu ürünün kullanım şekli de önemlidir. İlk olarak elinize birkaç damla alıp masaj yoluyla deriye yedirmek gerekir. Ancak masaj çok fazla bası şeklinde olmamalıdır. Ayrıca sadece elle değil bir pamuk yüzeyine damlatarak da yüze uygulanabilir. Günde bir veya iki defa kullanılabilir. Derinin ne kadar sorunu olduğuna bağlı olarak kullanım düzeni değişiklik gösterebilir. Üstelik çok kullanıma bağlı olarak deri yüzeyinde herhangi bir yan etki de meydana gelmez. Tahrişe veya alerjik duruma kesinlikle neden olmaz. Jojoba yağı şampuan ile derinlemesine temizler. Saçı besleyerek parlak dolgun ve canlı görünüm kazandırır. İçinde bulunan faydalı sıvının dengeleyici etkisini müşterilere sunar. Sönük saçlara parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır. Saçlar gerekli bakımı görmediği zaman ileriki süreçlerde fazla yıpranmaya maruz kalır. Bu şampuan kökten uca kadar saçınızı sadece tek ürünle besler. Takviye ürün kullanmanıza gerek kalmaz. Özellikle yağlı saçlar üzerinde onarıcı etkisi vardır. Yağlı saçlar zamanla yıpranarak eski gücünü kaybeder. Ürün, saçtaki tüm yağlardan arındırır ve canlılık kazandırır. Saç şampuanını düzenli olarak saçınıza uygulayarak yıpranan saçların istenilen görünüme kavuşması sağlanabilir. Doğadan gelen şifalı özütler sayesinde saçlar kolay şekle girip yumuşak olur. Her gün dışarı çıktığınız için ister istemez saçlar dış etkilere maruz kalır. Saçınızı bu etkilere karşı korumanız için gerekli önlemi alarak bakımını en iyi şekilde yapabilirsiniz. Yıpranan saçlar zamanla kepek ve saç dökülmesine kadar olumsuz sonuçlara neden olur. Kepek ve saç dökülmesi gibi zorlu olan süreçlerle baş etmek kolay değildir. Bu yüzden önlemi önceden alarak saçınıza gerekli önemi vermek gerekir. İçeriği bitkisel proteinlerle de güçlendirilen bu ürünle saçınız eksiksiz bir bakıma kavuşur. Sadece alıp kullanacağınız tek bir ürünle başka hiçbir alternatife gereksinim bile duymazsınız. Jojoba yağı markaları pek çok alanda kozmetik malzemelere tedarik sağlar. Sektörün ana maddelerinden biri olan bu ürün, hücre yenileyici özelliği ile her alanda kullanılır. Bu saçlara özel kozmetik içeriğiyle ise birden fazla sonuç sağlar. Trendyol’dan tedarik edilen bu üründen birçok konuda fayda sağlanabilir. İhtiyacınız olan jojoba türünü seçip kısa sürede sahip olarak kişisel bakımlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Kaliteli Bileşenlere Sahip Olan Jojoba Yağı

