Jumbo Lyon 7 Parça Tencere Seti

4.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.679 TL
2.500 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Lyon 7 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 Satıcı Ünvanı: AKDENİZ ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0021007012900013 Vergi Kimlik Numarası: 0210070129
    Bu ürün AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Lyon 7 parça tencere seti mutfağınıza profesyonellik ve şıklık katmaya geliyor. Yemeklerinizi şef edasıyla hazırlamanın sırrı bu sette saklı. Lyon tencere seti hem zengin içeriği hem de şık tasarımıyla mutfaklarda fark yaratıyor. Bu setin içerisinde yer alan tencerelerin her biri farklı lezzetlere konforlu bir şekilde hazırlamanız için özel olarak tasarlanıyor. Çorbadan sulu yemeğe onlarca farklı lezzeti eşzamanlı sunabilmenin konforu için Jumbo Lyon tencere seti doğru adres. Setin içerisinde bulunan büyük tencere, küçük tencere, pilav tenceresi ve tava ile pratik bir şekilde zengin sofralar hazırlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak Jumbo Lyon tencereleri geniş iç hacmiyle her eve hitap etmeyi başarıyor. İster aileniz için ister sık sık verdiğiniz ziyafetler için Lyon tencerelerinin kapasitesine güvenebilirsiniz. Profesyonel ekipmanların yer aldığı mutfakları kıskandıracak Jumbo Lyon tencere setiyle evinizin şefi sizsiniz! Estetik Şıklık ve Dayanıklılığın Buluşması Jumbo Lyon tencere takımı kullanışlı içeriğinin yanı sıra estetik tasarımıyla da farkını hissettiriyor. Çelik ışıltısını ihtişamlı bir biçimde yansıtan tutma kulpları ve klasik pişirme gereci stilini andıran kapak tasarımı mutfakta fark yaratıyor. Tencere seçimi konusunda kullanımın yanında estetik unsurlarda öncelikli kriterleriniz arasındaysa Lyon tencere seti tam size göre! Hem zengin görünümlerin ön planda olduğu klasik mutfak dekorasyonları hem modern mutfak görünümleri için bu seti sepetinize ekleyebilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım ve dayanıklılık vazgeçilmez kriterinizse yine Jumbo Lyon tencere seti! 304 paslanmaz çelik iç yüzey ve 430 paslanmaz çelik dış yüzeye sahip olan Lyon tencereleri, uzun süreli kullanımda dahi ilk günkü gibi kalıyor. Yemeklerinizi sağlıkla ve kusursuz biçimde hazırlamanın tanı Lyon tencere setinin üstün kaliteli materyalinde gizli. Konuklarınızı mest edecek lezzetlerin mimarı olmak istiyorsanız Lyon tencere setini sakın kaçırmayın! Mutfağınızı zenginleştirecek diğer için sitemizdeki ilgili kategorileri ziyaret edebilirsiniz. Ürün Özellikleri: Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik - Cam Parça Sayısı: 7 Parça Set İçeriği: 24 cm Büyük Tencere - 6 litre 24 cm Orta Boy Tava - 2,95 litre 20 cm Küçük Tencere - 2,5 litre 24 cm Pilav Tenceresi - 2,9 litre 3 Adet Tencere Kapağı Ürün Özellikleri 316 paslanmaz çelik iç yüzey ve 430 paslanmaz çelik dış yüzeye sahiptir.
  • İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver