Görselli Yorumlar

En çok beğenilenler

Popüler Ürünler

En çok satanlar

En çok değerlendirilenler

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

GURMEJET

Gurmejet, organik gıda bulmanın zor olduğu bir dönemde sizlerin sağlığını koruyabilmek adına glutensiz ve doğal ürünlerin satışını yapıyor. Bugün Türkiye'nin en büyük organik gıda firmalarından biri olan Gurmejet, İzmir'deki fiziksel mağazası ile yetinmeyip daha geniş bir kitleye ulaşabilmek için ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa çıkarıyor. Siz de hasat zamanına ve mevsimine uygun bir beslenme yapmak istiyorsanız Gurmejet ürünlerini inceleyebilir ve Trendyol güvencesiyle siparişinizi verebilirsiniz. Gurmejet'te sirke, mantar, mumlu balık yumurtası, havyar, hardal, pancar, kemik suyu ve sarımsak gibi pek çok farklı ürün çeşidini bir arada bulabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da Gurmejet yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların ürün ve alışveriş deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular için Trendyol üzerinden Gurmejet ile iletişime geçebilirsiniz.

Gurmejet, Birbirinden Kaliteli Et ve Süt Ürünleriyle Tüketicinin Güvenini Kazanıyor

Gurmejet, Birbirinden Kaliteli Et ve Süt Ürünleriyle Tüketicinin Güvenini Kazanıyor

Gurmejet, katkı maddesi içermeyen et ve süt ürünleriyle tazeliği ve doğallığı sofralara getiriyor. Ayrıca marka, bu ürünlerin çok iyi muhafaza edilmesi gerektiğinin bilinciyle sıkı ve güvenli bir ambalajlama yapıyor. Eğer sizler de insan yaşamı için çok önemli olan bu ürünleri güvenilir bir yerden temin etmek istiyorsanız Trendyol Gurmejet mağazasını ziyaret edebilirsiniz. En kaliteli beyaz et çeşitleri için Gurmejet'te ördek eti, yılan balığı ve köy tavuğu ürünlerini inceleyebilirsiniz. Doğal ortamlarda ve kaliteli bir şekilde beslenmiş hayvanların etleriyle hazırlanan besinler için Gurmejet'te kuru et, salam, sosis, sucuk ve füme çeşitlerine göz atabilirsiniz. Bu etlerin yanı sıra Gurmejet'te breasola, bacon, chorizo ve manda sucuğu gibi farklı damak tatlarına hitap eden et türlerini de bulabilirsiniz.

Kendilerine has tatları ve kokuları olan Gurmejet süt çeşitlerinin içerisinde birçok farklı vitamin değeri bulunuyor. Sizler de esansiyel yağ asitleri ve aminoasitler bakımından oldukça zengin olan süt çeşitleri için Gurmejet'teki manda, koyun ve inek sütü ürünlerine bakabilirsiniz. Üstelik Gurmejet'te çiğ koyun ve yulaf sütü gibi farklı kaynaklara sahip süt çeşitlerine de ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Gurmejet'in koyun yoğurdu, tereyağı, ayran, kefir, kaymak, parmesan ve hellim peyniri gibi taze taze toplanan sütlerden yapılmış yiyecekleri de alışveriş listenize ekleyebilirsiniz. Sindirimi ve kalori değeri ile son derece sağlıklı olan Gurmejet sade yağ ve manda tereyağı ürünlerini yemeklerinizde kullanarak daha hafif tarifler hazırlayabilirsiniz.

Gurmejet İndirimleriyle Mutfak Alışverişini Avantajlı Fiyatlara Getirin!

Gurmejet İndirimleriyle Mutfak Alışverişini Avantajlı Fiyatlara Getirin!

Gurmejet Peypa, Perrier, Nesfit ve Wasa gibi seçkin markaların gurme lezzetlerini ve organik gıda ürünlerini özel fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuyor. Mutfak alışverişinizi Trendyol Gurmejet mağazasından yapmayı tercih ederek hem içeriği temiz gıdalarla beslenebilir hem yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlara getirebilirsiniz. Gurmejet'in macun, pekmez, marmelat, karadut şurubu, bal ve reçel ürünleri, kahvaltı sofralarınıza renk getiriyor. Arıların farklı çiçeklerden nektar toplayarak ürettiği bal çeşitleri için Gurmejet'te karakovan balı, beyaz bal, kehribar balı ve ham bal ürünlerini inceleyebilirsiniz. Yüksek vitamin ve mineral içeren Gurmejet keçiboynuzu özü, çam kozalağı pekmezi, propolis, polen ve hünnap ürünleriyle ise bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz.

Uygun fiyatlı içecek çeşitlerini sipariş etmek için Gurmejet'te meyve suyu, gazlı su, kahve ve çay çeşitlerine göz atabilirsiniz. Eğer daha az işlenmiş çaylardan hoşlanıyorsanız Gurmejet'in kuşburnu ve yeşil çay ürünlerini tercih edebilirsiniz. Gurmejet'te un, baharat, yumurta ve pirinç gibi temel gıda ürünlerine de ulaşabilirsiniz. Gurmejet'in badem unu, tuz ve maya ürünlerini bir araya getirerek evinizde sağlıklı ve sıcacık ekmekler hazırlayabilirsiniz. Kışın yemek yaparken hem katkısız ürünler kullanmak hem de işinizi kolaylaştırmak istiyorsanız Gurmejet'in turşu, tarhana, erişte ve domates sosu ürünlerini satın alabilirsiniz.

Gurmejet'in haşhaş, zencefil ve tarçın ürünleriyle yiyecek ve içeceklerinizin lezzetini artırabilirsiniz. Anında enerji veren atıştırmalıklar için Gurmejet'te Hindistan cevizi, granola, hurma, incir, müsli ve yulaf ürünlerini inceleyebilirsiniz. Gurmejet kampanyaları ve fırsatlarından anında haberdar olmak istiyorsanız markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.