Kaliteli Bileşenlere Sahip Olan Jojoba Yağı

Jojoba ile sadece yüz ya da saçta değil vücutta oluşan selülitlere karşı da korunmak mümkündür. Vücutta selülit oluşan bölgeye sürülen ürün kısa sürede etkisini gösterir. Selülitler zamanla göze hoş görünmeyecek bir görünüme dönüşür. Sağlıklı bileşenlere sahip olan organik jojoba yağı ile selülit sorununuz ortadan kalkar. Jojoba ürünü ile günlük cilt bakımı eksiksiz bir şekilde yapılabilir. Cilt yüzeyi günlük olarak nem kaybettiği için bu nemi yerine cilde tekrar kazandırmak gerekir. Bu en etkili şekilde doğal bir ürün ile yapılır. Ürün cilt yüzeyinde parlak ve rahatsız edici bir etki yaratmaz. Günlük olarak az bir miktar sürmek yeterlidir. Ayrıca deri yüzeyini rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Masaj yolu ile uygulanarak kolaylıkla kullanılabilir. Jojoba sıvısı özellikleri arasında önemli olanlardan birisi yüz bölgesindeki kırışıklıkları önlemesidir. Orta yaştaki insanlarda kırışıklık oldukça fazla görülmeye başlar. Gerekli önlemi alarak kırışıklıklar etkili bir şekilde önlenebilir. Sadece orta yaşlılarda değil stresten kaynaklı olarak genç insanlarda da kırışıklık olabilir. Bu ürünle kırışıklık sorununu ortadan kalkar. Düzenli kullanımda cildin genç ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ayrıca isteğe bağlı olarak bu ürünü ayak masajı sırasında da kullanılabilir. Ayaklarda zamanla oluşan nasırlaşma veya sert tabaka gibi deri yüzeylerini yumuşatarak ortadan kaldırır. Böylece sağlıklı bir ayak yüzeyi oluşur. Vücutta oluşan çeşitli yara ve kesikler için iyileştirici bir etkisi de vardır. Yara yüzeyine sürmeniz yeterlidir. Hücre yenileyici özelliği sayesinde yara kısa zamanda iyileşir. Tamamen iyileşene kadar kompres yolu ile her gün uygulanabilir. Böylece iyileşme esnasında deri yüzeyinde iz bırakmadan tedavi eder. Orijinal jojoba yağı şampuanı ile her banyo yaptığınızda ışıl ışıl ve tertemiz saçlara kavuşulur. Jojoba serumu ile bakım yaparken şampuan köpüğü ile saçınızı kökten uca temizler. Saçınızda tam bir bakım ve etkisi için seriyi şampuanı ile birlikte tedarik ederek ikisini bir arada kullanabilirsiniz. Böylece kısa sürede etkili sonuçlara ulaşabilirsiniz. Trendyol'dan sahip olacağınız bu ürünle cildinize hak ettiği değeri verebilirsiniz.

Etkili Kullanımı ile Jojoba Yağı

Etkili Kullanımı ile Jojoba Yağı

Jojoba özü, etki alanı oldukça geniş bitkiler arasındadır. Kullanıma başlandığı an etkisini gözle görülür bir şekilde fark ettirir. Bu bitkinin maskesi yüze ince tabaka şeklinde uygulanarak birçok soruna aynı anda etkili çözümler getirebilir. Maske ile yüzde oluşan akne, deri tabakası, sivilce ve gözeneklerin temizlenmesi gibi tüm sorunlardan aynı anda kurtarır. Tek yapılması gereken seriyi düzenli olarak kullanmaktır. Her sorun için ayrı ayrı uygulama planı gerekir. Ancak tüm bu sorunlar için sadece tek uygulama sayısı yeterlidir. Maske yolu ile her gün düzenli kullanmanın sonucu olarak kısa sürede etkisini gösterir. Bitkiden elde edilen ürünün kullanım alanlarını merak edenler için, vücutta sorun olan her bölgeye uygulanabilir. Saçlardan yüz bakımına ve ayaklara kadar uygulama alanı geniştir. Ayrıca karın bölgesindeki yaralardan bacaklarda oluşan selülitlere kadar her bölgeye rahatlıkla uygulanabilir. Zengin bir içeriğe sahip olduğu için sadece belli bölgeye uygulanması zorunlu değildir. Jojoba yağı 20 ml ile kırışıklık sorunu olan boğaz, alın, karın ve bacak kısmı düzleştirilerek estetik görünüm elde edilir. Pürüzsüz ve düz hatlara bu ürün ile sahip olunur. Kırışıklık olan deri yüzeyi bu ürün ile gerilerek sıkılaşır. Böylece dilediğiniz kıyafeti giyerek rahatlıkla gezebilirsiniz. Cilt bakımınıza gerekli önemi vermek ileride oluşacak olan sorunlara karşı da savaş açar. Böylece sağlıklı bir cilt yüzeyi elde edilebilir. Genellikle insanlar nemlendirici kremleri yüksek oranda tüketir. Ürünün nemlendirici etkisi ile cildinizdeki nem oranını düzenler. Kuru ciltler için yumuşak ve esnek bir alan yaratır. Cildinizi şımartarak tüm sorunlara karşı onu koruyabilirsiniz. Böylece başa çıkılması zor olan sorunlara karşı derinizi koruyabilirsiniz. Trendyol üzerinden ihtiyacınız doğrultusunda bu ürünü güvenle tedarik edebilirsiniz.

