Lacinia BODY MIST - ROSE CANDY 150 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Lacinia BODY MIST - ROSE CANDY 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lacinia Satıcı Ünvanı: NORM KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0537054258100011 Vergi Kimlik Numarası: 5370542581
    Bu ürün Lacinia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ROSE CANDY "BODY MIST", zarif bir dokunuşla taze Türk gülününçiçeksi esansları ile leziz çileğin tatlılığını bir araya getirir. Bu özelkarışım, romantik gül kokularını, canlandırıcı çilek notalarıyla buluşturaraksizi tatlı bir rüyaya davet eder. Bu özel vücut spreyi, ter ve kötü kokularıetkili bir şekilde giderir, böylece her an güvende ve rahat hissedersiniz. Günlükkullanım için idealdir ve cildinize hoş bir tazelik ve zarif bir koku bırakır.Kendinizi taze, romantik ve zarif hissetmek istediğinizde, ROSE CANDY "BODY MIST"sizin için mükemmel seçimdir. Rose Candy vücut spreyi, ferahlatıcı ve romantik bir dokunuşla gününüzü özel kılar. Özel formülü, cildinizi hafifçe parfümleyerek hoş bir gül kokusuyla sarmalar. Gül özleri, duygusal dengeyi desteklerken, stresi azaltır ve romantik bir atmosfer yaratır. Hafif yapısıyla cildi ağırlaştırmadan nemlendirir ve tazelik hissi verir. Günlük kullanıma uygundur ve cildinizi ferahlatırken aynı zamanda hoş bir kokuyla çevreler, ruhunuzu ve bedeninizi güzelleştirir. Rose Candy vücut spreyi, kendinizi taze bir gül bahçesinde gibi hissetmenizi sağlar, gün boyu enerji ve canlılık verir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim
    200 ml
  • Koku Türü
    Fresh
Geri Bildirim Ver