Jönx13 Brown tea Macha'lı Karışık Bitkisel Çay

500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jönx13 Brown tea Macha'lı Karışık Bitkisel Çay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morizer Shop Satıcı Ünvanı: MORİZER GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623154206000001 Vergi Kimlik Numarası: 6231542060
    Bu ürün Morizer Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitkisel form çayı İçeriği:Hibisküs, Biberiye, Funda, Tarçın, Mate yaprağı, Kuşburnu, Yeşilçay, Chia tohumu, Kişniş, Kiraz sapı, Mısır püskülü, Keten tohumu, Rezene, Matcha'dan oluşan protein bitkisel form çayıdır. Kullanımı:1 kutu içerisinde yer alan 45 ölçek 45 günlük kullanım içindir. 45 gün boyunca sabahları 1 su bardağı sıcak suya ilk kullanımda 3 gün bir çay kaşığı, daha sonraki günlerde 1 tatlı kaşığı ilave edip karıştırın Brown tea’nin suda çözüldüğünü göreceksiniz. Sabah yemekten yaklaşık olarak 30 dakika kadar önce aç karnına içebilirsiniz.Günde en az 2 veya 3 litre su ile desteklenmelidir.Yetişkinler için kullanıma uygundur. Kimler kullanamaz:Hamile bayanlar ve bebeği 6 ay ve altı olanlar Kronik rahatsızlığı olanlar ( Kanser, Epilepsi, Kalp rahatsızlığı…) 2000 ml ve üstü şeker ilacı kullananlar.
Geri Bildirim Ver

Jönx13 TY0103BT Brown Tea Machalı Karışık Bitkisel Çay

Jönx13 Brown Tea Macha’lı karışık bitkisel çay, besin takviyesi olarak kullanılabilecek olan bir içecektir. Bünye dostu içeriği ve lezzetli aroması sayesinde hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla tüketilebilir. Brown Tea bitkisel çay, kilo kontrolü yapmak için de tercih edilebilir. Bu ürün sayesinde vücuda hafif bir besin takviyesi sağlanır. Söz konusu ürün, bu özelliği dolayısıyla zayıflama sürecindeki pek çok farklı kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Jönx13 Brown Tea Macha’lı karışık bitkisel çay, güvenilir bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde tüketildiği takdirde etkisini kısa süre içinde gösterir.

  • Bu ürün; hibiskus, sinameki, tarçın ve chia tohumu gibi bitkileri içerir.
  • Bir kutu Jönx13 Brown Tea 45 gün boyunca tüketilebilir.
  • Ürün sadece bir ayda 3 ila 10 kilo zayıflamanızı sağlar.

Jönx13 Brown tea Macha'lı Karışık Bitkisel Çayın İçeriği

Jönx13 Brown tea Macha'lı Karışık Bitkisel Çayın İçeriği

Başta besin takviyesi sınıfında yer alanlar olmak üzere her bitkisel çayın içeriği kontrol edilmelidir. Jönx13 Brown Tea Macha’lı karışık bitkisel çay, sağlık üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Bir maddeye karşı alerjisi olan kişiler, bünyelerinin tepki verdiği malzemeleri içermeyen içecekleri tercih etmelidir. Brown Tea karışık bitkisel çay, son derece doğal bir karışımdan elde edilmiştir. Form çayı olarak kullanılabilen bu ürünün içeriğinde tarçın, hibiskus, kitre, funda ve sandaloz sakızı gibi malzemeler bulunur. Mate, kinoa tohumu, kuşburnu, sinameki, chia tohumu ve yeşil çay ise ürünün içinde bulunan diğer doğal bileşenlerdir. Brown Tea, protein kaynağı olan bitkilerin karışımından elde edilmiştir. Bu nedenle bitkisel bir zayıflama çayı olarak kullanılabilir. Bu ürün, dengeli bir beslenme programı ile desteklendiğinde kilo vermeye yardımcı olur.

Jönx13 Brown tea Macha'lı Bitkisel Çayı Kimler Kullanır?

Jönx13 Brown tea Macha'lı Bitkisel Çayı Kimler Kullanır?

Jönx13 Brown Tea Macha’lı karışık bitkisel çay, hemen herkes tarafından kullanılabilecek olan bir üründür. Bu ürün lezzeti ve yumuşak içimli aroması ile farklı damak zevklerine hitap eder. Brown Tea zayıflama çayı olarak kullanılabildiği için daha çok fazla kilolarından kurtulmak isteyen tüketiciler tarafından tercih edilir. Fazla kiloları olanların dışında, mevcut formunu korumak isteyenler de bu ürünü sıkça tüketir. Brown Tea yetişkinlere yöneliktir. Bu ürünü çocukların tüketmesine izin verilmemelidir. Jönx13 tarafından hazırlanan karışım, doğru bir şekilde kullanıldığında etkisini gösterir. Ürünün 1 kutusu, toplamda 45 ölçektir. Her gün sabah saatlerinde bir su bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı Brown Tea eklenip karıştırılmalıdır. Elde edilen karışım afiyetle tüketilebilir ancak ilk 3 gün boyunca karışıma bir çay kaşığı Brown Tea ilave edilmesi gerekir.

Jönx13 Brown tea Macha'lı Karışık Bitkisel Çay Güvenilir mi?

Jönx13 Brown tea Macha'lı Karışık Bitkisel Çay Güvenilir mi?

Bitkisel içeriği ve olumlu sonuç göstermesi nedeniyle Brown Tea oldukça güvenilirdir. Jönx13 Brown Tea Macha’lı karışık bitkisel çay, kullanım talimatına uygun tüketildiği takdirde sağlık için herhangi bir risk oluşturmaz. Ürünün sabahları kahvaltıdan yaklaşık yarım saat önce, aç karnına tüketilmesi önerilir. Bu çay, günde 1 ölçekten fazla içilmemelidir. Buna ek olarak ürün, her gün en az 2 – 3 litre su tüketimi ile desteklenmelidir. Söz konusu çay bu şekilde kullanıldığında ayda 3 ila 10 kg zayıflayabilmek mümkündür. Hamilelerin ve emzirme dönemindekilerin bu ürünü tüketmeden evvel uzman bir doktora başvurması tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Jönx13 Brown Tea Macha’lı karışık bitkisel çay yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.