Sağlıklı Cilt Yüzeyi için Jojoba Yağı

Sağlıklı Cilt Yüzeyi için Jojoba Yağı

İnsan sağlığı her şeyden önemlidir. Bu yüzden cilt sağlığı da bir o kadar önem taşır.

Jojoba ürünü, orta büyüklükteki şişede satışa sunulur. Alınıp kullanılmaya başlandığı anda müşteriye uzun süre yetecek büyük miktara sahiptir. Herhangi bir yan etkisi olmadığı için rahatlıkla kullanılabilir. Antibakteriyel olma özelliği ile önceden test edilerek sektöre sunulur. Onaylı sağlıklı ürün olduğu için hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük bir talep görür. Jojoba oil 1 litre olarak geniş ebatlarda sahip olabileceğiniz miktarları da vardır. İhtiyaç doğrultusunda bu büyük çaplı ürüne de sahip olunabilir. Oldukça uzun süre yeterli bir miktara sahiptir. Ayrıca 1 litre olduğu için fiyat açısından da avantajlıdır. Online olarak rahatlıkla temin edilebilir. Soğuk sıkım jojoba yağı E vitamini özelliğine de sahip olduğu için cilt açısından önemli olan eksikliği de giderir. E vitamini deri için gerekli bir vitamindir. Deriyi derinlemesine beslediği için bu vitamin cilt için güçlü ve onarıcı etkiyi ortaya koyar. E vitaminini alan deri dışarıda en zorlu hava koşullarına karşı bile kendisini koruyabilir. Ürün bu vitamine önem vererek tasarım aşamasında E vitamini taşıyan içeriklere de yer verir. Böylece cilt sağlığını derinlemesine destekleyen bu içeriğe sahip olarak ihtiyaç olan işlem rahatça uygulanabilir. Derinlemesine nefes alan deri yüzeyi için bu ürünü takviye olarak da kullanabilir etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Çeşitli araştırmalara konu olan jojoba, deri yüzeyinde çeşitli bakterilerin oluşumunu önlediği için dermatologlar tarafından da önerilir. Böylece sadece sorun odaklı kullanım değil bakterilerin üremesini önleyen bu içeriğe genel cilt sağlığınız için de sahip olabilirsiniz. Trendyol ile sahip olacağınız bu içeriklerle değişime hazır olabilirsiniz.

