Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition Ps4 Oyun

2.459 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.459 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.777 TL

Ürün Bilgileri

Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALKAN OYUN Satıcı Ünvanı: DURSUN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930217084
    Bu ürün KALKAN OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birleşin - zindanları tek başına cesaretlendirin veya arkadaşlarınızla takım kurun! Yerel ve çevrimiçi kooperatifte en fazla dört oyuncu birlikte savaşabilir.
  • Dövüş - Yakın dövüş salıncaklarını kullanın, menzilli saldırılarla geride durun veya ağır zırhla korunarak yolunuzu tanklayın! Karakterinizi kişiselleştirin ve yıkıcı özel saldırılar için benzersiz öğeler ve silah büyülerinin kilidini açın.
  • Hayatta Kal - Aksiyon dolu, hazine dolu, çılgınca çeşitli seviyeleri keşfedin - hepsi köylüleri kurtarmak ve kötü kemancıları alt etmek için destansı bir görevde!

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 Oyun

Oyunlar pek çok kişinin eğlence anlayışına uyum sağlar. Bilgisayar oyunları ise çağın getirdiği yeniliklerdendir. Sanal ortamda, farklı dünyalarda keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 oyun da son derece keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Dilerseniz arkadaşlarınızla birlikte dilerseniz tek kişi olarak oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birleşerek savaşabilir, boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Her halükarda oldukça eğlenceli zamanlar geçirirsiniz. 4 kişiye kadar kapasitesi bulunan bu oyun, macera kategorisinde yer alır. Hayatta kalmaya çalıştığınız aksiyon dolu anlar yaşarsınız. Farklı seviyeler sayesinde ilerledikçe zorluğun tadını çıkarırsınız. PS4 Minecraft Dungeons, oyun sevenlerin sıklıkla tercih ettiği bir sürümdür. Henüz oynamayanların kısa sürede favorisi olur. Siz de seveceğinizden emin olarak keyifli vakit geçirmek için bu sürümü tercih edebilirsiniz.

  • Arkadaşlarla oynayabilme
  • Macera kategorisi
  • Farklı seviyeler

Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 Oyun Özellikleri

Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 Oyun Özellikleri

Minecraft PS4 oyun, hayatta kalmayı içerir. Minecraft evreninde gerçekleşen macera serüveninde dövüşerek ilerlersiniz. 1-4 kişi oynanabilen oyunda zindanlara isterseniz arkadaşlarınız isterseniz tek başınıza girebilirsiniz. Aksiyon dolu ve bir sürü hazinenin bulunduğu çeşitli seviyeler arasında dört oyuncuyla birlikte savaşabilirsiniz. Bütün seviyelerde köylüleri kurtarmak ve kötüyü yenmek için inanılmaz bir macera yaşayabilirsiniz. Mojang Minecraft, çok oyunculu moda sahiptir. Eşli modda 4 kişiye kadar takım kurabilir ve birlikte savaşabilirsiniz. Yıkıcı özel saldırıları kullanmak için farklı büyülerin kilidini açmaya çalışırsınız. Karakterinizi kişiselleştirebilir ve yakın dövüş yapabilirsiniz. Kötü Ark Serseri Köylü'yü devirme ana görevinizdir. Seviyeleri atlayarak hedefe ulaşmaya çalışırsınız. Farklı dillerde ekran ve ses seçenekleri bulunur. İsteğinize bağlı olarak çevrim içi oynayabilirsiniz. Çevrim içi oynayabilmek için PS Plus gereklidir. Son derece eğlenceli olan bu oyunu satın alabilirsiniz.

Beğenilen Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 Oyun

Beğenilen Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 Oyun

Oynayanların bayıldığı, özellikle Minecraft sevenlerin oldukça beğendiği ve dövüşerek ilerlemenin ön planda olduğu bu oyun, köylüleri kurtarmayı ve kötü adamı yenmeyi hedefler. Yüksek çözünürlükteki grafikleri ile gözlerinizi olabildiğince yormaz. Sizi oyunun yarattığı dünyanın içine alan bu sürüm PS4 ile uyumludur. Içerisinde birbirinden farklı görevlerin yer alması sebebi ile her zaman keyif almaya devam edersiniz. Bir süre sonra sıkıcı olmaz ve kendini tekrar etmez. Oyunda verdiğiniz komutlar anında algılanır. Böylelikle köylüleri rahatça kurtarabilir ve kötü adamı yenebilirsiniz. Farklı karakter seçenekleri bulunur. Farklı bir dünya sunar ve sizi gerçeklikten uzaklaştırarak hayal gücünüze katkı sağlar. İçinde bulunduğunuz dünyadan uzaklaşıp stresinizi azaltmanıza ve kafanızı dağıtmanıza yardımcı olur. Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 oyun yorumlarına göz atarak ürünü kullananların görüşleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Mojang Minecraft Dungeons Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Mojang Minecraft Dungeons Fiyatı

Ürün, son derece eğlenceli bir oyun olması sebebi ile tercih edilir. Oyun sevenlerin beğenisini toplayan bu sürüm, zaman zaman gerçeklikten kopmanıza yardım eder. Farklı dünyalara girmenize ve hayal gücünü geliştirmeye yardımcı olur. Komutlarınızın çabuk algılanması sayesinde hata yapma payı azalır. Oyunlar koordineli çalışmaya da yardımcı olur. Dolayısıyla sadece eğlenmiş olmazsınız, aynı zamanda beyninize yararlı aktiviteler yaptırmış olursunuz. Tek başınıza oynayabileceğiniz gibi bir grup aktivitesine dönüştürüp arkadaşlarınızla da 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz. Hep birlikte keyifli vakit geçirmenin farklı yolunu denemiş olursunuz. Dilerseniz online dilerseniz offline oynayabilirsiniz. Online oynamak için PS Plus gereklidir. Mojang Minecraft Dungeons Hero Edition PS4 oyun fiyatı; ürünün grafikleri, tasarımı gibi özelliklere bağlı olarak farklılık gösterir. Bu ürüne kolayca sahip olmak ve eğlencenin tadını çıkarmak istiyorsanız, Trendyol’dan yararlanabilirsiniz