SİZİN İÇİN SEÇTİK

En yeniler

Daha fazla ürün

Levant

Levant, bitki ve toprak ağırlıklı ürün yelpazesini tüketiciyle buluşturan bir marka. Mağazada yer alan ürünlerle odalarınızın enerjisini değiştirebilirsiniz. Evinizin eksiklerini Levant ürünleri ile tamamlayabilir, stil sahibi mekanlara sahip olabilirsiniz. Levant kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olmak için mağazayı Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz. Böylece Levant indirimlerinden yararlanabilir, avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, Levant ürünlerini sipariş verebilir, kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Levant Mağazasında Yer Alan Bitkiler ile Evinizi Güzelleştirin!

Levant Mağazasında Yer Alan Bitkiler ile Evinizi Güzelleştirin!

Levant, yeşilin bütün güzelliklerini sizlere sunuyor. Doğanın muhteşem güzelliklerine Levant ürünleri ile ulaşabilir, mekanınızı huzur dolu alanlara dönüştürebilirsiniz. Levant kaktüs ve sukulent ürünleri arasından hoşunuza gidenleri sipariş verebilir, yuvanızı özelleştirebilirsiniz. Doğanın huzur veren yeşil bitkileri, Levant ile evinize kadar gelip sizleri mutlu etmeyi bekliyor. Birbirinden güzel iç mekan bitkilerinden beğendiklerinizi seçebilir, mekanınızı küçük bir ormana çevirebilirsiniz. İsterseniz Levant'ın Trendyol kullanıcıları için hazırladığı bitki setlerinden hoşunuza gidenleri tercih edebilir, isterseniz de kendi setinizi oluşturabilirsiniz.  Böylece size özel teraryum çalışmanızı tasarlayabilir, etkileyici bir görsel şölen yaratabilirsiniz. Trendyol Levant mağazası ile birçok sukulent ve kaktüs türüne ulaşabilir, anında sipariş verebilirsiniz.

Toprak ve Saksı Kategorisinde Yer Alan Ürünlerle Bitkilerinizin Sağlıklı Kalmasını Sağlayabilirsiniz!

Toprak ve Saksı Kategorisinde Yer Alan Ürünlerle Bitkilerinizin Sağlıklı Kalmasını Sağlayabilirsiniz!

Levant'ın Trendyol mağazasında, satın aldığınız bitkilerin ihtiyaç duyacağı toprak ürünleri de yer alıyor. Onlarca toprak çeşidini kullanıcılara sunan Levant, her bitki türü için ayrı kalitede ürün sunuyor. Bonsai toprağından orkide toprağına, özel türler için üretilmiş onlarca ürün arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Doğru ürünleri tercih ederek bitkinizin uzun süre sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca sıkıştırılmış cocopeat ve hayvan gübresi gibi özel ürünlere de markanın Trendyol mağazasından ulaşabilir, ihtiyacınıza göre tercihler yapabilirsiniz. Satın aldığınız ürünler ile bitkinizin rengini, köklerini ve çiçeklerini koruyabilirsiniz.

Trendyol Levant mağazasında çeşitli saksı alternatifleri de bulunuyor. Özel olarak tasarlanmış saksı modellerini tercih ederek bitki köklerinizin daha sağlıklı büyümesine olanak sağlayabilirsiniz. Orkide bitkileri için üretilmiş şeffaf saksıları satın alabilir, bitki köklerinin ışık alma kalitesini arttırabilirsiniz. İç mekan bitkileri için büyük saksılara yönelebilirsiniz. Her bitkinin ihtiyacını göz önünde bulunduran ürünlere yönelebilir, çiçeğinizin daha güzel büyümesine katkı sağlayabilirsiniz. Modern tasarımlara sahip saksıları seçerek evinizin konseptine uygun tercihlerde bulunabilirsiniz.

Levant Ürünleri Arasında Yer Alan Aksesuarlar ile Eksiklerinizi Tamamlayabilirsiniz!

Levant, bitki türlerinin yanı sıra aksesuar kategorisinden ürünler de sunuyor. Duvar rafı, sehpa ve mobilya hırdavatı kategorilerinde yer alan ürünler arasından ihtiyacınız olan parçayı seçebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Duvar rafı kategorisinde yer alan ürünleri tercih ederek bitkilerinizi sergileyebilirsiniz. Balkon, teras gibi alanlarınızı mağazada bulunan sehpa ve raflarla düzenleyerek kış bahçesi ambiyanslı mekanlar yaratabilir; böylece bitkilerinizin gerekli temiz havayı alarak sağlıklı kalmasını da sağlayabilirsiniz. Avize kategorisinde yer alan ürünlerle evinizin ambiyansını doğru ışıklandırmalar ile değiştirebilirsiniz. Satın aldığınız ürünlerle evinizin kimliğini baştan sona farklı bir ruha dönüştürebilir, mutlu anıların çoğalacağı yaşam alanları yaratabilirsiniz.

Trendyol Ayrıcalıklarıyla Levant Ürünlerine Ulaşabilirsiniz!

Levant, evinizi güzelleştirecek ürün alternatiflerini siz Trendyol kullanıcıları ile buluşturuyor. Ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol fırsatlarını takip edebilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünlere Trendyol indirimleriyle sahip olabilir, avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Beğendiğiniz parçaları sepetinize ekleyebilir, Levant yorumlarına göz atarak ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan soruları Levant ile iletişime geçerek direkt olarak markaya iletebilirsiniz. Levant; Türkiye'nin neresinde olursanız olun, ürünlerini Trendyol güvencesiyle kapınıza kadar ulaştırıyor. Dilediğiniz ürünü vakit kaybetmeden sipariş verebilir, avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.