Canlı Görünüm Sağlayan Jojoba Yağının Kullanım Alanları

Canlı Görünüm Sağlayan Jojoba Yağının Kullanım Alanları

Soğuk sıkım seçenekleri genellikle cilt ve saçlar için oldukça etkili doğal bitki özüdür. Cilt üzerine uygulandığında, cildin kolajen üretimine destekte bulunur ve derinin canlı görünmesine yardımcı olur. Cildin sıkılaşması ve elastikiyetini koruması için oldukça etkili bitki özütüdür. Saçlara uygulandığında ise köklerin yüksek düzeyde kuvvetli olmasını ve hızlı uzamasını destekler. Aynı zamanda canlı bir saç görünümüne destek sağlanabilmesi için tercih edilebilir. Saçlarla beraber kirpik için de bu alternatif kullanılabilir. Saç dökülmesinin önüne geçebilmek için jojoba yağı çeşitleri oldukça etkili bir yardımcıdır. Özellikle kadınlardaki saç dökülmelerine karşı destekleyici bir yağ çeşididir. Ciltte oluşan lekeler birçok insan için özellikle yaşlandıkça çok büyük sorun teşkil eder. Bu noktada düzenli kullanımı cilt lekelerinin kaybolmasına olanak sağlayabilir. Jojoba bitkisi üzerinden çeşitli işlemler sonucunda elde edilir. Bir çöl bitkisi olan jojoba tohumlarının özünün alınması sonucunda jojoba özü üretilir. Genellikle Amerika’da bulunan çöllerin bir numaralı bitkisi olarak bilinen bu ürünün mahsulünden birçok farklı içerik ortaya çıkar. Elde edilen özün kullanım alanın geniş olmasından ötürü aslında kullanımında da belli başlı farklılıklar olabilir. Özellikle saç için veya cilt için yapılan uygulamalarda farklılık uygulama planı gerekir. Saç için etkili bir biçimde kullanmak için kesinlikle saç derisine yağ ile uzun bir masaj yapmak gerekir. Öte yandan cilt için yapılacak uygulamalarda pamuk gibi ürünlerden yardım alınabilir. Kirpik için yapılacak uygulamada ise makyaj malzemelerinden olan rimel fırçaları gibi aparatlarla uygulama yapılır. Bu esnada göze temas etmemesi için dikkatli olunması tavsiye edilir. Uzun kirpiklere, saçlara ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için Trendyol'un sunduğu seçeneklere de göz atabilir bu çok yönlü ürünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Jojoba Yağı Fiyatları

Avantajlı Jojoba Yağı Fiyatları

Soğuk sıkım jojoba yağı yapım aşamasında doğal yollardan sıkılarak bir araya getirilir. Doğal şekilde sunulduğu için yüksek etki sağlar. Bu ürüne sahip olanlar sağlığı için etkili çözümler elde edebilir. Cilt yüzeyi her zaman hassas olur. Bu hassas tabakayı korumak için ürünün etkili bir içeriğe sahip olması gerekir. Bu etkili içerik jojobanın içeriğinde sunulur. Saf, doğal jojoba yağı ufak bir katkı maddesi bile katılmadan doğanın gücünü müşterilere sunar. Böylece ne kadar çok kullanılsa da alerjik olumsuz tepkime ya da olumsuz kötü durum meydana gelmez. Cilt bakımı için tropikal ilaç tedavisi sağlar. Hiçbir katkı maddesine yer vermeyerek tamamen organik ve bitkisel içeriklerle üretilir. İçinde katkı olmadığı için sağlıklı ve güvenilir bir kullanım alanı sunar. Diğer kozmetik ürünlere göre fiyatları ortalamanın altındadır. Saf şekilde satılan bu yağı uygun fiyatlara satın alarak avantaj sağlanabilir. Güçlü saç ve kirpikler için bir numaralı tercihtir. Böylece cildi ve kirpikleri güzelleştirirken öte yandan fazla masraf yapmayı önler. Haftada iki ya da üç defa uygulamak yeterlidir. Her cilt tipine uygun olan içeriğe sahip olduğu için herkes rahatlıkla bu ürünü kullanabilir. Avantajlı fiyatlara deri yüzeyini bitkisel içeriklerle tedavi eder. Cildi sağlam ve onarıcı çözümlerle tanıştırır. Jojoba yağı içerisinde çok vitamin yer alır. Özellikle E vitamini bakımından zengin ve sağlıklı içeriğe sahiptir. Aynı zamanda saç ve kirpik gibi kıl türevleri için de oldukça etkili kaynaklar arasındadır. Kozmetik sektörü, dünya ekonomisinde büyük bir yer kaplar. Bu doğrultuda jojoba yağının kozmetik endüstrisinde kullanım alanı oldukça geniştir. Uzun ömürlü ve kolay bozulmayan yapısı olması dolayısıyla, jojoba yağını Trendyol'dan satın alabilir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Jajoba Yağı Ne İçin Kullanılır?

