En çok satanlar

En yeniler

En çok beğenilenler

merkezkitabevi

Geniş ürün çeşitliliği ve avantajlı fiyatlarıyla 2010 yılından beri tüketiciyle buluşan MerkezKitabevi; Balıkesir, Kocaeli, Ankara gibi Türkiye'nin dört bir yanındaki tüm şehirlere ulaşmak için artık Trendyol'da! Seçkin yayınevlerine ait romanlar, öyküler, masallar, kişisel gelişim kitapları ve çok daha fazlası Trendyol MerkezKitabevi mağazasında okuyucuları bekliyor.

Her yaşa ve okuma alışkanlığına hitap eden birbirinden değerli yüzlerce yayını, Trendyol ile parmaklarınızın ucuna taşıyan MerkezKitabevi; bütçe dostu, avantajlı fiyatlarıyla kitap kurtlarının yüzünü güldürüyor. Dilediğiniz ürüne kolayca sahip olmak için siz de Trendyol’a gelin ve MerkezKitabevi fırsatlarını kaçırmayın!

7’den 70’e Her Yaştan Okur MerkezKitabevi Ürünleri ile Okumanın Tadını Çıkarıyor!

7’den 70’e Her Yaştan Okur MerkezKitabevi Ürünleri ile Okumanın Tadını Çıkarıyor!

Her yaştan okuyucuya hitap eden, zengin tür çeşitliliğiyle okurlardan tam not alan MerkezKitabevi; artık Trendyol ayrıcalıklarıyla bir tık uzağınızda! MerkezKitabevi çocuk hikayeleri ile eğlenirken öğrenen minikler, okuma alışkanlığını erken yaşta kazanır. Kaliteli baskıları ve canlı renkleri ile dikkat çeken eserler, okurken odaklanmayı kolaylaştırır. Eğitici özellikteki sesli çocuk kitapları, görme ve duyma duyusuna eş zamanlı hitap ederek daha hızlı ve kalıcı bir öğrenme sağlar. Hayvanlar ve tabiat hakkında öğretici kitaplar, her yaştan çocuğun ilgisini çeken masallar, eğitici hikayeler ve çok daha fazlası Trendyol MerkezKitabevi’nin geniş ürün yelpazesinde sizleri bekliyor.

MerkezKitabevi İngilizce hikaye kitaplarıyla dil öğrenmek artık çok daha kolay. Her yaş grubu için özel olarak hazırlanan ve yabancı dil gelişimi için pratik yapma imkanı sunan onlarca özel ürün, markanın Trendyol mağazasında yerini alıyor. Sözcük dağarcığınızı geliştirmek için olmazsa olmaz kelime kartlarını ergonomik boyutları sayesinde her an yanınızda taşıyabilir ve öğrenmenin keyfini her yerde çıkarabilirsiniz. Sevilen hikayelerin yabancı dildeki versiyonlarıyla, okuma yeteneğinize akıcılık katabilirsiniz. Siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret edin, dilediğiniz dili kolayca öğrenmek için aradığınız her şeye yalnızca birkaç tıkla sahip olun.

Dünya edebiyatına ait ünlü eserlerin yanı sıra, yerli edebiyata ait seçkin türler de MerkezKitabevi’nin Trendyol mağazasında beğeni topluyor. Hem geçmişe hem de geleceğe ışık tutan tarih ve felsefe gibi alanlarda yazılmış önemli eserler, birey ve toplumu daima ileriye taşımayı hedefleyen kişisel gelişim kitapları, zihnin derinliklerine dalmanızı sağlayacak psikolojik romanlar ve çok daha fazlası, siz değerli okurlarıyla Trendyol MerkezKitabevi mağazasında buluşuyor.

Eğitim öğretim hayatı için özenle hazırlanan yardımcı kitaplardan sınavlara hazırlık materyallerine, popüler kültürden klasiklere kadar yüzlerce çeşit ürünü sizlere ulaştıran MerkezKitabevi; roman, öykü ve şiir gibi türlerde yazılmış önemli eserleri de sizlerle buluşturuyor. Dünya çapında beğeni toplayan yazarların kaleminden çıkmış seçkin yapıtlara kolayca sahip olmak için siz de Trendyol’a gelin, MerkezKitabevi ürünleri arasından dilediğiniz esere Trendyol güvencesiyle sahip olun.

Kitaplığınızı Trendyol MerkezKitabevi Ayrıcalıklarıyla Zenginleştirin!

Kitaplığınızı Trendyol MerkezKitabevi Ayrıcalıklarıyla Zenginleştirin!

Ufkunuzu genişletecek eğitici yayınları, hayal gücünüzü besleyen romanları, aktüel yaşamınıza değer katacak eserleri ve çok daha fazlasını Trendyol MerkezKitabevi mağazasında bulabilirsiniz. Pek çok türdeki binlerce kitabı, ürünleri arasında bir arada bulabileceğiniz MerkezKitabevi; Analiz Yayınları ve Can Yayınları gibi onlarca seçkin yayınevinin sevilen eserlerini de Trendyol mağazasıyla tek çatı altında topluyor.

Birbirinden değerli yüzlerce esere yalnızca birkaç tıkla ulaşmak için siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz. MerkezKitabevi yorumlarını ve fiyatlarını inceleyebilir, ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden MerkezKitabevi ile iletişim kurabilir ve satıcıya sorularınızı yöneltebilirsiniz. Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalığı sayesinde satın aldığınız tüm kitapları en kısa sürede kapınızdan teslim alabilir ve okumaya başlayabilirsiniz.

Okuma listenizdeki tüm kitapları avantajlı fiyatlarla satın alabilmek için siz de hemen mağazayı Trendyol'da takip edin, MerkezKitabevi indirim ve kampanyalarından anında haberdar olun.