lykd Likit Kapatıcı 135 Cream

177 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
130 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL

Ürün Bilgileri

lykd Likit Kapatıcı 135 Cream

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Öncü Satıcı Ünvanı: TREND ÖNCÜ SANAL MAĞAZACILIK GIDA KOZMETİK İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859143803800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591438038
    Bu ürün Trend Öncü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • LYKD Likit Kapatıcı, yüksek kapatıcı ve eşit dağılım sağlayan özel formülü, kolayca uygulanabilen yumuşak dokusu ile göz çevresini aydınlatır, gözaltındaki morlukları ve cilt lekelerini kapatır. • Uzun süre kalıcıdır.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Lykd Likit Kapatıcı 135 Cream

Yüze dinç bir görünüm kazandırmak için makyaj yapılır. Bunun için dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de doğru kapatıcı kullanımıdır. Lykd kapatıcı seçeneği, bu ihtiyaca yönelik bir üründür. Likit kapatıcı; sivilce izleri, göz altında bulunan cilt rengi koyuluğunun giderilmesi veya makyaj anında oluşan hataları kapatmak için kullanılır. Bu özelliklerinin yanı sıra kontür yaparken de kullanılabilir. Yüzde kolay dağılım sağlar ve bu özelliği sayesinde kontür için idealdir. Ton farkı eşitlemeye de yardımcı olur. Tüm bu özelliklere aynı anda sahip olmak büyük bir avantajdır. Sadece bir ürünle makyajınızdaki birçok hatayı düzeltebilirsiniz veya az ürün kullanarak tasarruf edebilirsiniz. Geniş ton skalası sayesinde de teninize uygun olan ve cildinizle bütünleşen ürünü kolayca bulabilirsiniz.

  • Tek üründe toplanmış birçok özellik
  • Doğal görünüm sağlaması
  • Kullanım kolaylığı

Lykd Kapatıcı Özellikleri

Lykd Kapatıcı Özellikleri

Lykd likit kapatıcı 135 cream seçeneği, sunduğu birçok özelliğiyle makyajınızın birçok aşamasına yardımcı olur. Bu ürünle göz altlarındaki morlukları kapatabilir, sivilce izlerinin belirginliğini azaltabilir veya yüzünüzü şekillendirmek amacıyla kontür yaparken kullanabilirsiniz. Ayrıca likit yapıda olduğu için cildinizde kolayca dağılım gösterir ve uygulama kolaylığı sağlar. Bu ürünü hem günlük hayatınızda hem de özel günlerinizde kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak renk seçenekleri sayesinde teninize uygun tonu bulabilirsiniz. Cilt tonundan 1-2 ton açık seçeneğinin kullanılması, aydınlatıcı olarak istenilen bölgelerin belirginliğini ortaya çıkarır. Bunu dikkate alarak ton seçiminde bulunabilirsiniz. Böylelikle, başarılı makyaj uygulaması sonucunda sağlıklı ve parlak görünen bir cilt tonu elde edebilirsiniz. Ayrıca yüksek teknoloji ile geliştirilmiş formülü sayesinde cildinize güvenle uygulayabilirsiniz. Yılın ve günün her vakti kullanabileceğiniz bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Lykd Kapatıcı 135 Cream Kullananlar

Lykd Kapatıcı 135 Cream Kullananlar

Müşteriler, herhangi bir ürünü satın alırken kullananların deneyiminden faydalanmak ister. Bu ihtiyaçlar için Lykd likit kapatıcı 135 cream kullananların değerlendirmeleri müşterilerin geri bildirimi ile oluşturulup hizmetinize sunulur. Lykd likit kapatıcı 135 cream yorumlarını inceleyerek bu ürünü daha önce kullanmış kişilerin tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bu kapatıcı seçeneğini halihazırda kullanmış veya kullanıyor iseniz diğer müşterilere yardımcı olmak amacıyla ürünü puanlayabilir ya da değerlendirebilirsiniz. Bunlara ek olarak ürün hakkında yorum yapılan kısımda var olan ürün değerlendirme tablosu ile ürünün ortalama puanını görebilirsiniz. Bu tablodaki kategorilere bakarak detaylı bir inceleme yapabilirsiniz. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen ve müşterilere sunulan bu kapatıcı ürünü, kolay uygulanabilir yapısıyla büyük beğeni toplar. Siz de bu kapatıcıyı gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve hem gündelik yaşantıda hem de özel günlerde kullanabilirsiniz.

Avantajlı Lykd Kapatıcı 135 Cream Fiyatı

Avantajlı Lykd Kapatıcı 135 Cream Fiyatı

Lykd likit kapatıcı 135 cream fiyatı belirlenirken çeşitli etkenler ön planda tutulur. Ürünün üretiminde kullanılan birinci sınıf materyallerin tedarik edilmesi, büyük bir titizlikle paketlenmesi, belirli aşamalarda gerçekleşen kalite kontrolleri ve gerekli deneylerin yapılması; buna etki eden faktörlerdendir. Kaliteli yapısı sayesinde uzun kullanım ömrüne sahip bu ürünü satın almak için yapmanız gereken işlem çok basittir. Trendyol’dan uygun bir fiyat ve güvenli ödeme sistemi ile Lykd likit kapatıcı 135 cream satın alabilirsiniz. Birçok avantaja sahip bu ürüne sahip olmak makyajınızı yaparken size büyük kolaylık sağlar. Kullanım kolaylığı açısından makyaj yaparken size ek olarak vakit de kazandırır. Ayrıca tek bir ürün ile elde edebileceğiniz etkili sonuçlar da tüm dikkatleri üzerinize toplamanıza yol açar. Siz de kampanyalı ve avantajlı fiyat olanakları dahilinde bu ürünü hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.