Jajoba yağı genellikle cilt ve saçlar için oldukça etkili bir doğal bitki özüdür. Cilt üzerine uygulandığında, cildin kolajen üretimine destekte bulunur ve derinin canlı görünmesine yardımcı olur. Cildin sıkılaşması ve elastikiyetini koruması için oldukça etkili bir bitki özütüdür. Saçlara uygulandığında ise köklerin daha kuvvetli olmasını ve hızlı uzamasını destekler. Aynı zamanda canlı bir saç görünümüne destek sağlanabilmesi için Jajoba yağı tercih edilebilir. Saçlarla beraber kirpik için bu yağ kullanılmaktadır. Saç dökülmesinin önüne geçebilmek için Jajoba yağı oldukça etkili bir yardımcı olabilmektedir. Özellikle kadınlardaki saç dökülmelerine karşı destekleyici bir yağ çeşididir. Ciltte oluşan lekeler birçok insan için özellikle yaşlandıkça çok büyük sorun teşkil edebilmektedir. Bu noktada Jajoba yağının düzenli kullanımı cilt lekelerinin oluşmamasında yardımcı olabilir.

Jajoba Yağı Neyden Elde Edilir?

Jajoba yağı, Jajoba bitkisi üzerinden çeşitli işlemler sonucunda elde edilmektedir. Bir çöl bitkisi olan Jajoba’nın tohumlarının özünün alınması sonucunda Jajoba yağı üretilmektedir. Genellikle Amerika’da bulunan çöllerin bir numaralı bitkisi olarak bilinen bu ürünün mahsulünden birçok farklı içerik ortaya konmaktadır. Bu yağın kullanım alanın geniş olmasından ötürü aslında kullanımında da belli başlı farklılıklar olabilmektedir. Özellikle saç için veya cilt için yapılan uygulamalarda farklılıklar olmaktadır. Saç için etkili bir biçimde kullanmak istiyorsanız kesinlikle saç derisine yağ ile sağlam bir masaj yapmanız gerekmektedir. Öte yandan cilt için yapılacak uygulamalarda pamuk gibi ürünler yardımcı olacaktır. Kirpik için yapılacak uygulamada ise makyaj malzemelerinden olan rimel fırçaları gibi aparatlarla uygulama yapmalısınız. Bu esnada göze temas etmemesi için dikkatli olmalısınız.

Jajoba Yağında Hangi Vitamin Vardır?

Jajoba yağı içerisinde pek çok vitamin yer almaktadır. Özellikle E vitamini baskın bir şekilde içeriğinde yer almaktadır. E vitaminiyle birlikte çeşitli bitkisel yağlar ve yağ asitleri yer almaktadır. Genel olarak içeriğine bakıldığında iyi bir cilt destekleyici olarak öne çıkar. Aynı zamanda saç ve kirpik gibi kıl türevleri için de Jajoba yağı oldukça mucizevi bir kaynaktır. Kozmetik ve güzellik sektörü, dünya ekonomisinde büyük bir yer kaplamaktadır. Bu doğrultuda Jajoba yağının kozmetik endüstrisinde kullanım alanı oldukça geniştir. Uzun ömürlü ve kolay bozulmayan bir yapısının olması dolayısıyla da gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir. Eğer kozmetik ürünlerden faydalanmadan Jajoba yağından faydalanmak istiyorsanız bu da mümkündür. Saf bir şekilde satılan bu yağı satın alarak bölgesel uygulamalar yapabilirsiniz. Güçlü saç ve kirpikler için bir numaralı tercihiniz olacaktır. Kullanıcı değerlendirmeleri ve yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.